Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις Intelligence τι να το κάνει ρε doug ο wd?

Είναι το ίδιο με το andariels που τα strength σε πληρώνουν για να τα πάρεις και τα dexterity σου δίνουν δυο σπίτια και τη γυναίκα τους.

Βάλτο bid 1,8 buyout 2,2 και δες πως θα πάει. Στην χειρότερη το ρίχνεις λίγο πιο χαμηλά αν δεν πουληθεί μέχρι αύριο.

Δημοσ.

μιας και δεν τα βιαζομαι τα λεφτα ειπα να κανω ενα πειραμα μιας και δε χανω και τιποτα! το εβαλα ακριβως με τα ποσα που ειπες και βλεπουμε! μακαρι να φυγει μπας και παρω κανα εξοπλισμο της προκοπης. εχω φτασει 45κ damage αλλα ακομα κι αυτο δε φτανει γιατι με ριχνουν με τη μια. πρεπει μαλλον να το ανεβασω καμια 80κ μπας και τους τρωω πριν ερθουν κοντα!

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση κι απο μενα επειδη εχω μπλεξει και το παιχνιδι ακομα δεν το εχω παρει...Το εχω παραγγειλει απο Amazon και κοντευει να μπει 2η εβδομαδα και το παιχνιδι δεν εχει ερθει..Πλεον το βλεπω διαθεσιμο σε αρκετα Ελληνικα μαγαζια..Αν παω να το αγορασω απο καποιο Ελληνικο μαγαζι σημερα και μου ερθει το αλλο απο το Amazon θα μπορεσω καπου να το πουλησω?

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση κι απο μενα επειδη εχω μπλεξει και το παιχνιδι ακομα δεν το εχω παρει...Το εχω παραγγειλει απο Amazon και κοντευει να μπει 2η εβδομαδα και το παιχνιδι δεν εχει ερθει..Πλεον το βλεπω διαθεσιμο σε αρκετα Ελληνικα μαγαζια..Αν παω να το αγορασω απο καποιο Ελληνικο μαγαζι σημερα και μου ερθει το αλλο απο το Amazon θα μπορεσω καπου να το πουλησω?

θα μπορεσεις ΜΟΝΟ εαν το γραψεις πεντακαθαρα οτι ειναι σφραγισμενο μιας και αφου συνδεεται με το battlenet δεν υπαρχει ζητηση μεταχειρισμενων συνηθως. εκτος αυτου πανω απο 30 δεν θα το παρει κανεις γνωμη μου. καλυτερα να περιμενεις. παντως διαθεσιμο σε ΠΟΛΛΑ μαγαζια υπηρχε παντα

Δημοσ.

Εννοειται οτι αυτο που θα ερθει απο Amazon Θα ειναι σφραγισμενο..Για τη διαθεσιμοτητα θα συμφωνησω για την αρχη της κυκλοφοριας αλλα εδω και 2-3 βδομαδες δεν υπηρχε πουθενα οπου και αν ρωτησα..Το λαθος μου ειναι οτι δεν το πηρα απο την αρχη γιατι εψαχνα να βρω την Collectors με αποτελεσμα να μην παρω ουτε το απλο και να ειμαι τωρα σε αναμενα καρβουνα...

Δημοσ.

κοιτα εγω το πηρα 22-23 νομιζω μαιου και φαντασου οτι ειχαν πολλα κομματια ΜΕΓΑΛΑ μαγαζια. οποτε με λιγο ψαξιμο σιγουρα θα εβρισκες κατι. τελοσπαντων

• Super Moderators
Δημοσ.

Magic Find will no longer be considered when looting objects in the environment such as chests, barrels, vases, pots, and corpses

Destructible objects no longer have a chance to drop items, and will only have a small chance to drop gold when destroyed

major nerf...

• Super Moderators
Δημοσ.

+ Attack Speed bonus values on weapons and armor have been reduced by 50%

This change does not apply to quivers

τουλάχιστον δεν χάνουμε το IAS από τα Quivers μας...

Fixed a bug with linking items with socketed gems in chat

πάλι καλά...

buffed o Warden

The Warden (mini-boss)

General

Now has Fast and Molten affixes, in addition to Jailer

In Inferno difficulty, the Warden will also gain the Desecrator affix

απλά ΕΛΕΟΣ

In Inferno difficulty, Siegebreaker will now gain the Reflects Damage affix

Δημοσ.

Magic Find will no longer be considered when looting objects in the environment such as chests, barrels, vases, pots, and corpses

Destructible objects no longer have a chance to drop items, and will only have a small chance to drop gold when destroyed

major nerf...

τουλαχιστον θα σταματησουμε να ξεσκιζομαστε στο mf.... μαλλον....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...