Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλιστα... Και η Monk στην παρέα των Barbarian, Witch Doctor και Wizard. Να δούμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι αν και αυτό που μετράει ομολογουμένως είναι το character customization (skill trees, abilities κλπ) και όχι -τόσο- η εμφάνιση. Αλλά απ' την άλλη ό,τι μαθαίνει κανείς, καλό είναι :P

Δημοσ.
καλόγρια? fail...

Ε τι να γίνει αφου βαλθήκανε να κάνουν σε κάθε κλάση θυληκό και αρσενικό.....Μετα την ανακοίνωση του Monk δεν περίμενες να δεις το θηλυκό του????? Εγω περιμένω να δω την 5η και τελευταία class....Η Monk(y) με αφήνει λίγο αδιάφορο....:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Πωωω έχει αρχίσει και με κουράζει η Blizzard αν και fan από Blackhorn.

Αφού ακολουθεί την τακτική "when it's done", βγες το 2012 χωρίς να έχεις πει τπτ πριν και πες Diablo III Released. Τέλος. Τι τρελό hype είναι αυτό από το 2007? που το ανακοίνωσε.

Δημοσ.

Αφου το ξερει οτι εχει φανατικα πιστα fanboys (μετραω και εγω σε αυτους) αλλα τα τελευταια 2 χρονια εχω αρχισει και κουραζομαι. I am too old for this shit.

Δημοσ.

Η blizzard δεν είναι πια η 'παλιά' blizzard του diablo 1,2 , warcraft 1,2 αλλά ένα fail development team της activision. Η παλιά team έφτιαξε την Flagship και την Arenanet του guild wars, και με τη διάλυση της flagship έφτιαξε τη runic (βλέπε torchlight).

Η Vivendi/Activision και τα fail teams της είναι οι υπεύθυνοι για το νεό diablo/starcraft κλπ. Όχι ότι δεν θα είναι καλά ή τίποτα τέτοιο, αλλά τα fanboys που λένε εδώ είναι fans σε λάθος development teams :-)

Δημοσ.

Πάντως, μιας και το θίξατε, τα πρώτα σχόλια περί επιρροής της Activision στη Blizzard ήδη αρχίζουν και ακούγονται με αφορμή την "τριλογία" του StarCraft II...

Δημοσ.
Αφου το ξερει οτι εχει φανατικα πιστα fanboys (μετραω και εγω σε αυτους) αλλα τα τελευταια 2 χρονια εχω αρχισει και κουραζομαι. I am too old for this shit.

+1

Ελληνιστί: υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, κάλλιο 5 και στο χέρι, game θέλω-τώρα το θέλω, στης Blizzard την πόρτα όσο θέλεις βρόντα, όπου ακούς πολλά hype κράτα μικρό καλάθι, κ.α. πολλά.

Δημοσ.

Εξηγήστε μου κάτι ρε παίδες γιατί με μπερδέψατε... αμάξι ή υπολογιστής είναι για να πάρουμε μόνο ένα;

Άντε και πας κόντρα στα φανμποϊς και στο κατεστημένο της Μπλίζαρντ... αν βγει σε 4 χρόνια δεν θα το παίξετε; Από αντίδραση; Το πολύ πολύ να μην το αγοράσετε αυθεντικό από αντίδραση...

Δημοσ.

Αν και νομίζω ότι οι παροιμίες μου μιλάνε από μόνες τους (και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια) να πω ότι: κανείς δεν είπε να πάρουμε μόνο ένα ή ότι δεν θα το παίξουμε ΑΜΕΣΩΣ μόλις βγει -ασχέτως με ποιον τρόπο θα το αποκτήσουμε :X

Αυτό που λέω είναι ότι δεν σκάω ΟΠΟΤΕ κι αν βγει, αφού υπάρχουν πολλά άλλα παιχνίδια (αυτού ή άλλου τύπου) που μπορούν να διεκδικήσουν τον ελεύθερο χρόνο μου.

Δημοσ.

Blizzard officially unveils female Monk for Diablo III

Last week, Blizzard slightly showed off the female Monk from Diablo III to the Jace Hall Show.

Now, it has officially unveiled the character on the D3 web site.

She’s pretty much the same as her male counterpart, only she has different body parts.

Head on over and have a look.

Game’s out sometime in the future, when flying cars will be the norm.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...