Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Magic Find will no longer be considered when looting objects in the environment such as chests, barrels, vases, pots, and corpses

Destructible objects no longer have a chance to drop items, and will only have a small chance to drop gold when destroyed

major nerf...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

+ Attack Speed bonus values on weapons and armor have been reduced by 50%

This change does not apply to quivers

τουλάχιστον δεν χάνουμε το IAS από τα Quivers μας...

Fixed a bug with linking items with socketed gems in chat

πάλι καλά...

buffed o Warden

The Warden (mini-boss)

General

Now has Fast and Molten affixes, in addition to Jailer

In Inferno difficulty, the Warden will also gain the Desecrator affix

απλά ΕΛΕΟΣ

In Inferno difficulty, Siegebreaker will now gain the Reflects Damage affix

Δημοσ.

Magic Find will no longer be considered when looting objects in the environment such as chests, barrels, vases, pots, and corpses

Destructible objects no longer have a chance to drop items, and will only have a small chance to drop gold when destroyed

major nerf...

τουλαχιστον θα σταματησουμε να ξεσκιζομαστε στο mf.... μαλλον....

Δημοσ.

Ε ναι αλλα αμεσως καταστρεφει τους ranged. As to σταματησουν η να πιανει αν εισαι πολυ κοντα μονο η σε πολυ αδυναμους η κατι τελοσπαντων!

Δημοσ.

NERFARANE ΤΑ πλοκάμια ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ?

χαχαχα εγω σκεφτομαι σοβαρα να πιασω αλλον char..την μαγισσουλα μου που φαινεται promising....

εγω επαιζα DH μονο και μονο για τα πλοκαμια....τωρα νοιωθω...γυμνος....ευθραυστος....αδυναμος....γατακι....γιουσουφακι....

Δημοσ.

ας βάλουν, όταν βάζουμε traps κάτω να κάνουν mulfunction και να πιαστούμε εμείς μέσα... ας βάλουν να σπάει η χορδή του τόξου και να μας βγαίνει το μάτι ή να τρώμε το βέλος πίσω...

ας βάλουν όταν πατάμε ss να υπάρχει η πιθανότητα επειδή δεν μας βρίσκουν τα mobs να resetaroun τα hp τους και όταν θα μας βρούνε επειδή θα έχουν νευριάσει να μεγαλώνει το μόριό τους τόσο ώστε να έρχονται και να μας γ@μ@νε

αλλά τους wd δεν τους ακουμπάνε που φωνάζουν την ζούγκλα όλη ούτε ότι φτύνανε τα βελάκια λες και ήταν F16. τους wizard που πατάν archon + την μαλακία την κόκκινη ή άφηναν τις ύδρες στο πάτωμα που stackarane μέσα απο ντουβάρια δεν τους πειράζουν. τους πείραξαν οι dh τους μικροτσούτσουνους... πάω να ανεβάσω monk να κυκλοφωρώ σαν μαλάκας αριστερά και δεξιά και να προσπαθήσω να μαζέψω 1 ressistance για να έχω όλα ψηλά ΑΛΛΑ πάντα ότι θα μαζεύω θα μου κάθετε το άλλο

Δημοσ.

NERFARANE ΤΑ πλοκάμια ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ?

^this

IAS nerf + nether nerf + mortar range increase = Ένα τεράστιο κωλοδάχτυλο στους dh.

Απλά τα πράγματα.

ΑΛΛΑ το ias nerf δεν είναι τόσο τραγικό όσο το παρουσίαζαν αλλα 50%. Οπότε ΚΑΤΙ γίνεται (φίου)

Κατα τα άλλα blizzard άντε και γαμήσου. Δεν τους έφτασε να buffάρουν τα class που πρέπει (πρέπει; hc inferno anyone? ) αλλα nerfάραν στο θεό το μόνο actual dps class του παιχνιδιού.

Μαιμούδες που πατάνε κουμπιά και αλλάζουν stats.-

Δημοσ.

όχι ρε μλκ... ας αυξήσουν και το dmg στους κολοδάχτυλους να το βάλουν εκεί που ξέρουν ποιο καλά... πείτε τι class θα παίξουμε... κάνουμε reroll monk και φοράμε το dh gear?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...