Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολλα τα λεφτα! αυτο το drop που λες τι ειναι? item που ειναι πανακριβο να το αγορασεις μαντευω? καλα ρε παιδια τι fake ειναι αυτο, σας εχουν αναψει ΟΛΑ τα πατωματα στον butcher Ποτε? ημαρτον!

Δημοσ.

Recipe είναι που το μαθαίνεις στον BS για να φτιάχνει rare shoulders με +6 properties.

ilvl62 νομίζω είναι τα crafts αυτά.

Αν αργείς να φας τον Butcher αρκετά τα ανάβει όλα.

Δημοσ.

Σκεψου οτι βαραει ΚΑΙ η νυχτεριδα :) Ειπαμε νυχτεριδα + hungering arrow αμα εχεις στεγνωσει τελειως...

Τωρα απο αντικειμενα..τι να σου πω...εχω τιγκαρει 2 tabs κιτρινα + 1 inventory , αν θες να βρεθουμε μεσα να σου σπρωξω κανα αντικειμενο να αδειαζει χωρος πες το μου...

ναι αν μπορεις θα με βοηθουσε πολυ :D

Δημοσ.

παιδια αν κανεις (λεμε τωρα) εχει κανα οπλο με 1000+ dps +300 intelligence (τι ζηταω τωρα ε?) ΚΑΙ να μπορει να το κρατησει μαγος, πειτε μου

Δημοσ.

Είχα ένα με 900dps και 270 int 24% ias και το έδωσα 10M σόρρυ αλλά δύσκολα να σ δώσει κάποιος τέτοιο τζάμπα :mrgreen:

ε ενταξει! τσαμπα δε θα ηταν! μεχρι να βρω καλυτερο! πολλα λεφτα ρε συ! το 24% παντως δε το καταλαβα!

αυτο που ελεγαν οτι θα υπαρχει ελεύθερο starter edition δεν θα γινει?

ε λογικα καποια στιγμη θα γινει

Δημοσ.

Eμ...πουληθηκε...εννοω... το Νatalya's Mark το ειχανε μινιμουμ 50 ευρω buyout και το εβαλα 60.. και το αγορασανε Ο_Ο ακομα δεν ξερω αν μπορω να τα σηκωσω απο την τραπεζα γιατι δεν εκανα αυτο που λεγαμε με την paypal,verified δηλαδη δεν το εχω κανει.. θα ενημερωσω ξανα οταν θα παω να τσεκαρω αν οντως εχουν σταλθει στην καρτα ή οχι.. Ο_Ο

So it has begun...

Δημοσ.

Eμ...πουληθηκε...εννοω... το Νatalya's Mark το ειχανε μινιμουμ 50 ευρω buyout και το εβαλα 60.. και το αγορασανε Ο_Ο ακομα δεν ξερω αν μπορω να τα σηκωσω απο την τραπεζα γιατι δεν εκανα αυτο που λεγαμε με την paypal,verified δηλαδη δεν το εχω κανει.. θα ενημερωσω ξανα οταν θα παω να τσεκαρω αν οντως εχουν σταλθει στην καρτα ή οχι.. Ο_Ο

So it has begun...

αντε μπραβο! μακαρι να δωσουμε κι εμεις τιποτα! ηταν κομματα αυτο? τι ειχε?

λοιπον μερικα πραγματακια που ειδα στο τελευταιο φαρμιν μου με butcher.

1) καποιος ειπε (δεν ειμαι 100% σιγουρος) οτι 5 valor δινουν σιγουρα 3 κιτρινα στον Butcher inferno, το οποιο δεν ισχυει

2) μαλλον υπαρχει ενα bug. το skill magic missile με rune seeker του wizard, ΔΕΝ χτυαπει τον butcher

3) αν μαθεις απ'εξω τις κινησεις του butcher κι εχεις καποιον τροπο να αποφευγεις αυτο που σε τραβαει τοτε ειναι πανευκολος ακομα και στο ινφερνο

Δημοσ.

To Natalya's Mark (ring) εδινε 115 dex, 15% IAS,150 life per sec και 800 Life after kill. Πηγα τσεκαρα στην τραπεζα, νομιζω οτι οντως 10 ευρω μου τα εχει φαει για να χρησιμοποιειησω την υπηρεσια τους,αλλα τα χρηματα του ΑΗ δεν εχουν μπει ακομα..ειναι και σαββατο ξερω εγω.. συμπερασματα απο δευτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...