Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε κόβει η 5770 σίγουρα

δηλαδη αμα κατεβασω τα γραφικα θα σταματησει να το κανει αυτο;

ηδη εχω κλικαρισμενο το "Low FX" απλα γιατι μου τι δινουν τα πολυ εφετζιδικα spell effects.

και τα physics στο medium.

θα κατεβασω και τιποτα αλλο αν ειναι.

περιεργο ομως, γιατι στον 1ο χαρακτηρα που πηγα ινφερνο ακτ2, και μαλιστα με φουλ παρτι μαζι με wizard (spell effects) δεν εκανε το παραμικρο. τωρα τελευταια αρχισε.

Δημοσ.

οχι δεν ειχα ποτε προβλημα με ms, γενικα μεταξυ 70 και 250. και δεν εχω lan. wifi το κινητο μονο, με κωδικο.

απο εργασιες, νταξει... skype και καμια 15ρια tabs στο chrome. background τα κλεινω συνηθως.

αν βοηθαει, το pc ειναι το εξης: ati 5770 hd 1gb, intel core2duo e8400, 4gb ram, πανω σε asus p5q, με μια 23αρα οθονη.

σε κόβει η 5770 σίγουρα

εγω παίζω σε 22" με 4770hd 512mb /4gb ram/e5300 cpu ολα high (χωρίς aa) με 60+ fps

Δημοσ.
Παιδες το νόρμαλ, σε τι lvl το τερματίσατε?

χθες με τον 2ο χαρακτήρα μου έναν wizard

30 lvl

με τον πρώτο μου βάρβαρο ούτε που θυμαμε

Δημοσ.

Άρα εγώ που είμαι 26 στο τέλος του Act 2 είμαι καλά ^_^

ε πανω κατω εκει ειναι. δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες διοτι κανεις δε φαρμαρει το νορμαλ

Δημοσ.

Από κάποιο σημείο και μετά παίρνετε ελάχιστα XP για κάθε kill. Στο Nightmare αυτό το όριο είναι στο 50, στο normal δε θυμάμαι.

Δημοσ.

ε πανω κατω εκει ειναι. δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες διοτι κανεις δε φαρμαρει το νορμαλ

speak for yourself booy B) ..μια χαρά το έκανα όταν ήμουν ;) ,τώρα πλέον μόνο στο pony lvl .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...