Locko Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ο λογος που θα το αρχισεις τοσο αργα? Ποιος ειπε οτι δεν παιζει? απλα δεν ειναι 24/7 διαθεσιμο οπως θα περιμεναμε. Επαναλαμβανω οτι εγω παιζω καθημερινα και ανετα. Βεβαια, τι τυχαινει στον καθενα εχει σημασια Η αλήθεια είναι αυτή. Απλά μπορεί να τύχει εσύ να μπορείς να παίξεις ένα συγκεκριμένο δίωρο μέσα στην ημέρα και εκεινή την στιγμή η Blizzard να επιλέψει να κάνει maintenace. Οπότε μόνο να βλαστημάς μπορείς μετά!
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Πως ειναι η κατασταση; Παιζουμεκανονικα; Η εχουμε τα του τεκευταιου διημερου; Το βραδυ θα μπω 1- ω ωρα γυρισε η κυρα ρελος το οποτε θελω ,.,.... Ελπιζω μην μαρχισω τα diabloδικια βραδιατικα
nevermore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 πάει και ο diablo στο hell.. πάμε για μαζοχισμό τώρα.. γουστάρωωωωω edit : φίλε gagas Με την μία μπήκα και παίζω κανονικά ξαναedit : ρε παιδιά πάνε τα achievment? όταν πάω να τα δω βγάζει error άλλο κουλό τώρα.... τα quill fiend στο 1ο act δεν βαράνε καθόλου άρε blizzard ...
gio@ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 κατσε ρε συ καινουργιο Mmo βγαλανε, και στο wow στην αρχη o server επεφτε καθε μιση ωρα. θα μου πεις δεν βλεπεις τους αλλους players, θα σου πω ε και???
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Σε δύο μηνάκια το παιχνίδι θα είναι μια χαρά και σε 1μιση χρόνο θα είναι το καλύτερο παιχνίδι του 2013-2014. Χωρίς πλάκα όμως.
LRoi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Πως ειναι η κατασταση; Παιζουμεκανονικα; Η εχουμε τα του τεκευταιου διημερου; Το βραδυ θα μπω 1- ω ωρα γυρισε η κυρα ρελος το οποτε θελω ,.,.... Ελπιζω μην μαρχισω τα diabloδικια βραδιατικα Έτσι όπως γράφεις σε φαντάζομαι να σε κοπανάει με τη σκούπα στο κεφάλι η κυρά σου. Ντιπ άκρη δεν βγαίνει.
ThanosWF Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Έτσι όπως γράφεις σε φαντάζομαι να σε κοπανάει με τη σκούπα στο κεφάλι η κυρά σου. Ντιπ άκρη δεν βγαίνει. hahahaha πεθανα στο γελιο.
DarkKnight Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Με 13% MF μου εβγαζε ενα χρυσο αντικειμενο στις 3αδες μπλε τερατων, στους χρυσουν το χρυσο αντικειμνενο ητανε στανταρακι, τωρα με 39% γιατι παιρνω τα @@ μου???
nevermore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ρε παίδες πείτε κανένα καλό μέρος για farm στο hell γιατί στο inferno το μόνο που φαρμάρω είναι οι ψόφοι που τρώω edit : wizard
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Τι ήρωα παίζεις? Λοιπόν υπάρχει μια σχολή που λέει ''τράβα hell στο act3,στο quest που σκοτώνεις την αραχνοδιαβόλισα και μετά τον azmodan και φάρμαρε σε όλο το δρόμο'' Μπορείς να βρείς φτηνό εξοπλισμό για gold find και να φαρμάρεις gold. Μιλάμε για +200% gold find. Και στον ακόλουθο τα ίδια. Εύκολο και γρήγορο. Μαζεύεις μερικά εκατομμυριάκια σε 1-2 βδομαδούλες μαζί με τις πωλήσεις αντικειμένων , πας και ψωνίζεις τα αντικείμενα που τώρα είναι ακριβά στο 1/3 της τιμής της σημερινής , προχωράς στο Inferno. Θα το δοκίμαζα για 2 μερούλες να δω πως πάει αλλά βαριέμαι τα πολύ εύκολα. Θέλω και λίγο αλ-ντέντε το μακαρόνι.
telegamesvg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ρε παιδια παλι τα ιδια .. Μπηκα με το ζορι ,μετα απο πολλες προσπαθειες , μου εβγαζε προβλημα στο party chat και στο τελος με πεταξε γιατι λεει δεν μπορω να create party ...
SPANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Οποιος βγήκε δύσκολα ξανα μπαίνει τώρα, ειναι η ωρα που fullαρει ο server
nevermore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Και εγώ τώρα που πήγα να ξαναμπώ έχει κολλήσει στο retrieving hero list..
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) ok εντάξει...τα παλικάρια δεν παίζονται ..Δεν υπάρχει αυτό...Παρασκευή και πάλι τα ίδια; να οι μηχανικοί που δουλεύουν στους serves! http://www.petitionb...iablo3complaint -massive εγγραφές. http://www.youtube.com/watch?v=yVtgOH5Xq9Q Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2012 από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις