Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ronaldo

το game αρχίζει στο Hell

μην το ξεχνάς

αα και ετοιμάσου

για πολύ ψόφο

μιλάμε για πάρα πολύ ψόφο

αλλά για πάρα πολύ λεεέμε

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ronaldo

το game αρχίζει στο Hell

μην το ξεχνάς

αα και ετοιμάσου

για πολύ ψόφο

μιλάμε για πάρα πολύ ψόφο

αλλά για πάρα πολύ λεεέμε

ότι είπε το παιδί..Φτάσε και στο inferno ;) και θα έχουμε τα κόλιβα εμείς :P . ή μάλλον κόλιβα θα έχουμε στο hardcore!

ειδικά αν έχει melee char, κλάμα...

αυτό κιολας :@ @ ,demon hunter reporting.. for death sir xD

Δημοσ.

Πως ειναι το log in σημερα??? μπηκα λιγο το μεσημερι για κανα 2ωρο,ολα κομπλε μου φανηκαν προς το παρων... ερε και εχει κανενα maintenance μολις γυρισω απο την δουλεια,θα τους παρει ο Diablo και θα τους σηκωσει....!

Δημοσ.

Το login δεν φαίνεται να έχει σημαντικά προβλήματα σήμερα, πάντως το ΑΗ πάλι δεν δουλεύει ούτε για αστείο. :-( Πόσο πιο fail πια...

Δημοσ.

Και μου θελουνε και Real money μετα.... μωρε (*ας με συνχωρεσουν οι μοδερεητορς εδω) αλλα τα Real @@ μου θα παρουν... Αντε και εχω να ριξω τον Belial στον Inferno... Τοσους ψοφους που εχω φαει στο Inferno,παιζει να εχω ξεπερασει και αυτους απο το Demons Souls....!!!!

Δημοσ.

Λοιπον εφτασα στο inferno με 38000life και 7000 damage (wizard) ...

Eπειδη νομιζω οτι το damage ειναι λιγο και επειδη νομιζω οτι πρεπει πλεον να αγορασω και αντικειμενα και resistances σε ποιο act του Hell προτεινετε να κανω gold farming ?

και γενικα οποια ιδεα για το ποια ειναι καλη στρατιγικη απο εδω και περα , ευπροσδεκτη.

Δημοσ.

Κάποιος που έχει παίξει με WD:

Μου φάνηκε πολύ καλό skill το Locust Swarm και ήθελα να ρωτήσω αν παίζετε με αυτό ως κύριο (left mouse button) ή όχι. Αν ναι, επειδή το αντίτιμο απ' όσο έχω δει, είναι ότι είναι mana eater, με ποιον τρόπο το έχετε αυξήσει; Επιλέγοντας όλο το gear σας να έχει +max mana & mana regen ή κάπως αλλιώς;

Και μου θελουνε και Real money μετα.... μωρε (*ας με συνχωρεσουν οι μοδερεητορς εδω) αλλα τα Real @@ μου θα παρουν... Αντε και εχω να ριξω τον Belial στον Inferno... Τοσους ψοφους που εχω φαει στο Inferno,παιζει να εχω ξεπερασει και αυτους απο το Demons Souls....!!!!

Και πριν από λίγο συζητούσα με φίλο (fan του Demon Souls) και μου έλεγε ότι είναι για real men only. Οι υπόλοιποι είναι για κάνα Diablo3. :P

Δημοσ.

Ναι ηθελα να το αναφερω και αυτο καποια στιγμη. Διαβαζα απο το φορουμ της blizzard,στο section του μονκ για το ποιο ειναι το πιο γρηγορο και καλυτερο gold farming per hour. O τυπας ελεγε το καλυτερος μερος ειναι το Act3 του Nightmare,οπου με 200%+ gold find εβγαζε μεσο ορο 250Κ την ωρα.. Νοt bad :C

Δημοσ.

Το παλικάρι μου. Άμα πουληθούν και κάτι items θα βγάλω φράγκα να πάω το dmg πάνω από 100Κ (ο στόχος atm)

Αυτό είναι το glass canon built. Έχω και set items με κοντά στα 400-450 res αλλά περιμένω μέχρι να γίνει viable το inferno και να μετράνε τα res και όχι να είσαι Act 3-4 και με 400 res να τρως 110Κ dmg από ένα mob (όχι ότι με 800 res σώζεσαι)

post-155453-0-20421800-1338598721_thumb.jpg

Δημοσ.

Οχι server shutdown...όχι όταν παλεύω με Diablo γαμώ την ασπίδα μου γαμώ...:mad:

:mad: :mad:

ειλικρινά έλεος..Χωρίς καμία ειδοποίηση,απλώς 5-10 λεπτά πιο πριν που λέει ο λόγος,τσουπ..

Όπως έγγραφαν και στο general chat, ''αφού είναι συνέχεια κάτω οι σερβερς,τί θέλουν τώρα; ''

Δημοσ.

Το παλικάρι μου. Άμα πουληθούν και κάτι items θα βγάλω φράγκα να πάω το dmg πάνω από 100Κ (ο στόχος atm)

Αυτό είναι το glass canon built. Έχω και set items με κοντά στα 400-450 res αλλά περιμένω μέχρι να γίνει viable το inferno και να μετράνε τα res και όχι να είσαι Act 3-4 και με 400 res να τρως 110Κ dmg από ένα mob (όχι ότι με 800 res σώζεσαι)

Zeniath παιξε και λιγο Diablo ρε φιλε... Το set το αγοραζες σιγα σιγα να μαντεψω ε?

Δημοσ.

Zeniath παιξε και λιγο Diablo ρε φιλε... Το set το αγοραζες σιγα σιγα να μαντεψω ε?

134h 25mins gametime με DH

Τα set τα farmara. Πρώτα έφτιαξα το res set και τώρα φτιάχνω το glass canon γιατί σα μλκς πίστευα ότι αξίζει το res σε DH. 84κ dmg τώρα.

Το μόνο που αγόρασα γιατί δε μπορούσα με το res set να βγάλω ήταν το 1100dmg xbow. Πίστεψέ με, σαν παιχνίδι το έχω λιώσει. Με 30Κ dmg (με sharpshooter μέσα αυτό έτσι; ) έφτασα Belial inferno (αφού μου έβγαλε την πίστη) και μετά είδα με glass cannon τι διαφορά έχει και είπα to hell with this και απλά το res set περιμένει το rework του inferno για να παίξω όπως θέλω και όχι με 12Κ health & full dmg (το οποίο δε μου αρέσει αλλά σε αυτή την φάση μόνο αυτό είναι viable)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...