Doug21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 στο νορμαλ δεν πεθανα και οπως ειχα πει δεν ειχα χρησιμοποιησει ουτε καν potion. στο nightmare τωρα, πεθαινω μονο οταν μου την πεφτουν Mobs τα οποια κανουν πολυ damage με καποια skills τους. Δηλαδη απεννατι σε εχθρους με απλα χτυπηματα δεν πεφτει ο μαγος μου. Δεν ξερω γιατι σε δυσκολευει τοσο. Η αληθεια ειναι οτι αν σε πιασουν σε σφαζουν οποτε ειναι προυποθεση να μην ειναι κοντα σου κανεις. Οποτε ranged Μονο ΥΓ Belial στο Nightmare ειναι τραγικος. στεκουμενος με disintegrate και τον εφαγα, μονο εκει που γεμιζει το δαπεδο αυτες τις πρασινες βλακειες φοβηθηκα αλλα με life globe δεν επεφτα.
starmanwarz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Ronaldo ολα αυτα εχουν πολυ ενδιαφερον γιατι δεν τα γραφεις σε ενα ημερολογιο να ηρεμησουμε? Ξεκινησα inferno,πολυ ξυλο.Εχω πεθανει 15 φορες σε μιση ωρα. Εχω κανα μυριο για ψωνια,τι πρεπει να παρω?+res?
paularas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 @starmanwars kaι εάν βρείς (μονο) με 1μ κάτι τρύπα μου και την μύτη. άκου τι θα κάνεις, πάνε στο twitch.tv βρες κάποιον πολύ καλό monk, δες τι φοράει και προσπάθησε να βρείς περίπου τα ίδια στο μισό τους quality. έτσι με λίγα λεφτά σιγά σιγά θα κάνεις upgrade το gear σου
Doug21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 παιδια ξερει κανεις? το magic weapοn δουλευει μονο melee η αυξανει το damage και των spells?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Ότι γραφει dude, απλά τα σπαθιά κτλ νομίζω δεν είναι ranged σε σχέση με wands και stuffs όταν δεν έχεις μάνα.
Carebear Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 αυτο ειναι lag, ριξε μια ματια οταν στο ξανακανει κατω δεξια στο latency και πες μας ποσο ειναι. τσεκαρε αν κανει καμια δουλεια ο υπολογιστης σου η καποιος υπολογιστης που συνδεεται με την συνδεση του ιντερνετ σου. Αν δεν ειναι κατι απο αυτα τα δυο, βλεπουμε οχι δεν ειχα ποτε προβλημα με ms, γενικα μεταξυ 70 και 250. και δεν εχω lan. wifi το κινητο μονο, με κωδικο. απο εργασιες, νταξει... skype και καμια 15ρια tabs στο chrome. background τα κλεινω συνηθως. αν βοηθαει, το pc ειναι το εξης: ati 5770 hd 1gb, intel core2duo e8400, 4gb ram, πανω σε asus p5q, με μια 23αρα οθονη.
klainmaingr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Αυτά δυστυχώς είναι rollback τα οποία πολλές φορές είναι και server side οπότε μην ανησυχείς ιδιαίτερα. Εγώ απορώ με όσους παίζουν hardcore σε σοβαρές δυσκολίες. Αν σε ένα inferno boss fight (και όχι μόνο) σου βαρέσει ένα rollback ή ένα infinite lag όπως συνηθίζει να μου κάνει χαρακτηριστικά την πρώτη φορά που μπαίνω στον izkatu και βρεθείς νεκρός με το καλημέρα... τι κάνεις;;; Δε μιλάμε σε καμία περίπτωση για σταθερούς servers ώστε να παίζεις τόσο πολύ με την τύχη σου -.-
aliakas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 wow γ@μαει και δέρνει ο μάγος τελικά o μάγος κάνει παπάδες ευτυχώς τον συνέχισα είμαι lvl 30 μέσα σε μια μέρα και έριξα και diablo με βοήθησαν πολύ και τα gems που είχα μαζέψει με τον βάρβαρο (770 dps) πάει για main στανταρ αν βοηθαει, το pc ειναι το εξης: ati 5770 hd 1gb, intel core2duo e8400, 4gb ram, πανω σε asus p5q, με μια 23αρα οθονη σε κόβει η 5770 σίγουρα
telegamesvg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ετσι οπως παει το παιχνιδι θα περναμε περισσοτερη ωρα στο AH απ'οτι περνανε στα μονιτορ τους αυτοι που ασχολουνται με το χρηματιστηριο .
Cryptic Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 παιδια καποιος σοβαρος λογος για να εχει wand ο wizard? ευχαριστω Υπάρχουν κάποια affixes που εμφανίζονται μόνο σε wands (πχ + Arcane Power). Ronaldo ολα αυτα εχουν πολυ ενδιαφερον γιατι δεν τα γραφεις σε ενα ημερολογιο να ηρεμησουμε? Ξεκινησα inferno,πολυ ξυλο.Εχω πεθανει 15 φορες σε μιση ωρα. Εχω κανα μυριο για ψωνια,τι πρεπει να παρω?+res? Έχεις τραγικά resists για inferno Ψάξε για αντικείμενα με μπόλικα all resistance
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ετσι οπως παει το παιχνιδι θα περναμε περισσοτερη ωρα στο AH απ'οτι περνανε στα μονιτορ τους αυτοι που ασχολουνται με το χρηματιστηριο . Εφ' όσον το παιχνίδι είναι αποκλειστικά gear-based και ο μόνος τρόπος να βρεις δικό σου εξοπλισμό είναι το ατέλειωτο farming, φαντάζομαι πως έχεις δίκιο. Χωρίς AH δεν πας πουθενά. Προσωπικά έχω ήδη αρχίσει να κουράζομαι από όλη την ιστορία.
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Είναι προτιμότερο για Demon Hunter να κουβαλάω δυο 1-hand crossbows ή ένα μαζί με quiver; Γιατί μου φαίνεται πως το dual wield υστερεί και σκέφτομαι να γυρίσω σε 2-hand εξοπλισμό.
klainmaingr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 2hand bow/quiver. Steady aim και archery default passives και το sharpshooter για το e-peen αλλιώς tactical advantage ή ότι χρειάζεται άλλο. Αν τώρα ξεκίνησες DH μην μπείς στη διαδικασία να δείς guides και τέτοια μιας και θα χάσεις όλο το fun που μπορείς να βγάλεις με traps/caltrops/vaults/sentries και δεν συμμαζεύεται στο normal και το nightmare που τα πάντα πιάνουν (προσωπικά με ταρζανοtrollobuild έφτασα μέχρι inf act 1). Μετά θές δε θές θα το ρίξεις στο ss/prep και θα γίνει ρουτίνα. Βρήκα ένα bow as usual ευκαιριούλα και boostara και το real αλλα και το sharpshooter dps (42k/99k) και κατάφερα να zergάρω τον rakanoth στο first try με ss/prep και mortal enemy/nether spam. Δεν κουνήθηκα κάν απ τη θέση μου. Αν δεν καθόταν το backup plan στη χειρότερη λογικά θα ήθελε ένα καθάρισμα τα adds και μετά θα ψοφούσε και πάλι like a mini baws. Κοντά στο όνειρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις