Doug21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 παρακαλω οποιος πουλαει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για real money να μας λεει τι και πως να μπουμε στο νοημα. ΥΓ, το Paypal μου εχει σπασει τα νευρα
jvgrjohn Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Αυτό το authenticator είναι απαραίτητο??? Εγώ έχω συνδέσει το paypal με το battlenet.Xρειάζεται να κάνω κάτι άλλο???
zeniath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Για να μπορεί κάποιος να κάνει συναλλαγές με το RMAH και με το Paypal (κατ'επέκταση) πρέπει να έχει Authenticator (τζάμπα για iOs συσκευές όπως και για Android απλά κατεβάζετε την εφαρμογή) και το SMS Protect που σου στέλνει έναν κωδικό αρχικά όταν θα θέλετε να κάνετε την πρώτη λειτουργία του RMAH και επίσης ενημερώνει με SMS κάθε φορά που κάποιος (είτε εσείς είτε κάποιος άλλος σε περίπτωση hack) αλλαγές στο Battle.net account σας. Κακό δεν είναι να τα έχετε μιας και είναι 2πλή προστασία για το Battle.net account, αλλά είναι υποχρεωτικά αν θέλετε να χρησιμοποιείσετε το RMAH και το Paypal
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 για paypal δεν απατεί authenticator, μόνο το sms protect...
posonap Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 γιατί μου φένεται λίγο περίεργο α δίνεις 250€ για ένα παιχνίδι σαν το diablo???έχει πουλήσει κανείς έως τωρα τπτ ?
zeniath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 κάτσε ρε συ ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το RMAH ούτε 5 ώρες δεν είναι πάντως έχω δει αρκετά "sold" αντικείμενα
Doug21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ερωτηση, για εμας που μολις ανοιξαμε paypal πρεπει πριν πουλησουμε κατι να τους εχουμε ηδη στειλει τον 4-ψηφιο κωδικο που βρισκουμε διπλα στην χρεωση των 1.5 ευρω? ακομα, ειναι 1000% οτι δε θα μας ερθει καμια χρεωσει για τα μηνυματα που λαμβανουμε τσο κινητο?
zeniath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Όχι μπορείς να κάνεις verify στο paypal και πιο μετά αλλά μέχρι να το κάνεις έχεις κάποιο limit στον λογαριασμό σου. Τα μηνύματα είναι free of charge ναι
Doug21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 οκ, αντε να δουμε που θα οδηγησει ολο αυτο λοιπον. εβαλα 10 πολυ φθηνα Items προς τις κατωτερες τιμες να δουμε αν κουνιεται τιποτα και μετα βλεπουμε για ακριβα οταν κι αν βρεθουν. μπορουμε να πουλαμε και χρυσο, αλλα δεν βλεπω να εχει βαλει κανεις η δεν δουλευει ακομα
aleilo03 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Παιδες αν πουλησετε τιποτα γραφτε εδω τιμες κτλ. να δουμε τι παιζει και αν οντως αξιζει ο κοπος του RMAH... Y.Γ Ειδα καλα πιο πριν οτι εχετε βαλει item για πουλημα 250€?
mphxths Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Παιδες αν πουλησετε τιποτα γραφτε εδω τιμες κτλ. να δουμε τι παιζει και αν οντως αξιζει ο κοπος του RMAH... Y.Γ Ειδα καλα πιο πριν οτι εχετε βαλει item για πουλημα 250€? απο οτι ειδα παιζουν τετοιες τιμες γενικοτερα....εγω εβαλα μερικες..μαξιμουμ 10-15ευρω...
aleilo03 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 απο οτι ειδα παιζουν τετοιες τιμες γενικοτερα....εγω εβαλα μερικες..μαξιμουμ 10-15ευρω... Δε διαφωνω οτι θα παιζουν τετοιες τιμες το θεμα ειναι ποιος και αν αγοραζει... Εσενα εστω και σε τιμες 10-15 εχει βρεθει αγοραστης τουλαχιστον μεχρι στιγμης?
andrip Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 καλά το τι legendary lvl 30-39 έχω δει στα 250€ έχω δει δε λέγετε. Είναι δυνατόν; Αν τα βάζει καμιά blizzard μπα και ψαρωσει κανείς οκ αλλιώς δεν έξηγείτε τόση βλακεία.
mphxths Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δε διαφωνω οτι θα παιζουν τετοιες τιμες το θεμα ειναι ποιος και αν αγοραζει... Εσενα εστω και σε τιμες 10-15 εχει βρεθει αγοραστης τουλαχιστον μεχρι στιγμης? εβαλα 2 legendary και μερικα καλα κιτρινα με all resistances ...τιμες buyout απο 3-5 ευρω εως 15 ευρω. Προς το παρον οχι δεν εχει πουλησει κατι... το ποιος αγοραζει ειναι μεγαλη κουβεντα..επειδη εμεις εδω μετραμε τα ευρω σαν κουκια..δεν σημαινει οτι κανει το ιδιο ο αγγλος γαλλος γερμανος κλπ....
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Αγοραζει αυτός που εχει αλλά και αυτός που μπορει να θεωρεί ότι από το να φαρμάρει 10 ωρες μηπως πεσει ενα item που θελει ειναι καλύτερο να πληρώσει για να το παρει. Δεν ειμαι αυτης της λογικής αλλά δεν πιστευω ότι θα καταστρέψει και το game οπως λένε πολλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις