Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το secret lvl δεν αξιζει κατα την γνωμη μου, πολυ κοπος για το τπτ. απο την στιγμη που κραφταρα το σταφ 1 φορα πηγα και βαρεθηκα

μα το θεμα δεν ειναι οτι πας για να μην βαριεσαι. πας για να φαρμαρεις, κι εκτος αυτου οπως και να το κανουμε, αν δε βρεις τα παντα στο παιχνιδι ε δεν το εχεις τελειωσει!

το bandwidth της σύνδεσης δεν παίζει ρόλο στο latency...

πχ τα 2mbit του ΟΤΕ έχουν χαμηλότερο latency από όλα τα 24mbit των εναλλακτικών...

ισως το εθεσα λαθος. 3g συνδεση δεν κανει για online gaming τετοιου βελινεκους

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες ξερετε κανενα καλο Εμπιστο site απο το οποιο μπορω να αγορασω το diablo ψηφιακα ??? Οχι απο της blizzard,ειπαμε 60€ ειναι πολλα...

Δημοσ.

Χτες τελειωσα hell με τον monk με 32k health 7.4k dps unbuffed (~8.6 buffed) και εχω 1.1 μυριο.Τι κανω τωρα,hell farming,AH shopping η κατευθειαν inferno και οτι γινει?

Δημοσ.

Παιδες ξερετε κανενα καλο Εμπιστο site απο το οποιο μπορω να αγορασω το diablo ψηφιακα ??? Οχι απο της blizzard,ειπαμε 60€ ειναι πολλα...

http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-diablo-3/

Εγώ θα το έπαιρνα από Blizzard για να ξεμπερδεύω (όπως και έκανα).

Δημοσ.

ερώτηση για τους wizard lvl 60..

2handed staff ή 1hand wand και off hand?

με ενδιαφερει κι εμενα η απαντηση αλλα εχω μια απορια. η απαντηση δεν ειναι απλη? δηλαδη οποιος συνδιασμος δινει υψηλοτερα στατιστικα? τι αλλο αλλαζει?

κι αλλη ερωτηση. μπορουμε να γυρισουμε σε προηγουμενο act χωρις να χασουμε κατι? γιατι οταν πατας σου λεει οτι θα χαθει οτι εχεις κανει

Δημοσ.

Χτες τελειωσα hell με τον monk με 32k health 7.4k dps unbuffed (~8.6 buffed) και εχω 1.1 μυριο.Τι κανω τωρα,hell farming,AH shopping η κατευθειαν inferno και οτι γινει?

Ανέβασε gear, ειδικά το dps είναι πολύ χαμηλό...

Στη θέση σου θα έμπαινα για λίγο shopping...

Δημοσ.

Καψιμο στο Auction House φιλε...Αν φας πολλες ωρες ντυνεσαι ωραια και φτηνα :) Αλλα μη νομιζεις σε μιση ωρα θα εισαι ετοιμος,θελει να καψεις το δακτυλο σου πατωντας το Search :P

Ετσι οχι μονο θα ντυθεις αλλα θα βρεις γελιες τιμες σε πολλλα πραγματα τα οποια θα σου αποφερουν παραπανω χρηματα. Καλη τυχη και καλη διασκεδαση . :wub:

Δημοσ.

ρε παιδια να ρωτισω κατι εδω μηπως καποιος γκουρου ξερει να με βοηθησει...

τελευταια τρωω κατι κολληματα στο ντιαμπλο.

δηλαδη εκει που ολα πανε ωραια, τρωω ενα-δυο δευτερολεπτα freeze η οθονη και μετα μου δειχνει οτι εγινε σε fast-forward.

καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει; δεν μου το εκανε παλια, εχει τωρα 2-3 μερες.

ευχαριστω.

Δημοσ.

αυτο ειναι lag, ριξε μια ματια οταν στο ξανακανει κατω δεξια στο latency και πες μας ποσο ειναι. τσεκαρε αν κανει καμια δουλεια ο υπολογιστης σου η καποιος υπολογιστης που συνδεεται με την συνδεση του ιντερνετ σου. Αν δεν ειναι κατι απο αυτα τα δυο, βλεπουμε

Δημοσ.
παιδια καποιος σοβαρος λογος για να εχει wand ο wizard? ευχαριστω

Ronaldo

σήμερα και γω είπα να ανεβάσω έναν μάγο να δω τη παίζει

τον έφτασα 22 lvl και δεν έχω κάνει equip ακόμα wand

έχω βάλει από σπαθί μέχρι τόξο

άρα η απάντηση είναι όχι

απλά φόρα ότι καλύτερο για να ανεβαίνουν τα stats σου

εντωμεταξύ το τι ψόφους έχω φάει δεν λέγεται με τον μάγο

καμιά σχέσει με τον βάρβαρο τανκ μου

δεν ξέρω αν θα τον ανεβάσω περετερο

έχω ξενερώσει με το πόσο εύκολα πεθαίνει

ο butcher να φανταστείς δεν εβγενε μονό

tragic

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...