Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παει και ο Lord of lies στο hell. πιο ευκολα απο οτι θα περιμενα μιας και στο Nightmare με σκοτωσε και μια φορα

• Super Moderators
Δημοσ.

man από την στιγμή που χρησιμοποιείς ΑΗ είναι λογικό να πέφτουν εύκολα...

Δημοσ.

Για το patch 1.0.3 τι λετε?διαβασατε τις αλλαγές?

Mr Nerfalot.

Για το gem cost είναι ανόητοι που δεν χαμηλώνουν έστω και λίγο τα top tier gems. Τα υπόλοιπα είναι ούτως η άλλως drops κανείς δεν τα craftάρει οπότε χεστήκαμε και η βάρκα έγειρε.

To train cost as usual βαραίνει όσους το maxάρανε.

Για το att speed δεν είμαι ιδιαίτερα σίγουρος αλλα το nerfhammer το βλέπω βαρύ se wiz/dh.

Τα repair cost είναι μια μαλακία και μισή μιας και το farm ούτως η άλλως με το ζόρι αξίζει στο παιχνίδι. Πλέον πραγματικά δεν ξέρω που το πάνε με αυτό...

...ΑΛΛΑ με το nerf στο dmg των mobs και τo καθαρά OP "not extra dmg" στα πάρτυ + το drop rate... Οι 4δες θα κάνουν πανηγυροfarm όλο το σύμπαν οπότε δε βλέπω και σπουδαίο πρόβλημα στην τελική. Γι αυτό άλλωστε ρίχνουν και το effectiveness των neph buff.

Γενικά μυρίζει game/class breaking patch. Προτιμούσα χίλιες φορές να buffάρουν όσα class κλαίνε και μας πρήζουν τις μπάλες για ez mode παρά αυτό που είμαι σίγουρος οτι θα προκαλέσει χειρότερα προβλήματα.

The end of an era afaic.

Άντε συγχαρητήρια, πιάσε τώρα ένα άλλο class και ξανα προσπάθησε. Θα ανακαλύψεις και άλλες χαρές. χοχοχο

Ty ty. ^^ Μπά λάτρεψα dh απο day one που ακόμα ήταν meh στα μάτια των πολλών.. δε βρίσκω λόγο να κάψω άλλα εγκεφαλικά κύτταρα μιας και έρχεται και το patch με ότι αυτό συνεπάγεται στο τωρινό qq. ;)

Δημοσ.

Που το βλέπεις το class breaking αδερφέ???

Το θέμα με τo inferno δεν είναι ότι DH/wiz το εχουν ανετα ενω οι αλλοι ζορίζονται. Το θέμα είναι οτι το παιχνιδι δε παιζεται οπως πρεπει να παιχτει. Για την ακριβεια ειναι μια μπουρδα και μιση αυτή τη στιγμη.

Τι σχεση εχει το diablo 3 στο inferno με το diablo 2???

Για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος θα πω τα βήματα που έγιναν/γινονται τωρα για να "τελειωσεις" το inferno και τι θα έπρεπε κατ' εμε:

1)Φτάνεις στο lvl60 και αγοράζεις normal αντικειμενα για το act1 τα οποια θα μπορουσες να τα εχεις βρει κ ο ιδιος αλλα αφου σου δινεται η επιλογη γιατι οχι.

2)Τελειωνεις με μια πολυ ευχαριστη δυσκολια το act1 οπου ναι μεν ψοφας καθε τοσο αλλα το παιχνιδι ειναι αυτο που λενε "tedius" ανεξαρτητως class

3)Ξεκινάς act 2...ΩΠ! Τι ειναι αυτό??? Κατι μ εκανε 1hit...Δε πειράζει θα τυχε μωρε... Ωχ και άλλο 1hit... Δε γ@!#@ς προφανως θα φταιει το ότι παιζω glass cannon, για να δοκιμασω με τον barb μου. ΤΙ ΣΚΑΤΑ!!!! Δε μπορω να tankαρω τιποτα και ας εχω farmαρει το act1 απειρα.

4)Τώρα έχεις δύο επιλογές που είναι τραγικές και οι δύο:

a)Ψοφάς 1000φορές, το build σου ξαφνικά γίνεται το ίδιο με αυτό 8126301231 ατόμων και βασίζεται σε βαράω-smokescreen-τρεχω-cooldown-προσεύχομαι-repeat που είναι οτι πιο βαρετο έχω δει ποτε και αν το χεις κανει αυτο στο diablo2 πες μου, προφανως δε προκειται να farmareis οτιδηποτε γιατι απλα ειναι αδυνατο και μετα απο πολλούς ψόφους, απειρα dodge εν τελη φτάνεις στο τελος του παιχνιδιου χωρις να το εχεις ευχαριστηθει στο ελαχιστο μετα το act 1

B)Αγοράζεις αντικείμενα απο act3-4 δλδ αντικειμενα που ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ απο καποιους που είτε έκαναν το (α) ή φτασαν σε act3-4 στην αρχη με "exploits" που καναν το (a) πιο εύκολο.

Και τωρα ερχεται το ερωτημα. Αντε και τα εκανες ολα αυτα...

Απο ποτε το Diablo τελειωνει οταν νικησεις το τελευταιο boss???? Συνηθως τοτε αρχίζει. Γιατι το challenge του παντα ήταν να εχεις τα BIS αντικειμενα κ οχι να το "τελειωσεις".

Γιατί αναγκαζεσαι να παίξεις 1 κ μονο built, να έχεις ενα συγκεκριμενο "τυπο" αντικειμενων κτλ??? Δηλαδή μονο glass cannons DHs μπορουν να παιξουν? Μόνο barbs με 1k resists, 10k armor, 1h+shield κτλ κτλ???

Έγραψα πολλά και χαθηκα. Αυτο που λεω ειναι οτι το diablo3 αυτη τη στιγμη ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι αλλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση farm-game ή κοντα σε diablo-genre μονο και μονο λογω της παπαριας που καναν μετα το act1. Αν καταφερουν να το διορθωσουν τοτε θα μιλαμε για αλλο game που η δυσκολια του δε θα ειναι να κανεις dodge 120312312 projectile ή να βασιζεσαι σε καποια invincibility spells του 1sec αλλα θα ειναι να αποκτησεις τα items που θες που κατ'εμε παντα ηταν και ο στοχος του Diablo

Δημοσ.

jim777 θα συμφωνήσω. Αυτή τη στιγμή το act 2 για μένα είναι ανυπόφορο. Αν δεν έβγαινε το νέο patch θα έκανα gold / gear farm μπας και αγοράσω καλά αντικείμενα από το AH για να τα βγάλω. Και δεν έχω ούτε μικρό dmg ούτε λίγα resists. Και τον butcher τον έχω σε farm.

Πιστεύω πραγματικά ότι με 1000 ψόφους θα έφτανα belial αλλά δε βλέπω πώς θα συνέχιζα μετά.

Επίσης το αυξημένο damage στο coop πιστεύω πως είναι λάθος. Δεν ευνοεί ΚΑΘΟΛΟΥ τη συνεργασία. Όλο μου το guild παίζει diablo και έχουμε καταλήξει να παίζει ο καθένας μόνος γιατί απλά με συνεργασία δυσκολεύει τόσο που δεν έχει νόημα και ειδικά act2 + inferno όλα τα τέρατα σχεδόν μας έχουν άνετα.

Επίσης τα builds που κυκλοφορούν μοιάζουν πάρα πολύ και αν συνέχιζε έτσι το πράγμα θα βλέπαμε μόνο μικρές παραλλαγές ενώ δεν ήταν αυτός ο σκοπός του παιχνιδιού.

Δημοσ.

και μια ερωτηση απο ενα nooba τοσο στο 3 οσο και γενικοτερα στη σειρα...το στατιστικο που σου αυξανει την πιθανοτητα να βρισκεις μαγικα αντικειμενα εχει νοημα? με αλλα λογια,για act1 normal εχει νοημα να θυσιασεις λιγο armor για better chances ή οχι?!

Δημοσ.

Ναι έχει. Με 160 MF εξοπλισμό τα κίτρινα είναι όσα τα Μπλε.

Για τους DH τα πράγματα είναι απλά. Είναι η class που σπάει το παιχνίδι αυτή τη στιγμή μαζί με κανένα IAS build του wizard (και άμα) . Θέλουν αρκετό tweaking ή να nerfaristei λίγο το content (να buffareis άλλες class είναι πολύ μεγάλο μανίκι). Και εντάξει ρε klein, ήταν meh για 2 μέρες. Είπαμε. Αυτή τη στιγμή με 2 στατ (Dex+Vit) , ένα bow των 2Μ (και άμα) και περιστασιακό IAS καθαρίζουν όλο το content ενώ οι άλλες κλάσεις θέλουν άλλο 1 stat (resistances) οπωσδήποτε.

Πάντως το 1.0.3 φαίνεται ότι πρέπει για το παιχνίδι

Πάντως το θέμα είναι γιατί κανείς παίζει το παιχνίδι. Αν το παίζεις χαλαρά για να ανεβάσεις τον ήρωα κτλ. κτλ. με farm και τέτοια , καλύτερα να είναι σιγά σιγά.

Δημοσ.

ασε που οταν χανεις δεν εχει καμια επιπτωση περα απο το γκολντ για repairs...το lvl cap ειναι αθλιο, προτιμω lvl99 και XP χωρις οριο, βάλε και ενα ladder για τα epenis μας.

Να μην αναφερω rune words...

p.s. Kasidiaris: monk or barbarian ?

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή με 2 στατ (Dex+Vit) , ένα bow των 2Μ (και άμα) και περιστασιακό IAS καθαρίζουν όλο το content ενώ οι άλλες κλάσεις θέλουν άλλο 1 stat (resistances) οπωσδήποτε.

Οι DH δε θελουν Vit γτ πολυ απλα το inferno act2+ ειναι τοσο τραγικο που θα τους 1hitαρει ουτως ή αλλος οποτε παιζουν σκετο με Dex αντε και IAS.

Οι αλλες κλασεις θελουν res/armor και θελω να πιστευω μετα το 1.0.3 θα μπορουν να παιξουν και Builds με στεγνο life regen ή loh που αυτη τη στιγμη ειναι απλα ενα extra.

Δημοσ.

Απλά να θυμισω οτι το inferno όπως εχει ακουστεί και απο την ίδια την blizzard άπειρες φορές ΔΕΝ είναι για ολους και νόμιζα οτι θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο και σε προσωπικό επίπεδο και σε συλλογικό για να βγεί. Είναι broken επίτηδες και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο mode αν δεν έχεις υπομονή και επιμονή. Μέχρι και το hell και χωρίς πολύ AH η δυσκολία είναι Ότι πρέπει και ικανοποιεί ένα τεράστιο ποσοστό κόσμου. Δεν καταλαβαίνω γιατί το inferno πρέπει να βγεί απο όλους και τόσο γρήγορα. Έχω φίλους που παίζουν με μηδέν ΑΗ και είναι act 3 inferno MONO με drops (όχι dh). Απλά έχουν κάψει άπειρες ώρες και χαίρονται το game. Έχω και άλλουσ με γελοίο gear και 50 ώρεσ played να κλαίνε για inbalances και δύσκολο content. Το diablo δεν είναι wow. Αλλα ξέρω οτι ένα τεράστιο ποσοστό κόσμου το βλέπει έτσι. Σε βλέπει το friend list σου και τέλος. Ούτε e-peen ούτε server best ούτε τπτ. Είναι pretty much single απο πολλές πλευρές.

Αλλα τα παιδάκια του wow θέλουν τα πάντα viable και εύκολα. Μη θυμηθώ τα ζώα dh που επειδή πείραξαν ένα εντελώς broken spell έλεγαν οτι η blizz σκότωσε το class. Γενικά είμαι κατά όλου αυτού του nerf/buff. Και το pvp που θα είναι βλακεία λόγω του pay2win δεν είναι δικαιολογία.

Τέλος για τα melee. Μετά τα solo runs σχεδόν πάντα πήγαινα και δεύτερο run με άλλα class και φίλους barb/monk που άντεχαν αξιοπρεπέστατο ξύλο. Έπαιζαν όμως το 100% του class τους και είχαν actually all resistance gear και όχι κάτι ξερά str/vit που βλέπω και κλαίω.

tl;dr Way too much qq απο παντου για ένα mode που ήλπιζα οτι θα πάρει πολύ περισσότερο για να βγεί και καλώς κακώς δεν είναι για όλους.

Δημοσ.

Απλά να θυμισω οτι το inferno όπως εχει ακουστεί και απο την ίδια την blizzard άπειρες φορές ΔΕΝ είναι για ολους και νόμιζα οτι θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο και σε προσωπικό επίπεδο και σε συλλογικό για να βγεί. Είναι broken επίτηδες και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο mode αν δεν έχεις υπομονή και επιμονή. Μέχρι και το hell και χωρίς πολύ AH η δυσκολία είναι Ότι πρέπει και ικανοποιεί ένα τεράστιο ποσοστό κόσμου. Δεν καταλαβαίνω γιατί το inferno πρέπει να βγεί απο όλους και τόσο γρήγορα. Έχω φίλους που παίζουν με μηδέν ΑΗ και είναι act 3 inferno MONO με drops (όχι dh). Απλά έχουν κάψει άπειρες ώρες και χαίρονται το game. Έχω και άλλουσ με γελοίο gear και 50 ώρεσ played να κλαίνε για inbalances και δύσκολο content. Το diablo δεν είναι wow. Αλλα ξέρω οτι ένα τεράστιο ποσοστό κόσμου το βλέπει έτσι. Σε βλέπει το friend list σου και τέλος. Ούτε e-peen ούτε server best ούτε τπτ. Είναι pretty much single απο πολλές πλευρές.

Αλλα τα παιδάκια του wow θέλουν τα πάντα viable και εύκολα. Μη θυμηθώ τα ζώα dh που επειδή πείραξαν ένα εντελώς broken spell έλεγαν οτι η blizz σκότωσε το class. Γενικά είμαι κατά όλου αυτού του nerf/buff. Και το pvp που θα είναι βλακεία λόγω του pay2win δεν είναι δικαιολογία.

Τέλος για τα melee. Μετά τα solo runs σχεδόν πάντα πήγαινα και δεύτερο run με άλλα class και φίλους barb/monk που άντεχαν αξιοπρεπέστατο ξύλο. Έπαιζαν όμως το 100% του class τους και είχαν actually all resistance gear και όχι κάτι ξερά str/vit που βλέπω και κλαίω.

tl;dr Way too much qq απο παντου για ένα mode που ήλπιζα οτι θα πάρει πολύ περισσότερο για να βγεί και καλώς κακώς δεν είναι για όλους.

Δε θελω ουτε να κοντραριστω μαζι σου ουτε να σε προσβαλω αλλα... Diablo έχεις παιξει? Το diablo2 κυριολεκτικα βγαινει απο νορμαλ σε hell baal σε 20'. Δεν ειναι αυτο το challenge στο Diablo εκτος και αν geekαρα και ευχαριστιομουν λαθος παιχνιδι.

Επισης το παιχνιδι "βγαινει" για πλακα με ή χωρις skill. Κανε skip τα παντα, κανε join σε καμια 30αρια games κ ολο κ καποιος θα σε κανει carry. Απλα σε ενα farm για BIS items δε νομιζω οτι αυτο ειναι το νοημα. Το WoW ειναι mmorpg και οχι diablo game οποτε οι συγκρισεις για nerfs/buffs ειναι λιγο ατοπες.

Για να γυρισω λιγο στην αρχικη ερωτηση μου. Αν αυριο για οποιοδηποτε λογο επαιζες diablo 2 αυτο που θα εκανες ηταν join σε 5-10 games των 5' για να "βγει" και μετα τελος?

Αν θες παντως την αποψη μου εσυ εχεις υιοθετησει μια λαθος αποψη για το Diablo και θεωρεις οτι τελειωνει οταν βγει ο inferno Diablo οπως "τελειωνει" το WoW οταν βγαλεις ολα τα raid. Τοτε ξεκιναει το Diablo γιατι απλα μπορεις να farmαρεις οπου θες... Φιλικά παντα.

Υ.Γ. έχετε λιγο πιστη στη blizzard. Σας αρεσει δε σας αρεσει καθε παιχνιδι τους ειναι το κορυφαιο στο ειδος του και σε σχεση με τα patch συγκρινεται απλα το αρχικο diablo 2 με το σημερινο 1.13 .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...