Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο λογος που θα το αρχισεις τοσο αργα? Ποιος ειπε οτι δεν παιζει? απλα δεν ειναι 24/7 διαθεσιμο οπως θα περιμεναμε. Επαναλαμβανω οτι εγω παιζω καθημερινα και ανετα. Βεβαια, τι τυχαινει στον καθενα εχει σημασια

Η αλήθεια είναι αυτή. Απλά μπορεί να τύχει εσύ να μπορείς να παίξεις ένα συγκεκριμένο δίωρο μέσα στην ημέρα και εκεινή την στιγμή η Blizzard να επιλέψει να κάνει maintenace. Οπότε μόνο να βλαστημάς μπορείς μετά!

Δημοσ.

Πως ειναι η κατασταση; Παιζουμεκανονικα; Η εχουμε τα του τεκευταιου διημερου; Το βραδυ θα μπω 1- ω ωρα γυρισε η κυρα ρελος το οποτε θελω ,.,.... Ελπιζω μην μαρχισω τα diabloδικια βραδιατικα

Δημοσ.

πάει και ο diablo στο hell..

πάμε για μαζοχισμό τώρα..

γουστάρωωωωω

edit : φίλε gagas Με την μία μπήκα και παίζω κανονικά

ξαναedit : ρε παιδιά πάνε τα achievment?

όταν πάω να τα δω βγάζει error :shock:

άλλο κουλό τώρα....

τα quill fiend στο 1ο act δεν βαράνε καθόλου :shifty:

άρε blizzard ...

Δημοσ.

κατσε ρε συ καινουργιο Mmo βγαλανε, και στο wow στην αρχη o server επεφτε καθε μιση ωρα. θα μου πεις δεν βλεπεις τους αλλους players, θα σου πω ε και???

Δημοσ.

Σε δύο μηνάκια το παιχνίδι θα είναι μια χαρά και σε 1μιση χρόνο θα είναι το καλύτερο παιχνίδι του 2013-2014. Χωρίς πλάκα όμως.

Δημοσ.

Πως ειναι η κατασταση; Παιζουμεκανονικα; Η εχουμε τα του τεκευταιου διημερου; Το βραδυ θα μπω 1- ω ωρα γυρισε η κυρα ρελος το οποτε θελω ,.,.... Ελπιζω μην μαρχισω τα diabloδικια βραδιατικα

Έτσι όπως γράφεις σε φαντάζομαι να σε κοπανάει με τη σκούπα στο κεφάλι η κυρά σου.

Ντιπ άκρη δεν βγαίνει. :P

Δημοσ.

Έτσι όπως γράφεις σε φαντάζομαι να σε κοπανάει με τη σκούπα στο κεφάλι η κυρά σου.

Ντιπ άκρη δεν βγαίνει. :P

hahahaha πεθανα στο γελιο.

Δημοσ.

Με 13% MF μου εβγαζε ενα χρυσο αντικειμενο στις 3αδες μπλε τερατων, στους χρυσουν το χρυσο αντικειμνενο ητανε στανταρακι, τωρα με 39% γιατι παιρνω τα @@ μου???

Δημοσ.

ρε παίδες πείτε κανένα καλό μέρος για farm στο hell γιατί στο inferno το μόνο που φαρμάρω είναι οι ψόφοι που τρώω :mrgreen:

edit : wizard :)

Δημοσ.

Τι ήρωα παίζεις?

Λοιπόν υπάρχει μια σχολή που λέει ''τράβα hell στο act3,στο quest που σκοτώνεις την αραχνοδιαβόλισα και μετά τον azmodan και φάρμαρε σε όλο το δρόμο'' Μπορείς να βρείς φτηνό εξοπλισμό για gold find και να φαρμάρεις gold. Μιλάμε για +200% gold find. Και στον ακόλουθο τα ίδια. Εύκολο και γρήγορο. Μαζεύεις μερικά εκατομμυριάκια σε 1-2 βδομαδούλες μαζί με τις πωλήσεις αντικειμένων , πας και ψωνίζεις τα αντικείμενα που τώρα είναι ακριβά στο 1/3 της τιμής της σημερινής , προχωράς στο Inferno. Θα το δοκίμαζα για 2 μερούλες να δω πως πάει αλλά βαριέμαι τα πολύ εύκολα. Θέλω και λίγο αλ-ντέντε το μακαρόνι.

Δημοσ.

Ρε παιδια παλι τα ιδια ..

Μπηκα με το ζορι ,μετα απο πολλες προσπαθειες , μου εβγαζε προβλημα στο party chat και στο τελος με πεταξε γιατι λεει δεν μπορω να create party ... :mad:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ok εντάξει...τα παλικάρια δεν παίζονται ..Δεν υπάρχει αυτό...Παρασκευή και πάλι τα ίδια;

να οι μηχανικοί που δουλεύουν στους serves!

http://www.petitionb...iablo3complaint -massive εγγραφές.

http://www.youtube.com/watch?v=yVtgOH5Xq9Q

me-gusta-meme-engineer.png

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...