Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@paularas

Final DPS 55311.00

Final DPS 38641.54

-16669.46

Final DPS with Sharpshooter maxed 164966.97

Final DPS with Sharpshooter maxed 115249.72

-49717.25

Attack speed (after Gear) 2.42

Attack speed (after Gear) 1.69

Δημοσ.

Fuck dat shit. Παω να βαλω λεφτα στην καρτα αχαχαχαχαχα

Sent from my iPhone using Insomnia

Παλι καλα που εχω κανα 2-3 set gloves με crit % & damage, 10-15m καβατζα και 25€ στο λογαριασμο του rmah μηπως και παμε 120 με 130 καπως

Δημοσ.

και πανω που αγορασα προσφατως γαντια με IAS , με βλεπω να ξαναφοραω τα προηγουμενα γαντια που ειχαν 30% critical dmg.

Ρε που μπλεξαμε με την μπλιζ...και δεν παιζει χρυσος...δεν θελω να βαλω χρημα....με βλεπω act1/2 ολη μερα καθε μερα :)

• Super Moderators
Δημοσ.

αναρωτιέμαι πότε θα βάλει η blizzard το feature στο AH για να συγκρίνουμε items, όπως είναι ingame, δεν γίνεται δουλειά τώρα με dps spreadsheets και μλκιες...

Δημοσ.

αναρωτιέμαι πότε θα βάλει η blizzard το feature στο AH για να συγκρίνουμε items, όπως είναι ingame, δεν γίνεται δουλειά τώρα με dps spreadsheets και μλκιες...

+1 , ποσες φορες πηγα να αγορασω οπλο και σκεφτομουν..τωρα θα ανεβαζω dps?και ποσο?και αν πεφτω?τζαμπα τα λεφτα...

τουλαχιστον μας τα βγαζει διπλα διπλα...

μην ειμαστε και αχαριστοι.

Δημοσ.

έχω 1-2 σετ γαντάκια για thresh και klainmain με dex , crit hit dmg crit hit %. όταν με δείτε μέσα ελάτε σε cybersex διάσκεψη μήπως και αύριο είναι upgrade για εσάς... άντε να δούμε πως θα ανεβάσουμε τον μαλάκα μας τώρα

Δημοσ.

οποτε το ακτ2+ ινφερνο γινονται πιο ευκολα αλλα ο θανατος απο δω και περα θα τσουζει ε? υπολογιζω για καθε 10 θανατους θα κοστιζει περιπου 25-35κ !

Δημοσ.

οποτε το ακτ2+ ινφερνο γινονται πιο ευκολα αλλα ο θανατος απο δω και περα θα τσουζει ε? υπολογιζω για καθε 10 θανατους θα κοστιζει περιπου 25-35κ !

η κάσα τώρα είναι με 60 lvl gear στα 10 χιλιάρικα. (να γίνεις κόκκινος) άρα μακάρι από 10 να το πάνε 25-30...

Δημοσ.

η κάσα τώρα είναι με 60 lvl gear στα 10 χιλιάρικα. (να γίνεις κόκκινος) άρα μακάρι από 10 να το πάνε 25-30...

εγω με το που γινω κιτρινος ειναι περιποθ 6-7 και κοκκινος 8 περιπου αν θυμαμαι καλα. οποτε αφου λενε χ4-χ6 φορες....

Δημοσ.

11k repairs full κόκκινος ο Βάρβαρος μου και δεν έχω σε όλα τα slots lvl 60 gear.

Δημοσ.

βασικα addon υποστηριξη επρεπε να ειχανε απο την αρχη...

Δημοσ.

Doug δυνατό κομμάτι είναι. Κάποια μύρια λογικά 2-2,5 θα πιάσει sooner or later.

Μπορείς να δοκιμάσεις και παραπάνω αν νιώθεις τυχερός αλλα αν το βάλεις στα 2 κοντά θα φύγει γρήγορα (φαντάζομαι).

Δημοσ.

Doug δυνατό κομμάτι είναι. Κάποια μύρια λογικά 2-2,5 θα πιάσει sooner or later.

Μπορείς να δοκιμάσεις και παραπάνω αν νιώθεις τυχερός αλλα αν το βάλεις στα 2 κοντά θα φύγει γρήγορα (φαντάζομαι).

για μενα τετοια ποσα ειναι απιστευτα και δε θα ηθελα να κραταω τοσο ψηλα τις ελπιδες μου! παω να δω ποσο πουλαει το φθηνοτερο σχεδον ιδιο!

δε βγαζω νοημα... με σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα χωρις Intelligence φευγουν και με 60κ! να κατσω να δω ενα ενα δεκαδες σελιδες δε μπορω, οποτε θα το βαλω στα 2Μ κι αν φυγει εφυγε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...