Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα τα maintenance από το wow με εκνευριζαν.. Εκει που εκανες τα questakia στις 5 το πρωι, ωπ πεταγεται το μηνυμα για server reset κλπ... Στις καλύτερες ωρες τα εβαζαν...

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο θέμα με το παιχνίδι?Προσπαθω να μπω εδω και 2 ωρες και με πετάει απο το παιχνίδι για να βαλει το patch αλλα μετα μου βγαζουν error τα windows και ξανα ξεκιναει απο την αρχικη οθονη και πάλι τα ιδια, μόλις βαλω το password οταν κανει authenticate μου λεει για το patch....same story.

Δημοσ.

Το διαβασα και σε αλλα forums και καποιοι λενε να το κανεις reinstall . Τωρα το κανω να δω αν θα δουλεψει.

Δημοσ.

Πέραν της αλλαγής στο drop rate (πολύ περισσότερα "rare" αλλα με σκατένια stats οπότε klainmain).. πρόσεξε κανείς το inferno dmg nerf? Δε μπορεί να κάνω τόσο λάθος. Παρόλο που έριξα hp/resistances για να κάνω full dps build (88k dps/26k hp) ήμουνα κάτι παραπάνω απο 3hitος και μάλιστα και απο champions... σε φάση τάνκαρα 2-3 hit στα μούτρα κάτι το οποίο δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση απο το gear. Αφού βγήκα στο quest selection να σιγουρευτώ οτι δεν έβαλα hell -.-

Ninja dmg/rng nerf μυρίζει. Όποιος πρόλαβε να actually χρειαστεί κάποια προσπάθεια για να προχωρήσει στο inferno, πρόλαβε. Προσωπική οπτική αυτή βέβαια.. δεν είδα κάτι τέτοιο σε patch notes αλλα ξέρω πάρα πολύ καλά τι dmg αντέχω και απο πού. Θα το επιβεβαιώσω ελπίζω αύριο αν καταφέρω να παίξω..

Δημοσ.

Επειδή μου έσπασε πραγματικά τα νευρά σήμερα.. έφτιαξα αυτό εδώ http://www.change.or...ump-online-drm# petition against online DRM

http://eu.battle.net...opic/4551555799

'Eχει ήδη μερικά petitions:

Diablo 3 Complaint

Blizzard must make diablo 3 offline playable

Blizzard Entertainment: Diablo 3 Offline Single Player Patch

Και μήν ξεχνάμε ότι στη Κορέα ήδη εξετάζεται η νομική πτυχή του θέματος.

Δημοσ.

Kαι μετα το reinstall τιποτα... τιποτα ... εχει αρχισει και μου την βιδωνει.Σημερα ειναι η μονη μερα που εχω ρεπο...μετά την αλλη βδομαδα.

Δημοσ.

'Eχει ήδη μερικά petitions:

Diablo 3 Complaint

Blizzard must make diablo 3 offline playable

Blizzard Entertainment: Diablo 3 Offline Single Player Patch

Και μήν ξεχνάμε ότι στη Κορέα ήδη εξετάζεται η νομική πτυχή του θέματος.

θα τα υπογράψω όλα..Πόσες ώρες τώρα....:mad:

Δημοσ.

Λοιπον μολις τωρα με πεταξε εξω...και για τη συλλογη..error 1(δεν το ειχα ξαναδει).

''you were unable to perform a party''..ενω επαιζα μονος μου στο ΑCT1.

Anyway..

Δημοσ.

Λοιπον μολις τωρα με πεταξε εξω...και για τη συλλογη..error 1(δεν το ειχα ξαναδει).

Anyway..

Ακριβώς το ίδιο.Και αυτό μου γράφει όταν πάω να συνδεθώ.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο θέμα με το παιχνίδι?Προσπαθω να μπω εδω και 2 ωρες και με πετάει απο το παιχνίδι για να βαλει το patch αλλα μετα μου βγαζουν error τα windows και ξανα ξεκιναει απο την αρχικη οθονη και πάλι τα ιδια, μόλις βαλω το password οταν κανει authenticate μου λεει για το patch....same story.

τη πατησα κι εγω

εγω την ειχα κανει τη μαλακια

φανταζομαι κι εσυ ειχες κατεβασει απο το site της blizzard το us client

αυτο το μπερδεμα γινεται μετα οταν περασεις πανω στο Us client το eu patch...

reinstall Θελει

Δημοσ.

Anyway..

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4552425771?page=5#95

τελικά όλοι σκεφτόμαστε το ίδιο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...