Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Είναι online από μόνο του. Mπορείς να μπεις σε παιχνίδι άλλων ή άλλοι να έρθουν στο δικό σου. Party μέχρι 4 άτομα πάει. Δεν είναι MMO όμως, δηλαδή εκτός των όσων είναι στο party, δεν βλέπεις άλλους παίχτες ενώ παίζεις. Και έχει και chat channels.
Heatspreader Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Κατάλαβα. Είναι ακριβό ακόμα. Θα περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του, γιατί είναι πάρα πολύ ακριβό.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=A558WQnlDKg
Doug21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Κατάλαβα. Είναι ακριβό ακόμα. Θα περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του, γιατί είναι πάρα πολύ ακριβό. δεν προκειται να πεσει πριν τον σεπτεμβρη (δωρα νεας χρονιας) αλλα και να πεσει ΤΕΛΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗ τιμη κατω απο 30 δεν θα παει ποτε. Αυτη τη στιγμη υπαρχει με 45. νομιζω ειναι ωρα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Κατάλαβα. Είναι ακριβό ακόμα. Θα περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του, γιατί είναι πάρα πολύ ακριβό. υπομονή μέχρι να βγει το expansion τότε ή εκείνη τη χρονιά, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει πιο κάτω από τα 45 euro νωρίτερα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 πχ το SC2, φέτος βγαίνει το expansion, 2 καταστήματα το έχουν στα 33 euro περίπου, τα υπόλοιπα από 40 euro και πάνω...
Doug21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μάλλον δεν θα παίξω Diablo τότε. συγνωμη κιολας αλλα τι περιμενες? δηλαδη με τι τιμη θα το επαιρνες? Πχ, μαντευω οτι το 2014 αν δεν εχει βγει αλλο (γελια) τοτε θα πεσει στα 20. ετσι ειναι αυτα τα πραγματα. Απλα σκεψου, τα ποδοσφαιρακια που βγαινουν και καθε ετος και δεν υπαρχει και λογος να τα αγορασεις αν περασουν 10-11 μηνες απο την κυκλοφορια τους, και παλι η τιμη τους κατω απο 20 δεν πεφτει
Tmark Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 60 ευρώ είναι clearly overpriced Doug. Και ειδικά για την ποιότητα της υπηρεσίας που μας έχει προσφέρει μέχρι τώρα. Η σωστή τιμή του θα έπρεπε να ήταν 35-40 ευρώ.
Doug21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ναι κι εγω την ιδια αποψη εχω αλλα εχει να κανει με την ποιοτητα (η οποια θα αλλαξει). Απλα καλως η κακως αυτη ειναι η πραγματικοτητα. ΥΓ δεν υπαρχει λογος να δωσει καποιος 60 αφου υπαρχει και με 45
aris1986 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Απο Σεμπτεμβριο μερια εγω θα το αρχισω εγω. Μην σου πω και Οκτωμβριο... Και γω χρονια το περιμενα αλλα αμα ειναι να βλαστημάω και να κανω τον σταυρο μου ποτε θα παιξει τοτε καλυτερα να περιμενω να ωριμασει...
Doug21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Απο Σεμπτεμβριο μερια εγω θα το αρχισω εγω. Μην σου πω και Οκτωμβριο... Και γω χρονια το περιμενα αλλα αμα ειναι να βλαστημάω και να κανω τον σταυρο μου ποτε θα παιξει τοτε καλυτερα να περιμενω να ωριμασει... Ο λογος που θα το αρχισεις τοσο αργα? Ποιος ειπε οτι δεν παιζει? απλα δεν ειναι 24/7 διαθεσιμο οπως θα περιμεναμε. Επαναλαμβανω οτι εγω παιζω καθημερινα και ανετα. Βεβαια, τι τυχαινει στον καθενα εχει σημασια
Προτεινόμενες αναρτήσεις