Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για δες ξανα, εκανα edit, αναφερομαι στο dps του weapon και μονο

το dps του όπλου είναι (δυστυχώς) αυτό που γράφει και τα stats απο κάτω (eas / fire dmg) είναι αυτά που κάνουν το dps του όπλου.

Από εκεί και πέρα, μετά τα individual stats είναι αυτά που προστίθενται όπως Intel / str/ vita / socket

"The item tooltip includes all bonuses from the item itself (so the dps shown includes +dmg, ias, and similar bonuses from that item); but other bonuses from equipped items or character stats/skills aren't included. The comparison summary (green/red numbers) substracts the bonuses from your "old" item from your totals, adds the new item, and shows you the difference. That's why comparing 2-handed vs. 2x1-handed items gets so broken. Also, bonuses (like passive skills) that depend on the type of item being used won't be properly accounted for (neither added nor substracted). "

Δημοσ.
ΑΡΑ.... ντου στο ψαχνό και παναγία μου βόηθα...

ok το έπιασα το υπονοούμενο

που κάνω farm ?

είμαι στον τοίχο που λέγαμε inferno act 2 αρχή

είμαι βάρβαρος 81K HP 9K DPS

χρειάζομαι 5 μύρια για αναβάθμιση του όπλου

από 750 σε 1000 άμεσα αλλιώς ίσα που τους γαργαλάω

που κάνω farm ?

Δημοσ.

ok το έπιασα το υπονοούμενο

που κάνω farm ?

είμαι στον τοίχο που λέγαμε inferno act 2 αρχή

είμαι βάρβαρος 81K HP 9K DPS

χρειάζομαι 5 μύρια για αναβάθμιση του όπλου

από 750 σε 1000 άμεσα αλλιώς ίσα που τους γαργαλάω

που κάνω farm ?

αυτο θα ηθελα να το μαθω και γω... μερικοι φιλοι μου απλα κανουν συνεχεια act1 inferno για gold.

εγω ειμαι monk, 10k dps, 37k life, ~50% armor, ~45% dodge, 55% res to all.

παρ'ολα αυτα, τρωω παρα πολυ ξυλο και κανω πολυ λιγο damage.

το περιεργο ειναι οτι εως τωρα μου φαινοταν ευκολο το παιγνιδι, και ξαφνικα τσουπ! inferno act2....το μπουλο.

Δημοσ.

για δες ξανα, εκανα edit, αναφερομαι στο dps του weapon και μονο

ελα φιλε μου,

οτι γραφει το οπλο πανω φιλε μου ισχυει για το οπλο και μονο. μπορεις να το δεις και τεσταροντας. δες το συνολικο dmg του χαρακτηρα σου, βγαλε το οπλο σου και ξαναδες το. η μπορεις να κανεις το αλλο, σε ενα οπλο με αδειο socket δες το dps του και βαλε ενα jewel που αυξανει dmg, και δες.

Δημοσ.

Man, συγνώμη κιόλας, πριν λίγες μέρες ρώταγες πράγματα συνέχεια, πότε πρόλαβες να γίνεις ειδικός;

σε μενα αναφερεσαι? και ποιος ειπε οτι ειμαι ειδικος? ειμαι εδω και παιζω και το χαιρομαι και μιλαω με μερικους που αξιζουν να μιλαω και να κανουμε κουβεντουλα. Οποιος νομιζει οτι ειναι ειδικος μαλλον γελιεται. Φυσικα σου απανταω γιατι το μηνυμα σου ειχε μια δοση ευγενειας, αλλιως ολα τα αγενη κτλ (μαζι με μερικους που εχω ετσι κι αλλιως ignored και δε βλεπω καν τι γραφουν) δεν τα απανταω.

Δημοσ.

Παιδια παιζει καμοια σελιδα για να πουλησει κανεις το gold? Εχω 10m και δεν ξερω τι να τα κανω...

Δημοσ.

Παιδια παιζει καμοια σελιδα για να πουλησει κανεις το gold? Εχω 10m και δεν ξερω τι να τα κανω...

το κρατας μεχρι να ανοιξει το real money AH. μακρια απο παντως ειδους σελιδες. και μετα παραπονιουνται οτι τους χακαρουν τους λογαριασμους. μακρια απο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Δημοσ.

λοιπόν αγόρασα μια extra φορεσιά

με +gold και +magic find

το πήγα +141 και +140 αντίστοιχα

25Κ HP 7K DPS σε 60 lvl βάρβαρο

να δούμε τώρα με αυτά τα stats

ποιο επίπεδο δυσκολίας μπορώ να φαρμαρο

Δημοσ.

πουλα το χερι με χερι

Δημοσ.

λοιπόν αγόρασα μια extra φορεσιά

με +gold και +magic find

το πήγα +141 και +140 αντίστοιχα

25Κ HP 7K DPS σε 60 lvl βάρβαρο

να δούμε τώρα με αυτά τα stats

ποιο επίπεδο δυσκολίας μπορώ να φαρμαρο

Χωρίς res με ούτε act 1 inferno.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργούν τα mechanics του βάρβαρου...

Για την ώρα πάντως εγώ φαρμάρω Azmodan στο inferno

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...