Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει κανεις τι κανουμε αν δεν ειναι τα burning logs στο τζακι για να παρουμε το αντικειμενο στο leroic manor?

leave game και ξανά..

είναι από τα εύκολα Items γιατί το waypoint είναι κοντά..

Δημοσ.

Δηλώνω κωλόφαρδος,αφού στο πρώτο run μου έτυχαν 3 legendary ζώνες.Δέν έλεγαν και πολλά πράγματα,λίγο καλύτερες απο κάποιες epic που είχα.

Monk lvl.35 και προβλέπω στο επόμενο run (αν κρίνω απο τα mob),να μαζέψω ΠΟΛΥ ξύλο.

Δημοσ.

leave game και ξανά..

είναι από τα εύκολα Items γιατί το waypoint είναι κοντά..

ααα πολυ ωραια, ευχαριστω.

Updates. Μολις τελειωσα το Act 1 στο Nightmare. Πολυ ευκολοτερο απο οτι περιμενα (δυστυχως). Πρωτη φορα φοραω τσεκουρι αντι wand μιας και δινει πολυ καλυτερα στατιστικα (ακομα και μετα την ελλειψη Intelligence). τωρα πια παω παντου με τον Templar. δε βαραει καλα ο τυπος (δεν ξερω αν κανω κατι λαθος εγω), αλλα μονο και μονο οτι τους καθυστερει και με heal-αρει, ειναι πολυ καλα

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα και το Nightmare με το βάρβαρο. Θα τα είχα καταφέρει από χθες το βράδυ, αλλά μας έπιασε το maintenance.

Κωμικοτραγικές σκηνές στην τελευταία μάχη, με τους άλλους 2 να πεθαίνουν διαρκώς, να έχω μείνει μόνο με ένα healing potion και να τρέχω γύρω-γύρω σαν τον Μπένι Χιλ για να τραβάω μακριά τον αρχικακό και να τους ανασταίνω. Πέρα από κάθε προσδοκία τα καταφέραμε και πάμε για άλλα τώρα.

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα και το Nightmare με το βάρβαρο. Θα τα είχα καταφέρει από χθες το βράδυ, αλλά μας έπιασε το maintenance.

Κωμικοτραγικές σκηνές στην τελευταία μάχη, με τους άλλους 2 να πεθαίνουν διαρκώς, να έχω μείνει μόνο με ένα healing potion και να τρέχω γύρω-γύρω σαν τον Μπένι Χιλ για να τραβάω μακριά τον αρχικακό και να τους ανασταίνω. Πέρα από κάθε προσδοκία τα καταφέραμε και πάμε για άλλα τώρα.

ωραιος. αυριο θα εχουμε ελπιζω την τυχη σου!

Δημοσ.

@zeniath, με ss μετρημένα ή χωρίς? όσο και να ανεβάσεις resistances πιστεύω ακόμα νωρίς είναι για να βρεις gear να εισαι άνετος. άρα glass cannon και παλι glass cannon...

να και ο δικός μου που είναι καμιά εβδομάδα με τα ίδια και τώρα φαρμάρω λεφτά για όπλο (4m atm)

Εννοείται με ss μετρημένα. Τώρα πήγε στα 90Κ. Βέβαια επειδή παίζω με αργό att speed και έμφαση στα crit dmg. αν αλλάξω τα crit dmg και τα πάω att speed αυξάνει αρκετά αλλά για την ώρα καλά φαίνεται να πηγαίνει (2 μέρες το χτίζω το glass).

Πάντως πιστεύω ότι ήταν άθλος να βγάλω act 2 με 30Κ dmg (ss included) και resistance items xD

Δημοσ.

ρε παιδια για να κανω παραπανω train τους blacksmith/jeweler θελει κατι σχεδια...Που τα βρισκω αυτα ?

Μολις μπηκα act4 normal.

Δημοσ.

ρε παιδια για να κανω παραπανω train τους blacksmith/jeweler θελει κατι σχεδια...Που τα βρισκω αυτα ?

Μολις μπηκα act4 normal.

Από την Nightmare δυσκολία αρχίζουν και πέφτουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

στο nightmare, αφού ανεβάσεις κάποια lvls θα σου ζητήσει άλλα που πέφτουν από hell και τέλος άλλα που πέφτουν από inferno...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...