klainmaingr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Χωρις Intelligence τι να το κάνει ρε doug ο wd? Είναι το ίδιο με το andariels που τα strength σε πληρώνουν για να τα πάρεις και τα dexterity σου δίνουν δυο σπίτια και τη γυναίκα τους. Βάλτο bid 1,8 buyout 2,2 και δες πως θα πάει. Στην χειρότερη το ρίχνεις λίγο πιο χαμηλά αν δεν πουληθεί μέχρι αύριο.
Doug21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 μιας και δεν τα βιαζομαι τα λεφτα ειπα να κανω ενα πειραμα μιας και δε χανω και τιποτα! το εβαλα ακριβως με τα ποσα που ειπες και βλεπουμε! μακαρι να φυγει μπας και παρω κανα εξοπλισμο της προκοπης. εχω φτασει 45κ damage αλλα ακομα κι αυτο δε φτανει γιατι με ριχνουν με τη μια. πρεπει μαλλον να το ανεβασω καμια 80κ μπας και τους τρωω πριν ερθουν κοντα!
aleilo03 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Παιδια μια ερωτηση κι απο μενα επειδη εχω μπλεξει και το παιχνιδι ακομα δεν το εχω παρει...Το εχω παραγγειλει απο Amazon και κοντευει να μπει 2η εβδομαδα και το παιχνιδι δεν εχει ερθει..Πλεον το βλεπω διαθεσιμο σε αρκετα Ελληνικα μαγαζια..Αν παω να το αγορασω απο καποιο Ελληνικο μαγαζι σημερα και μου ερθει το αλλο απο το Amazon θα μπορεσω καπου να το πουλησω?
Doug21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Παιδια μια ερωτηση κι απο μενα επειδη εχω μπλεξει και το παιχνιδι ακομα δεν το εχω παρει...Το εχω παραγγειλει απο Amazon και κοντευει να μπει 2η εβδομαδα και το παιχνιδι δεν εχει ερθει..Πλεον το βλεπω διαθεσιμο σε αρκετα Ελληνικα μαγαζια..Αν παω να το αγορασω απο καποιο Ελληνικο μαγαζι σημερα και μου ερθει το αλλο απο το Amazon θα μπορεσω καπου να το πουλησω? θα μπορεσεις ΜΟΝΟ εαν το γραψεις πεντακαθαρα οτι ειναι σφραγισμενο μιας και αφου συνδεεται με το battlenet δεν υπαρχει ζητηση μεταχειρισμενων συνηθως. εκτος αυτου πανω απο 30 δεν θα το παρει κανεις γνωμη μου. καλυτερα να περιμενεις. παντως διαθεσιμο σε ΠΟΛΛΑ μαγαζια υπηρχε παντα
aleilo03 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Εννοειται οτι αυτο που θα ερθει απο Amazon Θα ειναι σφραγισμενο..Για τη διαθεσιμοτητα θα συμφωνησω για την αρχη της κυκλοφοριας αλλα εδω και 2-3 βδομαδες δεν υπηρχε πουθενα οπου και αν ρωτησα..Το λαθος μου ειναι οτι δεν το πηρα απο την αρχη γιατι εψαχνα να βρω την Collectors με αποτελεσμα να μην παρω ουτε το απλο και να ειμαι τωρα σε αναμενα καρβουνα...
Doug21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 κοιτα εγω το πηρα 22-23 νομιζω μαιου και φαντασου οτι ειχαν πολλα κομματια ΜΕΓΑΛΑ μαγαζια. οποτε με λιγο ψαξιμο σιγουρα θα εβρισκες κατι. τελοσπαντων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Magic Find will no longer be considered when looting objects in the environment such as chests, barrels, vases, pots, and corpses Destructible objects no longer have a chance to drop items, and will only have a small chance to drop gold when destroyed major nerf...
zeniath Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Elemental Arrow Skill Rune – Nether Tentacles Tentacles will now only hit each target once Βάλε και το att speed nerf... Έχετε γεια βρυσούυυυυλες λόγκοι βουνάαααα ραχούυυυλεεεεες http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/227302-patch-103-now-live/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 yeap, τέλος το Tentacle Rape...
zeniath Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καιρός λοιπόν να ανεβάσουμε Barbs/Monks... Τα ξαναλέμε με τον DH στο 1.0.5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 + Attack Speed bonus values on weapons and armor have been reduced by 50% This change does not apply to quivers τουλάχιστον δεν χάνουμε το IAS από τα Quivers μας... Fixed a bug with linking items with socketed gems in chat πάλι καλά... buffed o Warden The Warden (mini-boss) General Now has Fast and Molten affixes, in addition to Jailer In Inferno difficulty, the Warden will also gain the Desecrator affix απλά ΕΛΕΟΣ In Inferno difficulty, Siegebreaker will now gain the Reflects Damage affix
Doug21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Magic Find will no longer be considered when looting objects in the environment such as chests, barrels, vases, pots, and corpses Destructible objects no longer have a chance to drop items, and will only have a small chance to drop gold when destroyed major nerf... τουλαχιστον θα σταματησουμε να ξεσκιζομαστε στο mf.... μαλλον....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Soul Ripper and Soul Lasher damage has been reduced and both monsters will now run away less often yay!
Doug21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 κατι για αυτα που σε τραβανε οποτε θελουν, οπως θελουν κι απο οπου θελουν θα γινει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 τι να γίνει? affix είναι, Vortex...
Προτεινόμενες αναρτήσεις