Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δεν το πιασα "Χωρίς να προσπαθήσεις πολύ πας στα 2500, μετά πρέπει να τα κυνηγάς."
Doug21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 ααα καταλαβα. 1700 εχω οποτε εχω πολυ δρομο ακομα! βεβαια νομιζω αυτα ειναι για ΠΟΛΥ τελος και ΑΦΟΥ καποιος εχει τελειωσει το παιχνιδι με ολους τους χαρακτηρες!
paularas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 όχι, 2.500 είναι περίπου στον 1 μήνα παιχνιδιού σχετικά χαλαρά. σκέψου ότι το brief buchering που έκανες (να τον φας κάτω από 2 λεπτά, εμείς παλεύαμε να ρίξουμε τους χρόνους κάτω από 8 δευτερόλεπτα) (πριν κανά 2 με 3 εβδομάδες είχα ανεβάσει fraps στα 9 δευτερόλεπτα). άρα σκέψου ότι το λογικό είναι 2400-2600 πόντους και από εκεί και πέρα αρχίζει το farm ps1: αδέλφια dh έχετε σηκώσει τίποτα? εδώ και 1 εβδομάδα έχει πέσει περονόσπορος και είμαι άπραγος και από λεφτά και απο items. ούτε σηκώνω τίποτα και μάλιστα τρώω λεφτά (έκανα inferno cow lvl staff). ξεκινάω festering woods -> 5 stacks -> cow lvl clear -> mf gear ανοίγω σύννεφα -> bucher run 5 stacks + mf gear -> act 3 -> 5 stacks -> siegebreaker / azmodan ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.... μιλάμε το έκανα αυτό μέσα στο σουκού κανά 10 φορές και σήκωσα μόνο 1 bow 900 dps + socket + dext και βλέπω όλους μου τους γνωστούς να έχουν ξεκολιαστεί στα 1100 dps bows + socket + dext + παπας + κουμπάρος , tal rashas , andariels και εγώ 0 ... είτε κάποιος με έχει φτύσει είτε είναι τόσο τυχεροί οι άλλοι ps2: mf gear = 5 stacks + mf gear = 310 - 330 mf
Doug21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 όχι, 2.500 είναι περίπου στον 1 μήνα παιχνιδιού σχετικά χαλαρά. σκέψου ότι το brief buchering που έκανες (να τον φας κάτω από 2 λεπτά, εμείς παλεύαμε να ρίξουμε τους χρόνους κάτω από 8 δευτερόλεπτα) (πριν κανά 2 με 3 εβδομάδες είχα ανεβάσει fraps στα 9 δευτερόλεπτα). άρα σκέψου ότι το λογικό είναι 2400-2600 πόντους και από εκεί και πέρα αρχίζει το farm εγω δεν καταλαβαινω πως καποιος που τρωει τον butcher σε 10'' (οχι εσυ, γενικα μιλαω) δεν μπορει να προχωρησε πολυ στο ινφερνο. βεβαια, η αληθεια ειναι οτι τη μιση του ζωη του την τρωω σε 5'', αλλα το μετα ειναι το θεμα! παιδια και μια ερωτηση τον follower σας, τον εχετε full εξοπλισμενο με τα καλυτερα η οχι? τον τεμπλαρ εχετε ολοι? κι αλλες ερωτησεις! το Magic find (οποιασδηποτε μορφης) φερνει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ η και ΚΑΛΥΤΕΡΑ αντικειμενα?
mphxths Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 @paularas Δεν ξερω αν ειναι class-related αλλα γενικοτερα σε μενα οταν παιζω με DH πεφτει η σαβουρα της αρκουδας...εχω δεν ξερω και γω ποσες ωρες παιξιματος και μου χουν πεσει 2-3 legendaries , και "γενικα" αντικειμενα του κωλου. οταν παιζω με την μαγισσα εχω παρατηρησει οτι τα μισα αντικειμενα που πεφτουν ειναι για μαγισσα..ασχετως αν ειναι καλα ή οχι απο τα ηδη υπαρχοντα που φοραει... εδω ξεκινησα βαρβαρο hardcore και τελειωσα act1/normal και ηδη φοραω τα μισα αντικειμενα κιτρινα και επεσε και legendary ζωνη βαρβαρου!!! τι σκατα γινεται με τον DH δεν εχω καταλαβει... @dou21 , δυσκολη ερωτηση...περισσοτερα δεν ξερω αν ειναι ...στανταρ σου "σταθεροποιει" καποιον αριθμο κιτρινων..αν δεν κανω λαθος..αν θαναι και τουμπανα αυτο δεν το ξερω... επισης διαβαζα σε ενα φορουμ ενας τυπος που ελεγε οτι ειχε κατσει και ειχε μελετησει πως δουλευει το magic find και ειχε καταληξει σε εναν τυπο. (διαρκεια μαχης) / (ποσο magic find) χ (ποσο χρονο ηταν το magic find σαν νουμερο πανω στον χαρακτηρα) Δεν ξερω πως κατεληξε στο παραπανω κλασμα..ΑΛΛΑ αν ισχυει κατι τετοιο..ευνοει το "αλλαζω σε mf gear λιγο πριν το killing blow". Επισης για να ειναι το κλασμα οσο μεγαλυτερο γινεται....πρεπει ο αριθμητης να ειναι μεγαλος..αρα δηλ. σε μια μαχη που κραταει ΠΟΛΥ ΩΡΑ εχουμε μεγαλυτερες πιθανοτητες για "καλα drops" ? θελει διερευνηση.. EDIT: Δειτε και ενα σχετικο σαιτ http://diablo3x.com/...c-find-cracked/
klainmaingr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 όχι, 2.500 είναι περίπου στον 1 μήνα παιχνιδιού σχετικά χαλαρά. σκέψου ότι το brief buchering που έκανες (να τον φας κάτω από 2 λεπτά, εμείς παλεύαμε να ρίξουμε τους χρόνους κάτω από 8 δευτερόλεπτα) (πριν κανά 2 με 3 εβδομάδες είχα ανεβάσει fraps στα 9 δευτερόλεπτα). άρα σκέψου ότι το λογικό είναι 2400-2600 πόντους και από εκεί και πέρα αρχίζει το farm ps1: αδέλφια dh έχετε σηκώσει τίποτα? εδώ και 1 εβδομάδα έχει πέσει περονόσπορος και είμαι άπραγος και από λεφτά και απο items. ούτε σηκώνω τίποτα και μάλιστα τρώω λεφτά (έκανα inferno cow lvl staff). ξεκινάω festering woods -> 5 stacks -> cow lvl clear -> mf gear ανοίγω σύννεφα -> bucher run 5 stacks + mf gear -> act 3 -> 5 stacks -> siegebreaker / azmodan ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.... μιλάμε το έκανα αυτό μέσα στο σουκού κανά 10 φορές και σήκωσα μόνο 1 bow 900 dps + socket + dext και βλέπω όλους μου τους γνωστούς να έχουν ξεκολιαστεί στα 1100 dps bows + socket + dext + παπας + κουμπάρος , tal rashas , andariels και εγώ 0 ... είτε κάποιος με έχει φτύσει είτε είναι τόσο τυχεροί οι άλλοι ps2: mf gear = 5 stacks + mf gear = 310 - 330 mf Εγώ το pony lvl το έχω διαγράψει. Άπειρα runs. Μηδενικά drops (με nv+mf στα σύννεφα). Πλέον πάω για 60lvl σε όλα τα class και δεν φαρμάρω πάρα πολύ. Έχω ακούσει για γνωστούς γνωστών που πήρανε τον πατέρα τους και τη μάνα τους απο pony αλλα πλέον είμαι πεπεισμένος οτι είναι ράδιο αρβύλα μιας και όποιος ξέρω for real έχει πάρει τα @@δια του. Μου έπεσε ένα legendary στον azmo προχθές αλλα ήταν σκουπιδοitem 1hand για Monk 60lvl 444dmg. Χέσε με. Όόόόμως το shopping πήγε καλά. Τσίμπησα ένα bul kathos wedding band με 1,5m 120dex/25%crit dmg/4% life και πολλά άλλα ringaki για να το έχω για μετά το ias nerf. Είδα όμως οτι φεύγει στα 5m χαλαρά στο ah και σε πολλά $$ στο rmah οπότε προσπαθώ να το σπρώξω εκεί. A. Παίζουν πολύ recipe drops επίσης.
Stavrakas13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Εγώ πάντως dropara ένα καλό Wiz weapon στο Cow level και το έδωσα 10M
mphxths Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Εγώ πάντως dropara ένα καλό Wiz weapon στο Cow level και το έδωσα 10M εμενα ακομα δεν μου χει ντροπαρει το πλαν για το normal staff και προφανως κατ'επεκταση και για τα αλλα...αμα δεν σε παει η δουλεια..τι να συζηταμε
Tmark Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 εμενα ακομα δεν μου χει ντροπαρει το πλαν για το normal staff και προφανως κατ'επεκταση και για τα αλλα...αμα δεν σε παει η δουλεια..τι να συζηταμε Κι εμένα τα ίδια. Γύρω στα 60 runs Izual και τίποτα..
Doug21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Αυτο με την διαρκεια κατι μου κανει, δεν ξερω... Παιδια παιζει κανεις με επιτυχια πονυ λεβελ ινφερνο; Πολλα τα λεφτα να το φτασω ως εκειιιιιι
mphxths Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Αυτο με την διαρκεια κατι μου κανει, δεν ξερω... Παιδια παιζει κανεις με επιτυχια πονυ λεβελ ινφερνο; Πολλα τα λεφτα να το φτασω ως εκειιιιιι doug , ζωνουλα 235 αρμορ / 73 intel / 27 vit / +41 cold res / +60 res all ..θα σε ενδιεφερε ? και φυσικα η ερωτηση αφορα οποιον παιζει intelligence-based char.
Witcher Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα Έχω 2-3 θεματάκια σχετικά με Demon Hunter και γενικότερα με το game. Καταρχήν να πω ότι παίζω solo και όχι public game. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ το public game γιατί δεν ξέρω και πως δουλεύει το σύστημα κιόλας.. 1) Έδωσα 150k και έφτιαξα το Staff για το αγελαδοπόνυ lvl σε normal. Ένα full clear run με βάρβαρο 30lvl που το έκανα μου έδωσε μόνο 10k gold μαζί με τα drops πουλημένα σε vendor(μπλεδάκια όλα τρισχειρότερα από ότι είχα πάνω μου). Τελικά αξίζει το staff ή τσάμπα τα έσκασα αυτά τα 150k. Μετά θέλει άλλα 100k νομίζω για upgrade στο nightmare lvl και 1m για το επόμενο... Να τα σκάσω πάλι λέτε αλλά αν μου δώσει πάλι 10k το run τότε αυτή την δουλειά θα κάνω μέχρι να κάνω απόσβεση? 2) Έχω demon hunter 55 lvl στο hell ακόμα, και πραγματικά σε κάποια elites που έχουν teleport η με τραβάνε κοντά τους ή έχουν μια ασπίδα γύρω τους, δυσκολεύομαι αρκετά. Θα ψοφήσω δλδ 1-2 φορές στάνταρτ μέχρι να τα φάω. Απο την άλλη τα boss τα τρώω άνετα σχετικά... Αν πάμε έτσι στο Hell τότε να μην σκέφτομαι κάν το Inferno.. Αν μπορείτε να δώσετε κανα build για 55-56 lvl DH θα είμουν υπόχρεος. 3) Έχω πάντα μαζί μου τον templar. Σωστά τον έχω λέτε ή θα έπρεπε να έχω κάποιον άλλον? Thanks EDIT: Κι εμένα τα ίδια. Γύρω στα 60 runs Izual και τίποτα.. Δοκιμάσατε με τα 4 items που χρειάζονται για το staff να τα έχετε πάνω σας και όχι στο σεντούκι σας? Όταν δεν τα είχα πάνω μου δεν έπεφτε με τπτ το recipe και όταν τα είχα πάνω μου έπεσε με την πρώτη.. Πολύ πιθανό να είναι και σύμπτωση βέβαια.
Doug21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 doug ' date=' ζωνουλα 235 αρμορ / 73 intel / 27 vit / +41 cold res / +60 res all ..θα σε ενδιεφερε ? και φυσικα η ερωτηση αφορα οποιον παιζει intelligence-based char.[/quote'] Νομιζω εχω με μεγαλυτερο ιντελ αλλα δε θυμαμαι. Το ρες δε με βοηθαει καθολου δυστυχως! ΚαλησπέραΈχω 2-3 θεματάκια σχετικά με Demon Hunter και γενικότερα με το game. Καταρχήν να πω ότι παίζω solo και όχι public game. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ το public game γιατί δεν ξέρω και πως δουλεύει το σύστημα κιόλας.. 1) Έδωσα 150k και έφτιαξα το Staff για το αγελαδοπόνυ lvl σε normal. Ένα full clear run με βάρβαρο 30lvl που το έκανα μου έδωσε μόνο 10k gold μαζί με τα drops πουλημένα σε vendor(μπλεδάκια όλα τρισχειρότερα από ότι είχα πάνω μου). Τελικά αξίζει το staff ή τσάμπα τα έσκασα αυτά τα 150k. Μετά θέλει άλλα 100k νομίζω για upgrade στο nightmare lvl και 1m για το επόμενο... Να τα σκάσω πάλι λέτε αλλά αν μου δώσει πάλι 10k το run τότε αυτή την δουλειά θα κάνω μέχρι να κάνω απόσβεση? 2) Έχω demon hunter 55 lvl στο hell ακόμα' date=' και πραγματικά σε κάποια elites που έχουν teleport η με τραβάνε κοντά τους ή έχουν μια ασπίδα γύρω τους, δυσκολεύομαι αρκετά. Θα ψοφήσω δλδ 1-2 φορές στάνταρτ μέχρι να τα φάω. Απο την άλλη τα boss τα τρώω άνετα σχετικά... Αν πάμε έτσι στο Hell τότε να μην σκέφτομαι κάν το Inferno.. Αν μπορείτε να δώσετε κανα build για 55-56 lvl DH θα είμουν υπόχρεος. 3) Έχω πάντα μαζί μου τον templar. Σωστά τον έχω λέτε ή θα έπρεπε να έχω κάποιον άλλον? Thanks [/quote'] 1) το μονο που ξερω ειναι οτι μεχρι και χελ δεν αξιζει 2) καμια σχεση το χελ με το ινφερνο. 3) κι εγω αυτον εχω αλλα οχι και με πολυ καλο εξοπλισμο
mphxths Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 1) Έδωσα 150k και έφτιαξα το Staff για το αγελαδοπόνυ lvl σε normal. Ένα full clear run με βάρβαρο 30lvl που το έκανα μου έδωσε μόνο 10k gold μαζί με τα drops πουλημένα σε vendor(μπλεδάκια όλα τρισχειρότερα από ότι είχα πάνω μου). Τελικά αξίζει το staff ή τσάμπα τα έσκασα αυτά τα 150k. Μετά θέλει άλλα 100k νομίζω για upgrade στο nightmare lvl και 1m για το επόμενο... Να τα σκάσω πάλι λέτε αλλά αν μου δώσει πάλι 10k το run τότε αυτή την δουλειά θα κάνω μέχρι να κάνω απόσβεση? 2) Έχω demon hunter 55 lvl στο hell ακόμα, και πραγματικά σε κάποια elites που έχουν teleport η με τραβάνε κοντά τους ή έχουν μια ασπίδα γύρω τους, δυσκολεύομαι αρκετά. Θα ψοφήσω δλδ 1-2 φορές στάνταρτ μέχρι να τα φάω. Απο την άλλη τα boss τα τρώω άνετα σχετικά... Αν πάμε έτσι στο Hell τότε να μην σκέφτομαι κάν το Inferno.. Αν μπορείτε να δώσετε κανα build για 55-56 lvl DH θα είμουν υπόχρεος. 3) Έχω πάντα μαζί μου τον templar. Σωστά τον έχω λέτε ή θα έπρεπε να έχω κάποιον άλλον? Thanks 1)Δεν εχω ιδεα για το πονυ λεβελ..ας απαντησει αλλος 2) Σκεψου το ενδεχομενο του Smoke Screen για τετοιες περιπτωσεις ...μολις σε "φερουν" κοντα τους με τον α ή β τροπο , smoke screen και παρε αποσταση ...και με το χερι ετοιμο για δευτερο smoke screen σε περιπτωση που δεν εχεις παρει ασφαλη αποσταση και εχει ληξει το 1ο.Επισης σκεψου το ενδεχομενο ενος trap με immoblize rune. Επισης πες μας στατς/build να δουμε σε τι επιπεδο βρισκεσαι... 3)Σε σολο ο τεμπλαρ επιβαλλεται...σκαει και τα healings του σκαει και κατι charge/stuns κλπ...λιγο το ενα λιγο το αλλο..σου δινει χρονο να σκας το dmg σου... Βεβαια θελει εξοπλισμο..γιατι στο ινφερνο..φευγει ακλαφτος..οποτε δεν βοηθαει την κατασταση αρκετα... Οσο για τα public games ειναι απλο..μπαινεις σε ενα public game και δεν βοηθας..καθεσαι στην πολη και εκβιαζεις τους αλλους...αν το χειριστεις σωστα μπορει να φυγεις με κερδη :) (πλακα κανω προφανως )
Doug21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Οποτε προτεινεις ο εξοπλισμος του τεμπλαρ να ειναι φουλ αμυνα ωστε απλα να ζει οσο γινεται περισσοτερο; Εχω φτασει επιτελους τα 40κ dmg αλλα και παλι ακτ 2 δεν τολμω. Μιας και τα αντικειμενα μου δεν πουλανε ετσι κι αλλιως σκεφτομαι μπας και απλα ανεβασω κι αλλους ηρωες 60 lvl
Προτεινόμενες αναρτήσεις