Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελείωσα και το gluttony boss. Άντε σιγά σιγά act4 . Μάγκες προσωπικά το inferno act 2 μου φάνηκε πολυ πιο δύσκολο απο act 3

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελείωσα και το gluttony boss. Άντε σιγά σιγά act4 . Μάγκες προσωπικά το inferno act 2 μου φάνηκε πολυ πιο δύσκολο απο act 3

Το act2 έχει τα καταραμένα φίδια.

Το act3 έχει τα καταραμένα soul lashers & phasebeasts.

Όπως και να το κάνεις όμως Soul Lashers>All σε εκνευρισμό

Δημοσ.

Πουλησα και το πρωτο μου item, ενα crap 2Η με 850 dps και 700 life on hit πανω, για 6 ευρω :-D . Καλα ποιος αγοραζει τετοια πραγματα;

Δημοσ.

γράψτε μία ξανά το site όπου βάζουμε το weap dmg μίας και δεν είμαι σπίτι και δεν μπορώ να το βρω με τίποτα στο forum

Δημοσ.

Πουλησα και το πρωτο μου item, ενα crap 2Η με 850 dps και 700 life on hit πανω, για 6 ευρω :-D . Καλα ποιος αγοραζει τετοια πραγματα;

παντως κανεις τα δικα μου ουτε με 2 ευρω!

YES!

DiabloIII2012-06-1715-43-12-85.jpg

Δημοσ.

Καλα να περασεις στο act2 τωρα doug21 :)

Page 666, τυχαίο; :P

οχι βρε! τον εχω σκοτωσει εδω και καιρο! αφου τον φαρμαρω εδω και κατι μερες! εκει εφτασε ο κοσμος! απλα πανηγυριζω για το accomplishment! Act 2 εχω προσπαθησει 2-3 φορες αλλα πεφτω με το που ανοιγει ο ψευτικος κλειστος δρομος στην αρχη! χαχχαχ

Δημοσ.

act 2 maghda down για μένα so far

bypass all the elites βεβαίως βεβαίως

act2 οπως ειπαμε πολλακις , ειναι πανευκολο...αν δεν σε χτυπανε :)...και ναι τα ελιτες ειναι το αγγουρι της υποθεσης..τα μινι bosses , οπως η μαγδαλιτσα ειναι γελοια..και φυσικα belial σπαει @@.

Δημοσ.

καλα μιλαμε τα εχω δει ολα...

εχω φτασει σε σημειο να περναω ολη την τελευταια mission μεχρι και να σκοτωσω τον butcher χωρις να πεθανω τις περισσοτερες φορες. μια στο τοσο ομως πεφτουν κατι ελιτε που οχι απλα με σκοτωνουν, αλλα ΔΕΝ μπορω να τα σκοτωσω ΟΤΙ κι αν κανω κι αναγκαζομαι να βγω απο το παιχνιδι! απιστευτα πραγματα!

α καλα θα τρελλαθω! εχω ενα οπλο που γραφει πανω του damage 662-892. ξαφνικα τωρα το 892 εχει γινει 893, πως γινεται αυτο?

Δημοσ.

μετα το παμπαλαιο και απολαυστικοτατο βιντεο, θα μπορουσες να πεις τι εννοεις?

κατι αλλο,

ενας φιλος εχει dh και ενω καθεται στασιμος βλεπει το damage Του κι ανεβαινει ασταματητα, με το που βαραει καποιον εχθρο πεφτει παλι. τι μπορει να ειναι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...