Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελεως πια

αυτο που γινεται με τους μπουρδελοσερβερ τους δεν εχει προηγουμενο

παλι ερρορ και μαλακιες δλδ και να θελανε να το πηδηξουν το παιχνιδι ετσι δυσκολα θα το καταφερναν

μαλλον η εταιρια πλεον εχει τους πελατες τις γραμμενους κανονικα και βασιζεται στο οτι τρεχουμε σα τα ζωα να αγορασουμε οτι game βγαλει γιατι με αυτα μεγαλωσαμε.

δεν ξερω για σας αλλα εγω νιωθω σα να με κλεψανε :-(

Δημοσ.

Ο λογος που θα το αρχισεις τοσο αργα? Ποιος ειπε οτι δεν παιζει? απλα δεν ειναι 24/7 διαθεσιμο οπως θα περιμεναμε. Επαναλαμβανω οτι εγω παιζω καθημερινα και ανετα. Βεβαια, τι τυχαινει στον καθενα εχει σημασια

Ο λογος ειναι το καλοκαιρακι, δουλεια, Σεμπτ-οκτ μηνας μελανχολίας ο,τι πρεπει για pc gaming και τελος θα χει στρωσει απο πολλες εννοιες.

οπως και το WoW δεν πιστευω απο το release να παιζατε ολοι...

Δημοσ.

Επρεπε το παιχνιδι οταν βγηκε να ειχε πανω στο κουτι

WARNING 1 : Not available after 19:00 Paris Time .

WARNING 2 : Not available From Friday tiLL Sunday....

Δηλαδη χεσε με .... Τι παει να πει φουλαρουν οι σερβερ ; Αυτος που θελει να μπει στις 10 το βραδυ γιατι δουλευει δεν θα παιξει ποτε ; Για πιο λογο το πουλησες για ΟΛΟΥΣ ; Ας ελεγες οτι ειναι μονο για αυτους που δουλευουν νυχτα και παιζουν την ημερα χωρις να κοιμουνται...

Οσο για την σκουπα και εγω ελιωσα αλλα εγραφα απο το iphone με σπασμενο το αριστερο μου χερι οποτε παλι καλα να λες ....

Δημοσ.

Επρεπε το παιχνιδι οταν βγηκε να ειχε πανω στο κουτι

WARNING 1 : Not available after 19:00 Paris Time .

WARNING 2 : Not available From Friday tiLL Sunday....

Δηλαδη χεσε με .... Τι παει να πει φουλαρουν οι σερβερ ; Αυτος που θελει να μπει στις 10 το βραδυ γιατι δουλευει δεν θα παιξει ποτε ; Για πιο λογο το πουλησες για ΟΛΟΥΣ ; Ας ελεγες οτι ειναι μονο για αυτους που δουλευουν νυχτα και παιζουν την ημερα χωρις να κοιμουνται...

Οσο για την σκουπα και εγω ελιωσα αλλα εγραφα απο το iphone με σπασμενο το αριστερο μου χερι οποτε παλι καλα να λες ....

ελπίζω μόνο να μην το έσπασες βαρόντας το pc που δεν Logare το diablo :devil:

P.s. περαστικά αδερφέ :rolleyes:

Δημοσ.

οχι αδερφε εσπασα το μικρο δαχτυλο του αριστερου χεριου στην πορτα της κρεββατοκαμαρας . 9/5 το ειχα σπασει 6 μερες πριν βγει το diablo . Ευτυχως που παρολο που ειμαι Αριστεροχειρας το ποντικι το εχω δεξια παντα δεν με βολευει αριστερα και μπορεσα να παιξω ( ΟΣΟ υπαρχει.... ) . Δυσκολα βεβαια με το ζορι πατουσα τα κουμπια στο 1-2-3-4 και ψοφουσα αρκετα για αυτο τον λογο + το Q ( Healing pot ) . Στο νοσοκομειο μου ειπαν 12/6 να βγαλω τον ναρθηκα χθες βραδυ ομως αφου ειδα οτι ειμουν μια χαρα εκανα την κινηση να το βγαλω μονο και μονο για να ειμαι λιγο ανετος και να μπορω να κανω καποια πραγματα ( Να παταω 1-2-3-4 + Q LOL ) και οι σερβερ ειναι κατω.... ΟΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ...

Μπηκα με την πρωτη .. δεν ξερω αν ηταν ετσι σημερα ολη μερα αλλα μπηκα χαλαρα και ανετα ... εφτιαξαν ;

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το νορμαλ. αρκετα ευκολο με μερικες δοσεις δυσκολιας. Ο ντιαμπλο απογοητευση. η μια act χειροτερη και μικροτερη απο την προηγουμενη. πολυ μικρο παιχνιδι. Αν δεν ειχε τις επομενες δυσκολιες δε θα ηταν αυτο που ειναι.

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το νορμαλ. αρκετα ευκολο με μερικες δοσεις δυσκολιας. Ο ντιαμπλο απογοητευση. η μια act χειροτερη και μικροτερη απο την προηγουμενη. πολυ μικρο παιχνιδι. Αν δεν ειχε τις επομενες δυσκολιες δε θα ηταν αυτο που ειναι.

Μα το diablo είναι παιχνίδι που επαναλαμβάνεται(θα μπορούσε να κράταγε όντως λίγο περισσότερο ) ..το παίζεις συνέχεια-συνέχεια και ποτέ δεν είναι το ίδιο.

Δημοσ.
οπως και το WoW δεν πιστευω απο το release να παιζατε ολοι...

το WoW δεν είχε 7 mil. accounts(+ποσα guest pass) μέσα σε 1 εβδομάδα.

Δημοσ.

Γεια όσους δεν μπορούν να log-άρουν για να παίξουν, μπορούν να απασχοληθούν λίγο με το damage control της Blizzard, με τα "καλολαδωμένα" άρθρα επώνυμων sites.

Μέσα σε όλο αυτό το χαμό που γίνεται, το IGN θεώρησε καλό να μας δημοσιεύσει άρθρο για:

What Makes Diablo III So Darned Good?

Το αγαπημένο μου κομμάτι:

The mesmerizing timpani of its feedback loop, the blaring brassiness of its loot system and the smooth vibrations of its combat are perfectly unified to create a siren song.

Tα comments είναι όλα τα λεφτά.

Δημοσ.

Τι ειναι δλδ; Και φαντασου εχει φαει τοσο κραξιμο, παρα το ονομα του. Οσο για τις πωλησεις, λογικο να κανεις τοσες, αφου εαν δε το αγορασεις δε παιζεις! Ξερετε ποσα αλλα παιχνιδια θα ειχαν παρομοιες πωλησεις, εαν ισχυε το ιδιο; Τελος, εαν δεν λεγοταν diablo III, αλλα καπως αλλιως ( The Demon Rises πχ.. ) απο αλλη εταιρια και οχι την Blizzard, δε μπορω να φανταστω εαν ακουγουταν για παραπανω απο μια εβδομαδα.

Μετα απ'ολα αυτα, σκεφτομαι οτι ηρθε η ωρα να το αγορασω και εγω. Να το τσιμπησω απο game explorers στα 51.50 ευρω μαζι με μεταφορικα, ή μπορω να το βρω καπου αλλου φθηνοτερα; Πχ απο ebay αγγλιας; Μιλαω για παραπανω απο 5 ευρω διαφορα.

Δημοσ.

skroutz ψαξε και απλα πηγαινε παρτο να γλυτωσεις μεταφορικα κτλ. ειναι ωραιο παιχνιδι οπως και να το κανουμε, απλα ΔΕΝ ειναι παιχνιδι που περιμεναμε 11 χρονια να βγει

Δημοσ.

Σιγουρα δε το σχεδιαζαν 11 χρονια. Και σε 3 χρονια πιστευω θα μπορουσε να ειναι ετοιμο. Απλα σιγουρα θα υπηρξαν πολλα διαφορετικα projects. Ο προγραμματισμος δεν ειναι και τοσο πολυπλοκος, ουτε με την ιστορια υπαρχει καποιο προβλημα.

Απο amazon με 35 λιρες, 42 ευρω περιπου δηλαδη.

Χμ απο 8 Ιουνιου που θα ξαναειναι διαθέσιμο..

Ε θα περιμενω τοτε αλλη μια εβδομαδα. Δε καιγομαι εξαλλου.

Να φανταστω οτι δεν θα ειναι τοσο πολυπλοκο στην εξελιξη του χαρακτηρα, καθως δε μπορεις να επιλεγεις τα skill και spell points που θα μπαινουν. Γιατι με το diablo II υπηρχαν εκατονταδες guides με διαφορετικα builds για τον καθε χαρακτηρα. Bowazon, Javazon, Fishyzon, medusazon και η τρελα δε σταματουσε ποτε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...