alex_000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Απλά να θυμισω οτι το inferno όπως εχει ακουστεί και απο την ίδια την blizzard άπειρες φορές ΔΕΝ είναι για ολους και νόμιζα οτι θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο και σε προσωπικό επίπεδο και σε συλλογικό για να βγεί. Είναι broken επίτηδες και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο mode αν δεν έχεις υπομονή και επιμονή. Μέχρι και το hell και χωρίς πολύ AH η δυσκολία είναι Ότι πρέπει και ικανοποιεί ένα τεράστιο ποσοστό κόσμου. Δεν καταλαβαίνω γιατί το inferno πρέπει να βγεί απο όλους και τόσο γρήγορα. Έχω φίλους που παίζουν με μηδέν ΑΗ και είναι act 3 inferno MONO με drops (όχι dh). Απλά έχουν κάψει άπειρες ώρες και χαίρονται το game. Έχω και άλλουσ με γελοίο gear και 50 ώρεσ played να κλαίνε για inbalances και δύσκολο content. Το diablo δεν είναι wow. Αλλα ξέρω οτι ένα τεράστιο ποσοστό κόσμου το βλέπει έτσι. Σε βλέπει το friend list σου και τέλος. Ούτε e-peen ούτε server best ούτε τπτ. Είναι pretty much single απο πολλές πλευρές. Αλλα τα παιδάκια του wow θέλουν τα πάντα viable και εύκολα. Μη θυμηθώ τα ζώα dh που επειδή πείραξαν ένα εντελώς broken spell έλεγαν οτι η blizz σκότωσε το class. Γενικά είμαι κατά όλου αυτού του nerf/buff. Και το pvp που θα είναι βλακεία λόγω του pay2win δεν είναι δικαιολογία. Τέλος για τα melee. Μετά τα solo runs σχεδόν πάντα πήγαινα και δεύτερο run με άλλα class και φίλους barb/monk που άντεχαν αξιοπρεπέστατο ξύλο. Έπαιζαν όμως το 100% του class τους και είχαν actually all resistance gear και όχι κάτι ξερά str/vit που βλέπω και κλαίω. tl;dr Way too much qq απο παντου για ένα mode που ήλπιζα οτι θα πάρει πολύ περισσότερο για να βγεί και καλώς κακώς δεν είναι για όλους. καλά θα ήταν όλα αυτά αν έπαιζε κάποιο θέμα skill. Το πρόβλημα είναι οτι το inferno act 2 Και μετά είναι καθαρά θέμα κορεάτικου καψήματος για λεφτα από ah η ακόμα πιο κορεάτικου στο πανέυκολο act1 για πενιχρά drops. Ο αλλος σου λεει κατω απο 400 rez με 30.000 damage και 30 κ life μην πας (wizard).. Αυτα είναι τραγικά στατς.. Δηλαδή αν παρω την visa σε 1 μήνα γίνω τουμπανο και βγάλω το Inferno ετσι αντι να φαρμάρω λεφτά είμαι λιγότερο παιχταράς? Γιατί επειδή έχω κατι καλύτερο να κάνω απο reset το act3 nighmtare 20 φορες την μερα για να παρω το 1100 dps 1 hand? Btw που είναι το δύσκολο στο reset του act 3 nightmtare me +200 gold? Χρονοβόρο λέγεται αυτό οχι δύσκολο.. Η είναι δύσκολο το farm του act1? παπαρια.. Το αφήνω στο act 2 Inferno και περιμένω patch και pvp. τα 16κ damage 300 resist 4500 armor kai 23k life που μαζεύω δεν κανουν ουτε για αστείο δεν λεω οτι πεθαίνω αλλά αλλά παντα τα elite πανε berserk. Καλώς ή κακώς οταν γυρνάω πτώμα απο την δουλεία θέλω να παίξω οχι να τραβάω reset ένα γελοίο instance..Ισως δοκιμάσω με group..
BlackScorpionX Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Σήμερα (wizard. 30k hp - 20k+ dmg + 500+ resists) με defensive build απλά το παίζεις ninja να μη σε βρουν elites γιατί είτε θα κάνεις 10 χρόνια να τα σκοτώσεις είτε leave game. Το πρόβλημά μου είναι ότι ακόμα και με τέτοια stats γίνεσαι εύκολα 1-2 hits και πιστεύω ότι αυτό δεν είναι λογικό. Σήμερα δοκίμασα καμιά 10αριά διαφορετικά builds, κανένα δεν έπιασε ουσιατικά. Αν παω για μεγάλο dmg 30κ+ τότε απλά θα με έχουν 1 hit οι elites. Αν πάω για defensive kite build τότε αντέχω λιγάκι αλλά οι elites είναι κατάρα (ναι ακόμα και έτσι - παρόλο το ανελέητο kiting) που με 2 hits σε στέλνουν αδιάβαστο και μετά τα άπειρα deaths που θες 20-30 sec για να σηκωθείς, ε σε πιάνουν τα διαόλια σου και θες να αρχίσεις τα "κασιδιάρικα" να 'ουμ! (που είναι και επίκαιρο! ) Δεν είναι δηλαδή θέμα skill, αλλά gear το οποίο αν δεν ψωνίσεις από AH δεν το βρίσκεις αλλού.
jim777 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 καλά θα ήταν όλα αυτά αν έπαιζε κάποιο θέμα skill. Το πρόβλημα είναι οτι το inferno act 2 Και μετά είναι καθαρά θέμα κορεάτικου καψήματος για λεφτα από ah η ακόμα πιο κορεάτικου στο πανέυκολο act1 για πενιχρά drops. Ο αλλος σου λεει κατω απο 400 rez με 30.000 damage και 30 κ life μην πας (wizard).. Αυτα είναι τραγικά στατς.. Δηλαδή αν παρω την visa σε 1 μήνα γίνω τουμπανο και βγάλω το Inferno ετσι αντι να φαρμάρω λεφτά είμαι λιγότερο παιχταράς? Γιατί επειδή έχω κατι καλύτερο να κάνω απο reset το act3 nighmtare 20 φορες την μερα για να παρω το 1100 dps 1 hand? Btw που είναι το δύσκολο στο reset του act 3 nightmtare me +200 gold? Χρονοβόρο λέγεται αυτό οχι δύσκολο.. Η είναι δύσκολο το farm του act1? παπαρια.. Το αφήνω στο act 2 Inferno και περιμένω patch και pvp. τα 16κ damage 300 resist 4500 armor kai 23k life που μαζεύω δεν κανουν ουτε για αστείο δεν λεω οτι πεθαίνω αλλά αλλά παντα τα elite πανε berserk. Καλώς ή κακώς οταν γυρνάω πτώμα απο την δουλεία θέλω να παίξω οχι να τραβάω reset ένα γελοίο instance..Ισως δοκιμάσω με group.. Αδερφε το προβλημα ειδικα DH και Wiz ειναι οτι με οποιοδηποτε kit αυτη τη στιγμη ψοφαν αρκετα. Εβλεπα stream ενος DH με τα καλυτερα items (250k dmg με sharpshooter) και τον εκαναν 1hit τα νορμαλ φιδια στους βοθρους. Γι αυτο και παρατησα τον DH μου και τωρα ειμαι με barb act2 γιατι πολυ απλα δε γουσταρω να κανω kiting. Ναι μεν τωρα χρειαζομαι τα ΧΧΧ res XXXX armor κτλ αλλα τουλαχιστον δεν τρεχω ασκοπα στα cd's. To kiting ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SKILL. Ειναι μια παπαρια. Αν ηθελα να τρεχω, να κρυβομαι κτλ θα επαιζα metal gear solid ή assasins creed που ειναι απλα καλυτερα. Το βασικό προβλημα ειναι οτι ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΡΜΑΡΕΙΣ σε ενα κατ'εξοχην farm game τα items που χρειαζεσαι για να βγαλεις την επομενη act στην act που εισαι. Οποτε απλα φαρμαρεις gold....nice!!! Και να τα βγαλεις τα items που θες το game ειναι τοσο broken που το 1hit σε ranged class δε το γλιτωνεις αν εισαι "εκτός" απο invulnerability mode. Μονο εγω θυμαμαι στο diablo2 να ΨΑΧΝΩ για rare packs και να γουσταρω οταν τα βρισκω αντι να κανω leave το game? Αδικα διαφωνουμε παντως. Υποθετω η blizzard ξερει καλυτερα τι θελει για το game της και σταδιακα θα το αλλαξει προς σ εκεινη τη κατευθυνση. Θα χρειαστει κανα 6μηνο λογικα μεχρι να ερθει το diablo σε καλα standards σε ολα τα επιπεδα (απο δυσκολια και drop rates μεχρι itemization και pvp).
BlackScorpionX Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 έτσι για να γελάσουμε λίγο... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KkTYAYEPMFU#!
ultralisk Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ρε παιδιά για να καταλάβω κάτι...όταν λέτε 400+ resist πχ εννοείτε σε όλα τα stats ξεχωριστά (ice,arcane,fire,poison) πάνω από 400 ?
zeniath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ρε παιδιά για να καταλάβω κάτι...όταν λέτε 400+ resist πχ εννοείτε σε όλα τα stats ξεχωριστά (ice,arcane,fire,poison) πάνω από 400 ? γιατί πολύ σου φαίνεται; 800 θέλει για ένα safe πέρασμα από το Act 2 για τους melee, για τους ranged απλά βάζε damage & att speed
paularas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ρε παιδιά για να καταλάβω κάτι...όταν λέτε 400+ resist πχ εννοείτε σε όλα τα stats ξεχωριστά (ice,arcane,fire,poison) πάνω από 400 ? εκτός και αν είσαι μονκ όπου θέλει σε 1 μόνο και τα άλλα παίρνουν το max απο το 1
ultralisk Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 με wizard το ACT 1 βγήκε σχετικά εύκολα, πέρα από κάποια elites που απλά προσπέρασα...τώρα ACT 2 να δω με 300 res αυτήν την στιγμή πόσο ξύλο θα φάμε
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Θα φας πολύ ξύλο. Το πρόβλημα δεν είναι το να τερματίσεις το παιχνίδι. Δεκάρα δεν δίνει ένας σοβαρός παίχτης του Diablo (όχι των adventures) αν σκοτώσει τον Diablo. Όμως ο DH των 3Μ φαρμάρει siegebreaker στο Act3 και ο βάρβαρος-Monk-wizard-Witch doctor , act1 butcher ή Maghda βαριά. Και εκεί είναι το qq. Δεν θέλουμε να φαρμάρουμε και μεις Siegebreaker, θέλουμε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα.
Tmark Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WkYVij!bVc!YbZaaa Με αυτό το build την παλεύω για το Hell? Τι αλλαγες θα χρειαστώ για το Inferno?
dante14023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ας γραψω και εγω τη γνωμη μου αφου μολις χθες τελειωσα με dh το nightmare, παρολο που εχω το game απο day 1... (ναι το ξερω, παω πολυ αργα αλλα οι μερες που επαιζα με τις ωρες εχουν φυγει εδω και χρονια. Tωρα ασχολουμαι το πολυ 4-5 ωρες τη βδομαδα). btw εχω φτασει και τους υπολοιπους char μεχρι act 1 normal απλα για να δω πως παιζουν.... Στο ζουμι λοιπον. Το παιχνιδι δεν εχει την αιγλη του diablo 2. Μοιαζει πολυ ευκολο γενικοτερα, ισως εκτος απο Inferno που απ τα σχολια των υπολοιπων μοιαζει να θελει γαιδουρινη υπομονη. Τι εννοω, απλα, αν δεις οτι κανεις λιγο dmg, πας, αγοραζεις gear απο ah και εχεις τα Mob 2hit... σε τρωνε με 1-2hit? πας ah και αγοραζεις gear (αφηνω εκτος το inferno mode, καθως μοιαζει η εξαιρεση στο παιχνιδι). Τα drop ειναι πολυ ασχημα και ισως θα επρεπε να φτιαξουν λιγο το lvl range τους πιο μαζεμενο στο Lvl του char.... Θυμαμαι στο diablo 2 απειρα run για να ξεζουμιζουμε τα act για xp, για να ανεβουμε 1 lvl ακομα ωστε να ξεκλειδωσουμε ενα skill, να βαλουμε 2-3 points παραπανω vit η να κανουμε λιγο παραπανω dmg με το αγαπημενο μας skill... Στο diablo 3 αυτο δεν υπαρχει... Το dmg απο τα skill ειναι fixed και εξαρταται απολυτα απο το weap... τα οποια μπορεις ανετα να βρεις απο το ah πολυ φθηνα... κατι σαν να "κλεβεις" με editor στο diablo 2.... Πλεον τα μονα run που μπορεις να κανεις ειναι για gold, κατι το οποιο θεωρω απιστευτα βαρετο... Τα legendary δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με αυτα του d2... ποσο ξενερα να υπαρχουν μπλε(!) καλυτερα απο τα χρυσα! Αυτο και μονο του χαλαει ολο το fun του παιχνιδιου... που ειναι τα runs για να πεσει το occulus η το τελευταιο item απο το immortal kings set.....? Το παιχνιδι περα απο την αρχικη περιεργεια να δεις τα classes, τα skills και το story, δεν προσφερει σχεδον τιποτα... Ενδεικτικο οτι εχω κανει μονο 1 run (απο την αρχη act 4, πριν παω diablo στο nm) για να παρω καλυτερο weap, το οποιο run σταματησα στη μεση γιατι βαρεθηκα.... Στο d2 θυμαμαι να εχω κανει απειρα run mefisto, diablo, baal... Οσο για follower δεν χρησιμοποιησα καθολου μεχρι τωρα καθως κανενας δεν μου φανηκε ιδιαιτερα χρησιμος βλεπωντας τα skill τους... Αντε να απεφευγα 1-2 deaths, σιγα τα ωα... Ετσι κι αλλιως το παιχνιδι δεν σου δινει αποτρεπτικους παραγοντες απο τον ψοφο.... (οκ, υπαρχει το hardcore, αλλα παιζω για την πλακα μου και δεν θελω η καθε μια βλακεια μου απο απροσεξια να εχει ως αποτελεσμα να χρειαζεται να φτιαξω char απ την αρχη...) Συνοψιζοντας λοιπον, το παιχνιδι το βαρεθηκα απο τωρα, καθως δεν με κραταει με τον τροπο που με κρατουσε το 2. Μαλλον οι αλλαγες στον τροπο του παιχνιδιου με τα skill να εξαρτωνται απο το weap, το γρηγορο lvling, τα set items μονο στο 60 (μπορει να εχω ηδη τερματισει το παιχνιδι, τι να τα κανω?), τα crapy legendary κτλ κτλ με εχουν ξενερωσει... βασικα αισθανομαι ακριβς οπως οταν μετα απο 7-8 χρονια καψιμο στο diablo 2, εκανα τη βλακεια να βαλω εναν editor για items.... that's it.... χαθηκε ολη η μαγεια..... παει... gone.... πως το λενε.... Αυτα λοιπον... θα κατσω να ασχοληθω και λιγο με τα αλλα classes, τουλαχιστον να τελειωσω σε ολους το normal.... αλλα δεν βλεπω να μου αλλαζει κατι το ενδιαφερον.... (το pvp δεν με ενδιαφερει btw... Ουτε στο 2 επαιζα... yeah, ειμαι μοναχικος τυπος... ). Για να μην χαρακτηριστω ως hater η δεν ξερω γω τι αλλο.... το παιχνιδι το ευχαριστηθηκα, ωραια σκηνικα, μουσικουλα, ενδιαφεροντα classes, skills κτλ κτλ... Αλλα δεν βλεπω πως μπορει να με κρατησει οπως το d2 τοσα χρονια (το οποιο btw το εχω ακομα εγκατεστημενο στο pc μου!)
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μάλλον μεγάλωσες. Και δεν τα βλέπεις καθαρά τα πράγματα.
Doug21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 (μπορει να εχω ηδη τερματισει το παιχνιδι, τι να τα κανω?) τι ακριβως εννοεις να εχεις τερματισει το παιχνιδι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις