Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν λεμε δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο το DIABLO εννοουμε ΠΟΥΘΕΝΑ! :mad:

και εμείς που το πήραμε τι καταλάβαμε? :lol:

Δημοσ.

Βρε παίδες, έχει συνδρομή όπως το WoW το Diablo ή το αγοράζεις και τελείωσες μετά με τις πληρωμές;

Επίσης, το AH του αξίζει καθόλου; Βρίσκεις items με ελάχιστα (πραγαμτικά) λεφτά;

Δημοσ.

Όχι δεν έχει μηνιαία συνδρομή. επίσης για μένα το AH δεν είναι καθόλου λειτουργικό ακόμα..

Δημοσ.

το ΑΗ ειναι λιγο περιεργο κατ'εμε . Π.χ εψαχνα χθες να δω τα dust που βγαζεις οταν σπας μπλεδακια ποσο εχουν και μου ζητουσε ποσοτητα να βαλω. .... εβαλα 20 τιμες στην ποσοτητα και δεν ειχε καθολου ..... μπορει καποιος να ειχε βαλει 35 τμχ και εγω εψαξα μεχρι 34 ... πως θα μαθω τι τιμες παιζουν οταν γινεται αυτο ; Οτι νανε . Οσο για την συνδρομη ρε παιδια το εχουμε ρωτησει και απαντησει τουλαχιστον 1821 φορες .

Δημοσ.

Όχι, αυτό που λες για τα materials νομίζω ότι το έχουν κάνει temporarily disable, αν διαβάσεις και στα breaking news. Το λεγόμενο commodity auction.

Δημοσ.

Βρε παίδες, έχει συνδρομή όπως το WoW το Diablo ή το αγοράζεις και τελείωσες μετά με τις πληρωμές;

Επίσης, το AH του αξίζει καθόλου; Βρίσκεις items με ελάχιστα (πραγαμτικά) λεφτά;

οχι δεν θελει συνδρομη.

επισης, το ΑΗ ειναι αθλιο λειτουργικα. πραγματικα οτι χειροτερο μπορουσαν να φτιαξουν.

ΑΛΛΑ. ειναι υπερχρησιμο, καθως βρισκεις πολυ καλυτερα ιτεμς στο ΑΗ απ'ο,τι θα σου επεφταν εσενα, ή ο,τι θα εβρισκες σε βεντορ, ή ο,τι θα κραφταρες.

θα τα σκασεις αλλα τουλ ξερεις τι παιρνεις, αλλιως μπορει το ψραφτ να σου βγει strength-intellect ή και χωρις raw stats ακομα, απο +20 μεχρι +295. (ο,τι να 'ναι)

νταξει, δεν μιλαμε τωρα για το ενα στα 100 rare drops/crafts που θα ειναι χρησιμο και καλο.

Δημοσ.

εγώ δεν καταλαβαίνω πως τα κατάφεραν και

στο normal το game είναι super easy

και στο inferno super crazy

ώρες-ωρες σπάνε @@ εκεί στην blizzard

πάει και το φράγμα των 130k

τι να το κάνεις όταν πας μονοχιτος

Δημοσ.

Aπλο. Γελοιο νορμαλ σε στυλ Tutorial για να το δουν ολοι, δυσκολα τα nightmare κ hell, εξαιρετικά δυσκολο το inferno μονο για τους καλους παιχτες και αυτους που εχουν διαθεση λιωσιματος.

• Super Moderators
Δημοσ.

αποφεύγεις τα πάντα και pew pew...

Δημοσ.

Απο την στιγμη που βρισκουμε καλυτερα αντικειμενα στο ΑΗ, ποιο το νοημα να αναβαθμιζουμε τον blacksmith???

Τον αλλον με τα jewels ΟΚ, αλλα στον blacksmith γιατι να δινουμε τοσα λεφτα αν ειναι να μην το χρησιμοποιησουμε ποτε ???

Δημοσ.

μονοχιτος εγώ, μονόχιτα αυτά, με μία σου λέξη θα γίνουμε έξι κτλ κτλ κτλ....

ενώ εάν ανεβάσεις 700 resistances και κάθετε στις φωτιές και τα pew pew lazerbeams "like a BAWS" σου έρχεται το melee mob και SPLAT! (ps1: βαράνε το ελάχιστο 42-45κ το κάθε ένα άρα στα 700 resistances θες και ένα 7-8κ armor για να μην σε κάνουν σπλατ)....

ΑΡΑ.... ντου στο ψαχνό και παναγία μου βόηθα...

Δημοσ.

Οταν σε weapon που αναγραφει π.χ. 500 dps, και στα επιπλεον stats του weapon αναφερει +20% damage, το συνολικο dps του weapon είναι 600 ή περιλαμβανεται ήδη στα 500?

Δημοσ.

Aπλο. Γελοιο νορμαλ σε στυλ Tutorial για να το δουν ολοι, δυσκολα τα nightmare κ hell, εξαιρετικά δυσκολο το inferno μονο για τους καλους παιχτες και αυτους που εχουν διαθεση λιωσιματος.

συγνωμη αλλα το nightmare δεν ειναι δυσκολο. οπως εχω γραψει, εμενα μου φανηκε πιο ευκολο. εχει να κανει με το ποσο προετοιμασμενος εισαι.

Απο την στιγμη που βρισκουμε καλυτερα αντικειμενα στο ΑΗ, ποιο το νοημα να αναβαθμιζουμε τον blacksmith???

Τον αλλον με τα jewels ΟΚ, αλλα στον blacksmith γιατι να δινουμε τοσα λεφτα αν ειναι να μην το χρησιμοποιησουμε ποτε ???

Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ νοημα αναβαθμισης κανενος απο τους δυο. ιιιιιιισως λιγο περισσοτερο των jewels αλλα κι εκει σε λιγο καιρο θα τα πουλανε ετοιμα αλλοι στο AH. υπομονη.

Οταν σε weapon που αναγραφει π.χ. 500 dps, στα επιπλεον stats λέει +20% damage, το συνολικο dps είναι 600 ή περιλαμβανεται ήδη στα 500?

δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις αλλα αν εννοεις αυτο τοτε, οτι γραφει το το οπλο σου με τα μεγαλα γραμματα ειναι το dps του οπλου σου και μονο. ολα τα αλλα του χαρακτηρα σου ειναι εξτρα

Δημοσ.

Πολυ σπαστική η διαφορά act2 inferno με το υπόλοιπο game. Ξαφνικά εκεί που είσαι χαλαρός και ωραίος βρίσκεις ενα τοίχο. (τον τοιχο της μονοχιτιάς)

Τον τοιχο μπορείς να τον περάσεις μόνο αν γυρίσεις στο nightmare / hell και αρχίσεις να φαρμάρεις ΛΕΦΤΑ οχι items γιατί τα items που σου χρειάζονται δεν φαρμάρονται πριν το actII Inferno.

Καταλαβα κάτι λάθός?

τα 20κ damage 30κ life Και 300 το all resistances που προτείνουν ολοι για inferno πιάνονται μόνο φαρμάροντας το AH..

Δεν το βρίσκω σωστό αυτό το σκηνικό. Δεν θα έπρεπε το ah να παίζει τοσο μεγάλο ρόλο. Δεν θέλω να φαρμάρω ρε φίλε δεν είμαι κορεάτης να παίξω θέλω.

Δημοσ.

δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις αλλα αν εννοεις αυτο τοτε, οτι γραφει το το οπλο σου με τα μεγαλα γραμματα ειναι το dps του οπλου σου και μονο. ολα τα αλλα του χαρακτηρα σου ειναι εξτρα

για δες ξανα, εκανα edit, αναφερομαι στο dps του weapon και μονο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...