paularas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Για την ιστορία πες μας και τα class των ατόμων monk tank / baba 2h - tank (2h συνήθως) / wizzard hydra + frost aoe kakamaka / dh είτε glass cannon είτε gay trap spec / wd με τα βελάκια που φτύνει λες και είδε τον ωξ από εδώ και που φωνάζει την φάρμα με τα ζώα... any other questions?
Doug21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 εγω ψηνομαινα αρχισω demon hunter ωστε και κανα φραγκο να βγει παιζωντας αντι μονο φαρμαρωντας αλλα και να εχουμε κατι να κανουμε μεχρι να γινει το Inferno playable. νομιζω οτι προτιμω στους επομενους 3 μηνες του καλοκαιριου να εχω 4-5 60αρηδες ηρωες παρα να μπω στο ACT 3 inferno
LuNaTiC Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Όχι δε μιλάς και Solo & Team γιατί ο Barbarian με 2hander δεν πάει βήμα πέρα του ACT1 και μη κοιτάς την περίπτωσή σας δες έναν Barbarian που έχει ξεκινήσει να παίζει μόνος χωρίς να τον έχουν feedarei χρήμα και αντικείμενα... Για να πάει από Act1 σε Act2 θέλει τα τριπλάσια Resists... 20k τουλάχιστον παραπάνω HP και το διπλάσιο DPS Οπότε ναι το παιχνίδι δεν είναι fair atm ... Άτομα με 5κ HP έχουν φαρμάρει τα πάντα και έχουν χεστεί στο τάλιρο και άλλοι δεν έχουν ξεμυτίσει από το camp γιατί το κουνούπι (to very first mob του Act2 ) κάνει τριφασικό poison damage και σου κατεβάζει 50κ hp ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Στο επόμενο patch ας δώσουν και στον κάθε πικραμένο Barbarian 30million gold για να είμαστε πάτσι...
paularas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Όχι δε μιλάς και Solo & Team γιατί ο Barbarian με 2hander δεν πάει βήμα πέρα του ACT1 και μη κοιτάς την περίπτωσή σας δες έναν Barbarian που έχει ξεκινήσει να παίζει μόνος χωρίς να τον έχουν feedarei χρήμα και αντικείμενα... Για να πάει από Act1 σε Act2 θέλει τα τριπλάσια Resists... 20k τουλάχιστον παραπάνω HP και το διπλάσιο DPS Οπότε ναι το παιχνίδι δεν είναι fair atm ... Άτομα με 5κ HP έχουν φαρμάρει τα πάντα και έχουν χεστεί στο τάλιρο και άλλοι δεν έχουν ξεμυτίσει από το camp γιατί το κουνούπι (to very first mob του Act2 ) κάνει τριφασικό poison damage και σου κατεβάζει 50κ hp ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Στο επόμενο patch ας δώσουν και στον κάθε πικραμένο Barbarian 30million gold για να είμαστε πάτσι... θες να σου δώσω real id και skype name να μπούμε να τα πείτε μία? χθες επειδή δεν είχα όπλο μάζευε 5 valor stacks και σουλάτσερνε σε όλο το act 3 μόνος του. Άρα κάτι ίσως να κάνεις λάθος. Και όχι δεν είναι καμμένος μίας και είναι γιατρός και τον πάνε απο εφημερία σε γενική στο νοσοκομείο που δουλεύει (ευαγγελισμό)... άρα όπως και εγώ έκανα κάτι λάθος με τον dh μου και με βοήθησαν μπορεί να χρειάζεσαι ένα support απο κάποιον που φαρμαρει
LuNaTiC Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 δες έναν Barbarian που έχει ξεκινήσει να παίζει μόνος χωρίς να τον έχουν feedarei χρήμα και αντικείμενα Δεν το διάβασες όλο το μήνυμα μου μάλλον...
zeniath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ότι γίνεται να πάει baba/monk act 3 και να φαρμάρουν, γίνεται. Είναι δύσκολο; Είναι. Πάρε παράδειγμα τους hardcore streamers που είναι με τους barbs τους στο Act 3. Και μιλάμε για hardcore που το 95% παίζει barbarian. Άρα μάλλον είναι viable ο barb. Δεν πάει να πει ότι όποιος κάνει progress είναι nolifer απλά μπορεί να είναι καλύτερος παίχτης, τι να κάνουμε δεν γίνεται να θεωρούμε "δεν μπορώ να το κάνω εγώ άρα όποιος μπορεί χρησιμοποιεί hacks/dupes/bots κλπ"
LuNaTiC Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ναι είναι Act3 με τα Items που φαρμάρουν εδώ και καιρό... και που για να πάνε στο επόμενο quest σκοτώνουν 5μέρες goblins και χτενίζουν το AH Και οι DH θα μπορούσανε να παίξουν HC αλλά κανείς δεν αποχωρίζετε τα uber νουμεράκια για να βάλει κάνα ρημάδι Vitality item... Και ΞΑΝΑΛΕΩ με ομάδα ή feedarismeno Barbarian δεν υπάρχει θέμα... Μιλάμε για Head Start Solo Chars... οι ranged έχουν πλεονέκτημα μπορούνε να progressάρουν πιο εύκολα
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 ^what zeniath said Δεν είναι τυχαίο οτι όλοι οι hc είναι barb. Απο κει και πέρα dh/wiz/wd κάνουν σολο περάσματα το ινφέρνο με λίγη υπομονή, οπότε μένει ο monk να είναι questionable που ουσιαστικά γι αυτόν θα γίνει ότι γίνει. (όχι οτι δεν υπάρχουν monk που έχουν solάρει inferno ε). Αν είσαι monk ΙΣΩΣ έχεις reason για qq. Αν είσαι οτιδήποτε άλλο you are doing it wrong.- ΦΥΣΙΚΑ και όλοι οι ranged έχουν πλεονέκτημα. Ο καθένας παίζει το class που διάλεξε for a reason. Γιατί αν ο barb με το ξύλο που αντέχει είχε και 50k dps θα ήταν unfair για τα ranged and so on. Και μη γελιέστε με τα ψευτονούμερα. Ρεαλιστικά 50-60k real dps έχουν οι περισσότεροι well geared dh. Ο christaras που έχει δώσει τον πατέρα του και τη μάνα του στο ah ας πούμε έχει 100k αν θυμάμαι καλά. 65k βγάζει ο wizard φίλος μου που έχει σολάρει τα πάντα και έχει 60 λιγότερες ώρες played απο μένα. 52 εγώ(130sshooter). Και έχει και το absorb και waaaaaay more survivability. Και τέλος πάντων εμείς θυσιάζουμε survivability για pure dps. Έτσι είναι το class όποιος θέλει το παίζει. Ε αν το κάνει ο βάρβαρος αυτός και περιμένει και progress δεν συναντάει wall αλλα είναι wall... Όσο για το hc DH. ΟΧΙ. Απλά όχι. Το να πιστέυεις κάτι διαφορετικό σημαίνει οτι δεν έχεις αγγίξει dh ever. Μιλάω για inferno hc dh φυσικά. Όσο vitality και να μαζέψεις (έχω φτάσει και 45k+ σε μέρες βλακείας, με 51 solάρουν οι barb act 3) είσαι one shot. Δεν έχεις ΤΙΠΟΤΑ πάνω σου που να υποστηρίζει το resistance build. ΤΙΠΟΤΑ. Όταν διαβάζουμε τα νουμεράκια απο τα skill και τα passive τότε καταλαβαίνουμε γιατί υπάρχουν διαφορετικά class και δεν είναι μόνο ένα με διαφορετικές εμφανίσεις...
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Επειδη δεν το εχω ψαξει. Για να παω στο Whimsyshire θελει καποια items. Στο νορμαλβπου με πηγε για πλακα ενας φιλος ειναι βλακεια να δωσω λεφτα αφου δεν πεφτει τιποτα εκτος αν θελεις να παρεις items για alt. Για να to ξεκλειδωσω στο nightmare πρεπει να το εχω παρει ηδη στο normal? η μπορω απευθειας; Και στο hell θα πρεπει ν ξεκλειδωσει πρωτα normal nightmare και μετα ; Η μπορω να τα παρακαμψω;
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Επειδη δεν το εχω ψαξει. Για να παω στο Whimsyshire θελει καποια items. Στο νορμαλβπου με πηγε για πλακα ενας φιλος ειναι βλακεια να δωσω λεφτα αφου δεν πεφτει τιποτα εκτος αν θελεις να παρεις items για alt. Για να to ξεκλειδωσω στο nightmare πρεπει να το εχω παρει ηδη στο normal? η μπορω απευθειας; Και στο hell θα πρεπει ν ξεκλειδωσει πρωτα normal nightmare και μετα ; Η μπορω να τα παρακαμψω; @zeniath ^^ Gagas θέλει να τα ανοίξεις όλα με τη σειρά. Αν θυμάμαι καλά βγαίνει ~1,8m όλα.(100+200+500+1m). Afaic δεν αξίζει με τίποτα και δεν είναι μόνο δική μου άποψη. Αν είσαι απλά completionist τότε πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη (πιθανότατα) χωρίς αντίκρυσμα. Μπορείς να είσαι και τυχερός και να σου κάτσει set item στο πρώτο σύννεφο. Μακάρι.
Doug21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Επειδη δεν το εχω ψαξει. Για να παω στο Whimsyshire θελει καποια items. Στο νορμαλβπου με πηγε για πλακα ενας φιλος ειναι βλακεια να δωσω λεφτα αφου δεν πεφτει τιποτα εκτος αν θελεις να παρεις items για alt. Για να to ξεκλειδωσωστο nightmare πρεπει να το εχω παρει ηδη στο normal? η μπορω απευθειας; Και στο hell θα πρεπει ν ξεκλειδωσει πρωτα normal nightmare και μετα ; Η μπορω να τα παρακαμψω; Λοιπον 1) φτιαχνεις το αντικειμενο οπου να ναι, δεν εχει σημασια μιας και αρκει απλα να το φτιαξεις μια φορα. 2) για να παιξεις την πιστα σε πιο υψηλο λεβελ μετα θες δυο πραγματα 2α) τα σχεδια που τα βρισκεις στο ACT 3 αλλα ενω εισαι ηδη ACT 4 της δυσκολιας που θες 2β) 200κ για το nightmare, 500k για το hell και 1m για το inferno 3) δεν μπορεις να παρακαμψεις καποια δυσκολια
LuNaTiC Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 +1 Για την περιεκτικότητα... Κατά τα άλλα ΖΖζζζζζ.... Δεν έχεις καταλάβει πως το παιχνίδι είναι για κάτω τον 5 ετών όταν έχεις gear... στου οποίου την δυσκολία να συλλέξεις εστιάζω την διαφορά του single play vs team play και την range vs melee κατηγορία Φυσικά και δεν έχω δοκιμάσει DH/WIZZARD/MONK (παίζω μόνο ότι μου αρέσει*) στο release μόνο ότι είδα στη Beta.. αλλά αν μπορεί να το κάνει ο Christaras και ο κάθε Χρηστάρας τότε μπορώ και εγώ * Το ότι είσαι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ σαν Barbarian να παίζεις ΤΑΝΚ και με ασπίδες και χαζομάρες από μόνο του φανερώνει ότι κάτι δε πάει καλά στο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις