Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ακριβή όχι! αλλά πάνω κάτω σε δυο χρόνια θα το έχουμε...

Μέσα στο 2010 δεν το περιμένει ούτε η blizzard πάντως :o

Aυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το 2011 είναι standard για το Diablo 3 - τον μήνα δεν ξέρουμε :-)

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατι καλυτερο σημαινει περισσοτερη δουλεια, ποιο βαρια μηχανη = λιγοτερα συστηματα που μπορει να παιξει. Δεν ειναι φιλοσοφια της Blizzard αυτη. Η Blizzard απο παντα φροντιζε να εχει υψηλα στανταρ στην γενικη ποιοτητα και στο "art" κομματι του παιχνιδιου οπου ειναι και αρκετα ποιο διαχρωνικο απο απλη βελτιωση στα γραφικα. Υπαρχει λογος που το WoW ακομα και σημερα διχνει "ομορφο" και το starcraft διχνει ποιο "νεο" απο την πραγματικη του ηλικια οπως και το diablo 2 με το high res patch (μιας και το παλιο φτανει μονο ως τα 800χ600).

Δεν θα μου αρεσε σε τιποτα να θυσιαστει gameplay και content για χαρη λιγο καλυτερων γραφικων. Δεν θα μου αρεσε και δεν ειναι και η πολιτικη της blizz αυτη εξαλλου.

Δημοσ.
Κατι καλυτερο σημαινει περισσοτερη δουλεια, ποιο βαρια μηχανη = λιγοτερα συστηματα που μπορει να παιξει. Δεν ειναι φιλοσοφια της Blizzard αυτη.

Και εγώ προγραμμάτισα ψες αργά το βράδυ ένα παιχνίδι τύχης στην VisualBasic. Αλλά να μωρέ.. δεν του έβαλα γραφικάρες που θα ξετρέλαιναν τον πλανήτη, ξέρεις μωρέ το λόγο.. γιατί.. να.. απλά δεν ήθελα να βαραίνει τα PC και να ταλαιπωρεί τον mainstream κοσμάκη. Θα ένιωθα βάρος στην καρδιά. :-(

Υπαρχει λογος που το WoW ακομα και σημερα διχνει "ομορφο"

Behold!

wow-2007-12-25-03-13-41-73.jpg

Δεν θα μου αρεσε σε τιποτα να θυσιαστει gameplay και content για χαρη λιγο καλυτερων γραφικων. Δεν θα μου αρεσε και δεν ειναι και η πολιτικη της blizz αυτη εξαλλου.

Διότι όπως αποδεικνύει και η εικόνα παρακάτω..

game580791.jpg

..είναι 2 διαφορετικοί δρόμοι τα 2 αυτά στοιχεία.

Τελικα ξερουμε ακριβη ημερομηνια?

Το παιχνίδι γνωρίζεις ότι είναι 100% έτοιμο ε? Απλά δεν το κυκλοφορεί η Blizzard, για 2 λόγους.

• Θα κυκλοφορήσει σε κάνα-δυο χρονάκια μόλις τα γραφικά του είναι πια outdated διότι διαφορετικά θα δείχνει on fashion και θα χάσει πελατεία λόγω αυτόματης έλλειψης gameplay.
  • Σε 2 χρόνια που θα έχουν βγει ΟΙ τίτλοι με τις γραφικάρες και το lower-than-zero-oh-so-zero-gameplay οι Real Gamers θα έρθουν σε αδιέξοδο και θα αναγκαστούν να αγοράσουν νέο PC με περίσσιες RAM, hz, πυρήνες κτλπ. Κι όμως, η καλή Blizz-νεράιδα το έχει κανονισμένο. Θα το κυκλοφορήσει τότε, ώστε τα μπρίκια σας να έχουν ακόμα μερικά χρόνια ζωής και να μην αναγκαστείτε να βάλετε τα χέρια στη τσέπη!

Αυτό που γουστάρω στις σημερινές εταιρίες είναι το πόσο νοιάζονται την τσέπη του κοσμάκη. Προσαρμόζονται πάνω στον Κώστα, στον Πέτρο, στον Hasan, στον Ali, σε εσένα, σε εμένα. Ψυχάρες.. my 2 cents to blizzard.

Δημοσ.

Η blizzard ξέρει τι σημαίνει gameplay και ξέρει τι σημαίνει καλόγουστα γραφικά. Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα games που έχουν τα υπερβολικά γραφικά χωρίς να αναρωτιούνται κατά ποσο είναι όμορφο αυτό που φτιάχνουν. Μπορεί πολλοί να κράζουν τα γραφικά του wow, ότι το Diablo II δεν ήταν τόσο σκοτεινό όσο το Diablo I,ότι το Diablo III ίσος να πάει ακόμα χειρότερα από πλευρά ατμόσφαιρας. Όταν βγει όμως να δούμε πόσοι θα το παίξουν. Μπορούμε να δούμε ακόμα και από τα παλιά παιχνίδια την blizzard όπως Warcraft III που ακόμα είναι γεμάτο κόσμο το bnet. Γενικά ο κόσμος που κράζει την blizzard για τα γραφικά της και την ατμόσφαιρα της μου θυμίζει ανθρώπους που κράζουνε κενοτομίες στη μουσική βασισμένες σε παλιότερα ειδοι.Μου φαίνεται πως τα γραφικά του Diablo III έχουν ένα style κομιξαδικο που δεν με χαλάει καθόλου.Όταν θα βγει το game θα έχει τον κόσμο που του αξίζει όπως και όλα τα υπόλοιπα games της blizzard ως τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Γενικά ο κόσμος που κράζει την blizzard για τα γραφικά της και την ατμόσφαιρα της μου θυμίζει ανθρώπους που κράζουνε κενοτομίες στη μουσική βασισμένες σε παλιότερα ειδοι.Μου φαίνεται πως τα γραφικά του Diablo III έχουν ένα style κομιξαδικο που δεν με χαλάει καθόλου

Σκόπιμο το ορθογραφικό; ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:35 ----------

εμενα παλι δεν με εντυπωσιαζουνε τα γραφικα κυριως τα textures απο την πιστα

Ας θυμόμαστε που και που, πως είναι ένα game το οποίο έχει ανάπτυξη 1-1.5 χρόνου ακόμα μπροστά του. Προσωπικά πάντως τα γραφικά του μου αρέσουν, η δε τεχνοτροπία που χρησιμοποιεί η Blizzard νομίζω πως είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Επεξ/σία από DrFreeman
Δημοσ.

Δεν χωράει συζήτηση ότι και το Diablo 3 θα είναι καταπληκτικό. Θα πέσω με τα μούτρα πάλι να βρω καμιά Buriza ή κανένα Windforce που ακόμα το ψάχνω.

Δημοσ.

αυτοι που θα παιξουν D3 θα παιξουν για την κ***α τους και δεν θα τους νοιαξουν τα γραφικα . Δεν με απασχολει καθολου το πως θα ειναι τα γραφικα του και αν ειναι ξεπερασμενα ή οχι . Μπορει να με καθηλωσει οπως το D2 3 συνεχομενες μερες μπροστα στην οθονη του πριν 10 χρονια σχεδον ? Τοτε ειμουν 20 .... τωρα στα 30 ΑΝ καταφερει παιχνιδι και το κανει αυτο τα γραφικα τα εχω γραμμενα

Δημοσ.

Και εγώ ψηφίζω grafiks. Άλλωστε πάντα προτιμούσα τα Mortal Kompat σε σχέση με τα Street Fiter!

Τίποτα real news για το Diablo 3 έχουμε;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...