Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Shielding, Reflect Dmg, Extra Health, Extra Fast...damn λιώνουν το κορμί ενός DH...
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 έχω εναν 50ρη DH που παίζω όταν δεν φαρμάρω με τον barb και πραγματικά είναι πολυ σπαστικά τα elite με teleporting! έχω φάει κάτι instant deaths άλλο πράγμα βέβαια στο inferno θα ειναι το πανηγύρι , τώρα μονο με τον diablo τα βρίσκω σκούρα ενω πηγα να τον φάω στο πρώτο try ψόφησα τελευταία στιγμή λογο lagαρίσματος και τώρα δεν τον έχω όσο και να προσπαθώ .. so much pain damn
nzeppos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Καλά, το teleporting είναι μακράν το χειρότερο. Χθες πχ. ήμασταν 4 άτομα κάπου στα μπουντρούμια του act 4 και πέσαμε σε ένα κάρο elite teleporters (αφού κάναμε παλιό καλό ανεγκέφαλο pulling). Περιττό να πω πως χρειαστήκαμε πάνω από 20' να τους φάμε και το wipe πήγαινε σύννεφο. Μόνο εγώ πρέπει να τα κακάρωσα πάνω από 10 φορές.
klainmaingr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Τα λέγαμε και με τον Azmodan στο inferno. Άντε λίγο καιρό ακόμα να πέσει και ο diablo γιατί πολλά μας τα είπανε με τη δυσκολία Εύκολο το act 3 και εύκολα boss γενικά. Όσον αφορά τα elite που λέγατε πιο πρίν... soul lashers illusionist mortar teleporter reflect dmg... ΔΥΟ φορές συνεχόμενες(η δεύτερη με άλλα abilities αλλα πάλι soul lashers). BEAT THAT. Αυτο μου έφαγε και την περισσότερη ώρα. Τώρα farm mode και AH για να πάει λίγο άνετα το act 4 γιατί δεν μπορώ άλλες συγκινήσεις φτάνει
zeniath Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 καρκίνο σε όποιον σκέφτηκε τα soul lashers. μαρκάν τα χειρότερα mobs... o asmodan και ο diablo εύκολοι είναι, ο belial είναι το πρόβλημα (μέχρι να μαζέψεις το gear βέβαια). Εγώ είμαι στον δρόμο για τον Asmodan τώρα
Cryptic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Ένα καλό tutorial για τον Belial: http://www.youtube.com/watch?v=7adrNPS-cpI Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολος, όμως το παραμικρό λάθος πονάει...
KoGi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Απορια.... εχει μετρησει κανεις ποσα MB τρωει το παιχνιδι οταν παιζεις? Ισως χρειαστει να παιξω μεσω mobile broadband συνδεσης και αναρωτιεμαι εαν θα μου φτασει το πακετο που εχω. Εχει κανεις ιδεα ?
Doug21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Απορια.... εχει μετρησει κανεις ποσα MB τρωει το παιχνιδι οταν παιζεις? Ισως χρειαστει να παιξω μεσω mobile broadband συνδεσης και αναρωτιεμαι εαν θα μου φτασει το πακετο που εχω. Εχει κανεις ιδεα ? το θεμα δεν ειναι μονο αν θα σου φτασουν τα MB (Που το αποκλειω) αλλα και το οτι θα εχει τεραστιο latency μιας και η συνδεση θα ειναι πολυ αργη ΥΓ 3/5 αντικειμενα βρεθηκαν για το κρυφο level. ελπιζω να αξιζει τον κοπο! να ρωτησω, μπορω καπως να γυρισω σε προηγουμενο act χωρις να χασω το που εχω φτασει?
pj2501 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 το secret lvl δεν αξιζει κατα την γνωμη μου, πολυ κοπος για το τπτ. απο την στιγμη που κραφταρα το σταφ 1 φορα πηγα και βαρεθηκα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 το θεμα δεν ειναι μονο αν θα σου φτασουν τα MB (Που το αποκλειω) αλλα και το οτι θα εχει τεραστιο latency μιας και η συνδεση θα ειναι πολυ αργη το bandwidth της σύνδεσης δεν παίζει ρόλο στο latency... πχ τα 2mbit του ΟΤΕ έχουν χαμηλότερο latency από όλα τα 24mbit των εναλλακτικών...
klainmaingr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Και φυσικά ο rakanoth έπρεπε να θυμηθεί να spawnάρει adds και μάλιστα soul lashers -.- Απο τρίτη τώρα.. λίγο χαλκιδική για ηρεμία for now. Btw ο izkatu βγήκε με caltrop dmg run. Fun times νά'ναι καλά το yt
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 αλλιώς δεν βγαίνει με τπτ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 καρκίνο σε όποιον σκέφτηκε τα soul lashers. Ε, τόσα έχει πάρει από εδώ κι εκεί, να μην βάλει lickers;
Προτεινόμενες αναρτήσεις