Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακομα να σταλθουν τα λεφτα απο την paypal στην καρτα!!!! Που εισαι ρε Ζενιιιι??? Τα ελαβες εσυ στην καρτα σου?? Αυριο θα παω να μιλησω μπας και γνωριζουν τιποτε οι υπαλληλοι της τραπεζας.. μακαρι να μην θελει αλλες διαδικασιες....god,τι ανχος ειναι αυτο....

δεν ξερω ποσο περιμενεις αλλα θελει καποιες εργασιμες ημερες για να γινουν refund στην καρτα, το λεει και το paypal.

Δημοσ.

Ακομα να σταλθουν τα λεφτα απο την paypal στην καρτα!!!! Που εισαι ρε Ζενιιιι??? Τα ελαβες εσυ στην καρτα σου?? Αυριο θα παω να μιλησω μπας και γνωριζουν τιποτε οι υπαλληλοι της τραπεζας.. μακαρι να μην θελει αλλες διαδικασιες....god,τι ανχος ειναι αυτο....

Τι αγχος ειναι δηλ ? Εβγαλες λεφτα απο το πουθενα...δεν ειναι οτι θα χασεις και τιποτα δηλ αν δεν πανε στην καρτα.... :)

Δημοσ.

Καλως θα περιμενω αλλη μια ημερα λοιπον,αλλα τεταρτη θα παω! :P Με τι char stauraka?? full solo η υπαρξε και βοηθεια απο τριτους στα προηγουμενα act ? :P

Δημοσ.

Για δειξε μας φουλ χαρακτηρα

Αν κρινω απο το δικο μου dps , για να πεις οτι θα πας act4 και θα τους σκοτωνεις τοσο γρηγορα για να ελαχιστοποιησεις τους θανατους...

πρεπει να μιλαμε για ενα dps κοντα στα 200k.....εεεεεεε σταυρακα ? :)

Δημοσ.

Full Solo ναί αλλά περιστασιακά έπαιξα και με φίλους χαχα.

110k dps έχω με SS και θα σας δείξω stats κάποια στιγμή που θα έχω όρεξη να βγάλω s/s :mrgreen:

Αν κρινω απο το δικο μου dps , για να πεις οτι θα πας act4 και θα τους σκοτωνεις τοσο γρηγορα για να ελαχιστοποιησεις τους θανατους...

πρεπει να μιλαμε για ενα dps κοντα στα 200k.....εεεεεεε σταυρακα ? :)

mphxth έκανα πολλά skip στο Act IV κάποια elites βγαίνουν με insane affixes :-D

Δημοσ.

Full Solo ναί αλλά περιστασιακά έπαιξα και με φίλους χαχα.

110k dps έχω με SS και θα σας δείξω stats κάποια στιγμή που θα έχω όρεξη να βγάλω s/s :mrgreen:

mphxth έκανα πολλά skip στο Act IV κάποια elites βγαίνουν με insane affixes :-D

Εδω σκεφτομαι να κανω skip ακομα και τα νορμαλ στο 3 να φανταστεις :) και εχω 102k dps με SS. Αλλα χαμηλο hp (26k στην καλυτερη)

Δημοσ.

Έχω 20k hp ρε,είμαστε προορισμένοι για 1shot :mrgreen: kill or be killed

Ετσι ακριβως...ολα ή τιποτα :-)

Πηγα με 2 φιλους μου azmodan / inferno λιγο πριν.Ευκολος θεωρειται , το fireball , οι πυλες , τα spawns παλευονται πολυ ευκολα.

Αυτο που δεν παλευεται ειναι η μαλακια που γεμιζει το εδαφος...Πολλες φορες την σκαπουλαρα...αλλες φορες εσκαγε πανω μου οποτε 1-shot.

Εχει καποιο pattern που εμφανιζεται στο εδαφος ή τελειως τυχαια ?

Τωρα μενει να βγαλω το act3 solo κανονικα :-)

Δημοσ.

Έχει ναί,αν έχετε κάποιο melee class στο party που σηκώνει κάποιο damage,όταν βγάζει τους κύκλους τον βάζετε να τρέχει κύκλους όσο πιο έξω μπορεί και εσείς κάθεστε στον εσωτερικό χώρο και βαράτε ελεύθερα αρκεί να μην έχει πεθάνει ο melee(τον οποίο μόνο για αυτό θα χρειαστείτε οπότε ας βάλει λίγα mobility skills να μπορεί να ξεφεύγει και λίγο damage)

Λογικά θα πέσει εύκολα αν το πετύχετε μιας και δεν θα σας σταματάει τίποτα από το να του ρίχνετε άνετα dps.

Δημοσ.

Εγω τωρα πρεπει να συναρμολογησω τον κουλο τον μαγο στο ακτ2. Νομιζω ομως πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο

• Super Moderators
Δημοσ.

τηλέφωνο όχι, net με DCs κάθε τρεις και λίγο μειωμένο στο μισό και βάλε το upload και αυξημένο attenuation, άυριο λογικά θα έρθουν από ΟΤΕ, μαζί με το 1.0.3 patch

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...