nevermore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Οποτε προτεινεις ο εξοπλισμος του τεμπλαρ να ειναι φουλ αμυνα ωστε απλα να ζει οσο γινεται περισσοτερο; Εχω φτασει επιτελους τα 40κ dmg αλλα και παλι ακτ 2 δεν τολμω. Μιας και τα αντικειμενα μου δεν πουλανε ετσι κι αλλιως σκεφτομαι μπας και απλα ανεβασω κι αλλους ηρωες 60 lvl τόλμα τόλμα, εγώ με 38κ είμαι στο act2, ψόφος πέφτει συχνά στα elites αλλά no pain no gain
mphxths Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Οποτε προτεινεις ο εξοπλισμος του τεμπλαρ να ειναι φουλ αμυνα ωστε απλα να ζει οσο γινεται περισσοτερο; Εχω φτασει επιτελους τα 40κ dmg αλλα και παλι ακτ 2 δεν τολμω. Μιας και τα αντικειμενα μου δεν πουλανε ετσι κι αλλιως σκεφτομαι μπας και απλα ανεβασω κι αλλους ηρωες 60 lvl Κοιτα φανταζομαι οτι οσοι χρησιμοποιουν τεμπλαρ , ειναι dps class .Αρα τον εχεις για "τοιχο"..αρα τον φουλαρεις hp/resistances και τον εχεις να απασχολει τα πληθη. Δεν πιστευω οτι θα πιασει ποτε σοβαρο dps ο τεμπλαρ για να περιμενεις απο αυτον να καθαρισει το παιχνιδι. 40k dmg ειναι μια χαρα για act2 ...απλα αναλογα ποσο HP εχεις , αρχιζεις και τα ακροβατικα , κοινως κοιτας να μην σε χτυπανε επουδενι...ενταξει στα ελιτε γκρουπς...θα παει το μνημα συννεφο...αλλα..η ουσια ειναι να προχωρας τα quests.
S2Katana Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Εγώ που απλά παίζω το story mode (ACT II), συνεχώς βρίσκω νέο εξοπλισμό και μαζεύω gold,κάνω κάτι λάθως;
starmanwarz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Εχω ξοδεψει πολλα εκατομμυρια για τον μονκ μου και ακομα το act3 μοιαζει ακατορθωτο.26k health,30k dps unbuffed (35 buffed) 830 all res 8.5+ armor και οι elites με εχουν για πρωινο arcane-jailer-waller=NOT FUN.
Doug21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Εγώ που απλά παίζω το story mode (ACT II), συνεχώς βρίσκω νέο εξοπλισμό και μαζεύω gold,κάνω κάτι λάθως; τι εννοεις? damage = 35,2 unbuffed, 45,8 buffed. οχι κι ασχημα. βεβαια εχω καταστρεψει το gf/mf μου αλλα τι να κανεις. απο την αλλη η ζωη μου στα 11κ και αρμορ στα 3κ οποτε καταλαβαινετε.... btw εχω μαζεψει 135 exquisite essence, 22 tears, 2 briemstones (δεν ξερω καν πως μου βγηκαν αυτα) 2 ακομα ερωτησεις! 1) υπαρχει κι αλλο achievement για τον butcher? τον σκοτωσα ΠΟΛΥ γρηγορα (για τα δικα μου δεδομενα) σε περιπου 10'' αλλα δε χρονομετρουσα κιολας! 2) ποτε επιτελους θα κατεβασουν το κοστος του jewelcrafting?
ozi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Εχω ξοδεψει πολλα εκατομμυρια για τον μονκ μου και ακομα το act3 μοιαζει ακατορθωτο.26k health,30k dps unbuffed (35 buffed) 830 all res 8.5+ armor και οι elites με εχουν για πρωινο arcane-jailer-waller=NOT FUN. Aνεβασε attack speed (τουλαχιστον 2,2 hit/s), life on hit(τουλαχιστον 1κ) και regen!
Doug21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 τρελλο γελιο, ειπα να συνεχισω λιγο ακτ 2 ινφερνο και εχω πεθανει 7 φορες σε 10' παιδια αυτο αξιζει κατι?
nevermore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 για τα μπάζα η blizzard πάντως... έχω φτάσει desolate sands στο act2 έχω βρει το checkpoint και αν κάνω game για να φαρμάρω act1 αναγκαστικά πρέπει να ξαναπεράσω την κωλοoasis που τα elite δεν παλεύονται με τπτ μερικές φορές.... μια χαρά..
Doug21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 για τα μπάζα η blizzard πάντως...έχω φτάσει desolate sands στο act2 έχω βρει το checkpoint και αν κάνω game για να φαρμάρω act1 αναγκαστικά πρέπει να ξαναπεράσω την κωλοoasis που τα elite δεν παλεύονται με τπτ μερικές φορές.... μια χαρά.. Νομιζω αν βγεις απο το παιχνιδι πρεπει να αρχισεις απο την αρχη οποια mission εκανες. Τα checkpoints ειναι μονο αν πεθανεις η δεν μπεις σε αλλο mission. Μολις εφαγα την μαγδα!
klainmaingr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Hardcore mode. Diablo just died. Άγχος. Διαφορετικό παιχνίδι. Πάμε και παραπάνω δυσκολίες τώρα.
Xorxhs! Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 παιζει site με ΑΗ τιμες ? να δουμε λιγο πανω κατω τι πουλαει και ποσο( στο περιπου )
lefteris210 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 βγήκε server emulator? ναι αλλα δεν αξιζει για κανενα λογο πραγματικα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Aνεβασε attack speed (τουλαχιστον 2,2 hit/s), life on hit(τουλαχιστον 1κ) και regen! είδες πόσο nerfάρεται το attack speed στο 1.0.3 έτσι? παιζει site με ΑΗ τιμες ? να δουμε λιγο πανω κατω τι πουλαει και ποσο( στο περιπου ) δεν νομίζω...
Doug21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Hardcore mode.Diablo just died. Άγχος. Διαφορετικό παιχνίδι. Πάμε και παραπάνω δυσκολίες τώρα. Δε το θεωρεις χαμενος κοπος αφου ετσι και χασεις ολα τελος; Ασε που δεν καταλαβαινω την εμπιστοσυνη στους σερβερ της μπλιζαρντ
Prospector8 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ακομα να σταλθουν τα λεφτα απο την paypal στην καρτα!!!! Που εισαι ρε Ζενιιιι??? Τα ελαβες εσυ στην καρτα σου?? Αυριο θα παω να μιλησω μπας και γνωριζουν τιποτε οι υπαλληλοι της τραπεζας.. μακαρι να μην θελει αλλες διαδικασιες....god,τι ανχος ειναι αυτο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις