Bspus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 αν εχω item με increased critical damage 40% και βαλω σto socket gem με αλλα 40%, τοτε γινεται stuck σε 80%? Λογικα αν ανοιξεις το details του χαρακτηρα σου θα τα δειχνει ολα και θα δεις πως επηρεαζει το καθε αντικειμενο
Xorxhs! Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 pony lvl πηγε κανεις σας ? αρχισα να φαρμαρω τα mats σε hell...
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 pony lvl πηγε κανεις σας ? αρχισα να φαρμαρω τα mats σε hell... pony lvl, και σε normal δυσκολία,καλά είναι..Βέβαια είναι σα να κλέβεις το παγκάρι,αφού με ένα φου είναι κάτω,αλλά στο run μου βγάζω min 15k με max 20k-μαζί με ότι πουλάω από κει..Βέβαια όποτε πάω,φοράω τα πράγματα για έξτρα φράγκα.Θα το ανοίξω σε nightmare να πηγαίνω.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=A558WQnlDKg dump Πως γίνεται να είμαι τέλος nightmare και να έχω βρει μονο ένα epic?!?!
nevermore Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 dump Πως γίνεται να είμαι τέλος nightmare και να έχω βρει μονο ένα epic?!?! όταν λες epic εννοείς legendary μήπως(με το Καφέ χρώμα στο Name?) αν εννοείς αυτό θα σε καθησυχάσω αφού είμαι 60 lvl φαρμάρω gold στο act3 hell και έχω ρίξει όλο και όλο 2 τέτοια από την αρχή του παιχνιδιού! για πρασινάκια (set) ούτε λόγος
nzeppos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Κι εγώ έφτασα χθες τέλος Nightmare και έχω βρει μόνο ένα legendary quiver.
gamiotis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 pony lvl πηγε κανεις σας ? αρχισα να φαρμαρω τα mats σε hell... τι ειναι αυτο;
nevermore Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 τι ειναι αυτο; το αντίστοιχο του cow lvl του diablo 2(αν γνωρίζεις από diablo 2 )
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 τι ειναι αυτο; να αυτό εδώ το WHIMSYSHIRE http://www.youtube.com/watch?v=7ACv1HQM2AQ&hd=1 αν θεωρείτε spoiler να το κλείσουμε στα αντίστοιχα κελιά το βίντεο!
starmanwarz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Εγω ειμαι act 3 Hell και δεν εχω δει ουτε 1 legendary...
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 λολ! εγω έφτασα inferno για να πέσει το 1ο μου. λογικό ειναι απο την μία το μικρό drop rate όμως στα 60 δεν αξίζουν .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 τι ειναι αυτο; Κάτι που δεν πρέπει να βλέπεις πολύ συχνά, γιατί θα πάθεις επιληψία. Εγώ τουλάχιστον ακόμη και με το darkd3 τα έπαιξα...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 όταν λες epic εννοείς legendary μήπως(με το Καφέ χρώμα στο Name?) αν εννοείς αυτό θα σε καθησυχάσω αφού είμαι 60 lvl φαρμάρω gold στο act3 hell και έχω ρίξει όλο και όλο 2 τέτοια από την αρχή του παιχνιδιού! για πρασινάκια (set) ούτε λόγος Ναι για legendary έλεγα, μήπως τελικά καλά λένε ότι τα drops είναι rigged με το AH? Βασικά κάπου διάβασα ότι άμα βάλεις αντικείμενα στο stash με βάρβαρο και τα ανοίξεις με άλλον χαρακτήρα level 1 μάγο για παράδειγμα παίρνεις καλύτερα stats για τον βάρβαρο. Δεν το δοκίμασα ακόμα. λολ! εγω έφτασα inferno για να πέσει το 1ο μου. λογικό ειναι απο την μία το μικρό drop rate όμως στα 60 δεν αξίζουν . Και όχι βασικά δεν είναι λογικό imho το drop, γιατί να μην πέφτουν πιο συχνά με medium stats και σπανια με super stats. Τέσπα στην τελική όλο το game για το drop γίνετε και drop δεν βλέπεις.
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Και όχι βασικά δεν είναι λογικό imho το drop, γιατί να μην πέφτουν πιο συχνά με medium stats και σπανια με super stats. Τέσπα στην τελική όλο το game για το drop γίνετε και drop δεν βλέπεις. ναι γιαυτό γίνετε ομως σου φαίνεται λογικό να παίζεις 3-4 μέρες που θέλει για level 60 και να μαζεύεις ποιο πολλά απο 1-2 legendary ? άλλο αν τα stats τους τα καθιστούν τις περισσότερες φορές άχρηστα και δεν δικαιολογούν το drop rate τους.
Doug21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 ξερει κανεις τι κανουμε αν δεν ειναι τα burning logs στο τζακι για να παρουμε το αντικειμενο στο leroic manor?
Προτεινόμενες αναρτήσεις