Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά help...μετά από τόση ώρα που κατάφερα να μπω μου χουν χαθει οι 2 characters που είχα!!! λεφτά και stash είναι άθικτα!!

Δημοσ.

Παιδιά help...μετά από τόση ώρα που κατάφερα να μπω μου χουν χαθει οι 2 characters που είχα!!! λεφτά και stash είναι άθικτα!!

Βγηκες και ξαναμπηκες? Authenticator εχεις? καποιος σπιτι σου που μπορει να το εκανε?

Δημοσ.

Ρε παιδια γιατι εχετε τοσο υψηλο latency? μηπως δε φταινε μονο οι σερβερ? 199-250 το πολυ πολυ εχω τωρα

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη εχω 254 αλλα δεν κολλαει καθολου. μολις καθαρισα τον μπελαιαλ (νορμαλ) οχι πολυ ευκολα. αντε να δουμε

Δημοσ.

Κατάφερα να μπω πριν από λίγο, από latency ο μέσος όρος είναι περίπου 300 αλλά κάνει κάποια απίστευτα lag spikes σε σημείο να σε γυρνάει μερικά μέτρα πίσω. Το καλύτερο; πάλευα στο act II hell να ρίξω ένα rare με arcane enchanted (αυτά που ρίχνουν κάτι arcane μπάλες που σαρώνουν περιοχή) και ξαφνικά ενώ προσπαθώ να τα αποφύγω μέσα στην χαροπάλη τσουπ με βγάζει πιο πίσω μέσα στο στόμα του χάρου. :cry: Epic fail...

Δημοσ.

Προσπαθώ να κάνω login και κολλάει στο Retreiving Hero List.

Χο. Χοχο. Χοχοχο.

Επίσης ανακοινώθηκε συντήρηση για ωρες Ελλάδος 2 - 4 το πρωί της Πέμπτης ώστε να μπει το patch 1.02.

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης ανακοινώθηκε συντήρηση για ωρες Ελλάδος 2 - 4 το πρωί της Πέμπτης ώστε να μπει το patch 1.02.

Το patch εχει μπει ηδη,χτες αν δεν κανω λαθος.

το 1.02a αναφέρει η ανακοίνωση...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...