soso75 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Με τις χίλιες προσπάθειες μπήκα και εκεί που είμουν στο παιχνίδι πάτησα το general chat και μου έβγαλε μήνυμα There was a problem creating your own party "Error 1" μου έκανε log out και τώρα όποτε μπορέσα να μπώ στο παιχνίδι μου βγάζει πάντα αυτό το μήνυμα στην οθόνη με τους χαρακτήρες μου και αν πατήσω OK μου κάνει log out..έλεος!
vamour Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 τη πατησα κι εγω εγω την ειχα κανει τη μαλακια φανταζομαι κι εσυ ειχες κατεβασει απο το site της blizzard το us client αυτο το μπερδεμα γινεται μετα οταν περασεις πανω στο Us client το eu patch... reinstall Θελει Tο εκανα reinstall.Τιποτα.Μαλλον θα εφαγε κανα κολλημα.Τι να πω...
Maxus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4552425771?page=5#95 τελικά όλοι σκεφτόμαστε το ίδιο.. χαχα ναι διαβασα το σχολιο σου. Εχεις δικιο μαλλον κατι χιλιαδες σκεφτομασταν το ιδιο. Τωρα ελπιζω να μην τα παρουμε με τη σειρα απτο 1...εχει πολλα error αυτο το παιχνιδι. Οπως λεει κ ενας Diablo: Lord Of Error.. Tο εκανα reinstall.Τιποτα.Μαλλον θα εφαγε κανα κολλημα.Τι να πω... Kατεβασες το EU Client?? Η εκανες reinstall ξανα τον US?
ZAKKWYLDE Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Τραγικό πραγματικά...60 ευρώ, ο πιό αναμενόμενος τίτλος της 10ετίας, έχουν περάσει 2 εβδομάδες και δεν μπορούμε να παίξουμε!
vamour Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Τον EUCLIENT εχω . Το διπλοτσεκαρα και στα files απο το diablo3/data+d3/pc/mpqs ειναι ολα τα αρχεια engb και απο το account στο Battle.net το region ειναι global και ο client ο EU
violatus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μόλις έκανα login, τα gems,recipes, κτλ στο AH δεν δουλεύουν ακόμα όπως και τα achievements... Ότι να΄ναι...
Doug21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μόλις έκανα login, τα gems,recipes, κτλ στο AH δεν δουλεύουν ακόμα όπως και τα achievements... Ότι να΄ναι... δε δουλευουν η απλα δεν τα εχει βαλει κανεις για πουλημα? κι εμενα περιεργο μου φανηκε. Ειναι μεγαλη σπαταλη να αγοραζουμε και να φτιαχνουμε gems μεσα στο παιχνιδι!
Witcher Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Αν το αγοράσω για Mac, μπορώ να το έχω και για Windows; Πάντα για ψηφιακή μορφή μιλάω. Ναί. Το έχω και σε Mac και σε Win..και μάλιστα δεν χρειάζεται να ξανακατεβάσεις τον installer..Του Mac κάνει και στα Win..γιατί έχει μέσα και αρχείο .exe και αρχείο .dmg Το κατέβασα για Mac, το εγκατέστησα και μετά το αντέγραψα σε flashaki και το ετρεξα και στο Pc.
violatus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 δε δουλευουν η απλα δεν τα εχει βαλει κανεις για πουλημα? κι εμενα περιεργο μου φανηκε. Ειναι μεγαλη σπαταλη να αγοραζουμε και να φτιαχνουμε gems μεσα στο παιχνιδι! Δεν δουλεύουν καθόλου, πήγα να βάλω μερικά gems και βγάζει error. Μόνο τα μεγάλα tier στα gems αξίζουν. Μέχρι εκεί είναι χασούρα, αλλά όλο και κάποιο gem θα χρειαστείς για κάποιο socket σε χαμηλό lvl. Ας είναι βέβαια καλά το stash που μαζεύει όλη την σαβούρα!
Heatspreader Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ναί. Το έχω και σε Mac και σε Win..και μάλιστα δεν χρειάζεται να ξανακατεβάσεις τον installer..Του Mac κάνει και στα Win..γιατί έχει μέσα και αρχείο .exe και αρχείο .dmg Το κατέβασα για Mac, το εγκατέστησα και μετά το αντέγραψα σε flashaki και το ετρεξα και στο Pc. Λέω να το αγοράσω. Δεν καταλαβαίνω αυτό που λέτε με το Online όμως. Δεν είναι rpgmmo, έτσι δεν είναι; Άρα τι online;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Λέω να το αγοράσω. Δεν καταλαβαίνω αυτό που λέτε με το Online όμως. Δεν είναι rpgmmo, έτσι δεν είναι; Άρα τι online; Γιατί συνδέεσαι σε server για να παίξεις. Eίναι "για την δική σας ασφάλεια" που λένε και οι τράπεζες. Αλλά έχει αρκετά errors που όπως και να το κάνουμε, βγάζουν μάτι. Την Blizzard την παραδέχομαι σε 2 πράγματα, CGI movies που είναι απλά masters και polished games. Αλλά το D3 κάπου έπεσε σε λασπόνερα και ακόμα το γυαλίζουν.
Doug21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 παει και το ACT 3 (normal). πολυ μικρο δυστυχως. ωραια τα βιντεακια παντως. Κριμα που δεν ειχα κατσε καλα καλα να διαβαζω ολη την ιστορις απο το diablo 1 ! Αντε να δουμε τι μας περιμενει, παντως αρχιζουν και φαινονται οι αδυναμιες του wizard. ετσι και σε βαλουν κατω σε φαγαν. εχω πεθανει ηδη 1 φορα (σε αυτα τα σκασμενα με το που μπαινεις ACT 4, αλλα ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει Potion.
Heatspreader Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Γιατί συνδέεσαι σε server για να παίξεις. Eίναι "για την δική σας ασφάλεια" που λένε και οι τράπεζες. Αλλά έχει αρκετά errors που όπως και να το κάνουμε, βγάζουν μάτι. Την Blizzard την παραδέχομαι σε 2 πράγματα, CGI movies που είναι απλά masters και polished games. Αλλά το D3 κάπου έπεσε σε λασπόνερα και ακόμα το γυαλίζουν. Δεν έχει Online κομμάτι δηλαδή έτσι; Απλά για λόγους πειρατείας, συνδέεσαι στον Server. Σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις