Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρακαλω οποιος πουλαει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για real money να μας λεει τι και πως να μπουμε στο νοημα.

ΥΓ, το Paypal μου εχει σπασει τα νευρα

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να μπορεί κάποιος να κάνει συναλλαγές με το RMAH και με το Paypal (κατ'επέκταση) πρέπει να έχει Authenticator (τζάμπα για iOs συσκευές όπως και για Android απλά κατεβάζετε την εφαρμογή) και το SMS Protect που σου στέλνει έναν κωδικό αρχικά όταν θα θέλετε να κάνετε την πρώτη λειτουργία του RMAH και επίσης ενημερώνει με SMS κάθε φορά που κάποιος (είτε εσείς είτε κάποιος άλλος σε περίπτωση hack) αλλαγές στο Battle.net account σας.

Κακό δεν είναι να τα έχετε μιας και είναι 2πλή προστασία για το Battle.net account, αλλά είναι υποχρεωτικά αν θέλετε να χρησιμοποιείσετε το RMAH και το Paypal

Δημοσ.

γιατί μου φένεται λίγο περίεργο α δίνεις 250€ για ένα παιχνίδι σαν το diablo???έχει πουλήσει κανείς έως τωρα τπτ ?

Δημοσ.

ερωτηση, για εμας που μολις ανοιξαμε paypal πρεπει πριν πουλησουμε κατι να τους εχουμε ηδη στειλει τον 4-ψηφιο κωδικο που βρισκουμε διπλα στην χρεωση των 1.5 ευρω? ακομα, ειναι 1000% οτι δε θα μας ερθει καμια χρεωσει για τα μηνυματα που λαμβανουμε τσο κινητο?

Δημοσ.

Όχι μπορείς να κάνεις verify στο paypal και πιο μετά αλλά μέχρι να το κάνεις έχεις κάποιο limit στον λογαριασμό σου.

Τα μηνύματα είναι free of charge ναι

Δημοσ.

οκ, αντε να δουμε που θα οδηγησει ολο αυτο λοιπον. εβαλα 10 πολυ φθηνα Items προς τις κατωτερες τιμες να δουμε αν κουνιεται τιποτα και μετα βλεπουμε για ακριβα οταν κι αν βρεθουν.

μπορουμε να πουλαμε και χρυσο, αλλα δεν βλεπω να εχει βαλει κανεις η δεν δουλευει ακομα

Δημοσ.

Παιδες αν πουλησετε τιποτα γραφτε εδω τιμες κτλ. να δουμε τι παιζει και αν οντως αξιζει ο κοπος του RMAH...

Y.Γ Ειδα καλα πιο πριν οτι εχετε βαλει item για πουλημα 250€?

Δημοσ.

Παιδες αν πουλησετε τιποτα γραφτε εδω τιμες κτλ. να δουμε τι παιζει και αν οντως αξιζει ο κοπος του RMAH...

Y.Γ Ειδα καλα πιο πριν οτι εχετε βαλει item για πουλημα 250€?

απο οτι ειδα παιζουν τετοιες τιμες γενικοτερα....εγω εβαλα μερικες..μαξιμουμ 10-15ευρω...

Δημοσ.

απο οτι ειδα παιζουν τετοιες τιμες γενικοτερα....εγω εβαλα μερικες..μαξιμουμ 10-15ευρω...

Δε διαφωνω οτι θα παιζουν τετοιες τιμες το θεμα ειναι ποιος και αν αγοραζει...

Εσενα εστω και σε τιμες 10-15 εχει βρεθει αγοραστης τουλαχιστον μεχρι στιγμης?

Δημοσ.

καλά το τι legendary lvl 30-39 έχω δει στα 250€ έχω δει δε λέγετε. Είναι δυνατόν; Αν τα βάζει καμιά blizzard μπα και ψαρωσει κανείς οκ αλλιώς δεν έξηγείτε τόση βλακεία.

Δημοσ.

Δε διαφωνω οτι θα παιζουν τετοιες τιμες το θεμα ειναι ποιος και αν αγοραζει...

Εσενα εστω και σε τιμες 10-15 εχει βρεθει αγοραστης τουλαχιστον μεχρι στιγμης?

εβαλα 2 legendary και μερικα καλα κιτρινα με all resistances ...τιμες buyout απο 3-5 ευρω εως 15 ευρω.

Προς το παρον οχι δεν εχει πουλησει κατι...

το ποιος αγοραζει ειναι μεγαλη κουβεντα..επειδη εμεις εδω μετραμε τα ευρω σαν κουκια..δεν σημαινει οτι κανει το ιδιο ο αγγλος γαλλος γερμανος κλπ....

Δημοσ.

Αγοραζει αυτός που εχει αλλά και αυτός που μπορει να θεωρεί ότι από το να φαρμάρει 10 ωρες μηπως πεσει ενα item που θελει ειναι καλύτερο να πληρώσει για να το παρει. Δεν ειμαι αυτης της λογικής αλλά δεν πιστευω ότι θα καταστρέψει και το game οπως λένε πολλοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...