Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νταξει μη το λες. ακομα δεν εχουν καν ξεκινησει ολοι. παντως σιγουρα ειναι σπαστικο για πολλους.

πλάκα μας κάνεις ρε μαν ? 6 εκατομμύρια gamers ??

• Moderators
Δημοσ.

Απο την αλλη για αυτο που προτεινεις, μην ξεχνας τι θα ακουγαν αν το αργουσαν και αλλο

Χειροτερα απο αυτα που ακουνε τωρα?grin.png

Δημοσ.

Μιλάμε για μια εταιρία που έχει την υποδομή να σηκώσει 12 εκατομμύρια συνδρομές στο WoW και το έχει αποδείξει. Δεν έχουν καμιά απολύτως δικαιολογία. Δεν είναι ούτε καμιά μικρή εταιρία ούτε τίποτα νέοι στον χώρο. Η όλη φάση τουλάχιστον έτσι όπως εξελίσσεται είναι μια μεγάλη αρπαχτή.

Σαν πιτσιρικάς έχω πεθάνει πάνω από ένα 14άρι monitor με το πρώτο Diablo, με το Warcarft 2, με το Starcraft και πάει λέγοντας. Όλα αυτά τα έχω αυθεντικά γιατί όταν έσκαγα τα 15 χιλιάρικα σε δραχμές έλεγα ότι τέτοιες εταιρίες πρέπει να τις στηρίζουμε γιατί βγάζουν παιχνιδάρες. Όπως και τότε έτσι και τώρα πληρώνω και έχω την απαίτηση τα λεφτά μου να πιάσουν τόπο. Αν δεν μπορείς να με σεβαστείς σαν καταναλωτή τότε δεν σέβεσαι ούτε τον εαυτό σου ούτε τον κόσμο που σε έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Το να υπάρχουν προβλήματα σε ένα launch είναι φυσικό. Το να σφυρίζεις ανέμελα αφού τα έχεις τσεπώσει ή βλακεία είναι ή θράσος.

Δημοσ.

Για μένα έχοντας πλέον λιώσει το παιχνίδι είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι και είμαι υπέρ του always online για διάφορους λόγους...Από εκεί και πέρα αφού πήρε αυτή την απόφαση η blizzard θα έπρεπε να είναι έτοιμη να την σερβίρει χωρίς προβλήματα!

Δημοσ.

πλάκα μας κάνεις ρε μαν ? 6 εκατομμύρια gamers ??

δεν παει ετσι. παντα με τετοια μεγαλα παιχνιδια μπαινει ενα 70-80% στην αρχη και μετα μπαινουν κι αλλοι. Εσυ δηλαδη λες απο δω και περα να εχουν μηδαμινες πωλησεις? σιγουρα δε θα διπλασσιαστουν αλλα θα μπουν κι αλλοι.

Χειροτερα απο αυτα που ακουνε τωρα?grin.png

ναι! το heroes of might and magic ειχε release date μαρτιο 2011. ΔΕΝ ηταν ετοιμο να βγει. Το κανανε Μαιο. ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝΕ δεν μπορεις να φανταστεις. Το κανανε Ιουνιο! Τα ξανακουσαν και χασαν και πελατες. Το κανανε Τελικα Φθινοπωρο και παλι τα ακουσανε. Ε τελικα το παιχνιδι βγηκε και παλι ανετοιμο και τα ξανακουσανε!

Μιλάμε για μια εταιρία που έχει την υποδομή να σηκώσει 12 εκατομμύρια συνδρομές στο WoW και το έχει αποδείξει. Δεν έχουν καμιά απολύτως δικαιολογία. Δεν είναι ούτε καμιά μικρή εταιρία ούτε τίποτα νέοι στον χώρο. Η όλη φάση τουλάχιστον έτσι όπως εξελίσσεται είναι μια μεγάλη αρπαχτή.

Σαν πιτσιρικάς έχω πεθάνει πάνω από ένα 14άρι monitor με το πρώτο Diablo, με το Warcarft 2, με το Starcraft και πάει λέγοντας. Όλα αυτά τα έχω αυθεντικά γιατί όταν έσκαγα τα 15 χιλιάρικα σε δραχμές έλεγα ότι τέτοιες εταιρίες πρέπει να τις στηρίζουμε γιατί βγάζουν παιχνιδάρες. Όπως και τότε έτσι και τώρα πληρώνω και έχω την απαίτηση τα λεφτά μου να πιάσουν τόπο. Αν δεν μπορείς να με σεβαστείς σαν καταναλωτή τότε δεν σέβεσαι ούτε τον εαυτό σου ούτε τον κόσμο που σε έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Το να υπάρχουν προβλήματα σε ένα launch είναι φυσικό. Το να σφυρίζεις ανέμελα αφού τα έχεις τσεπώσει ή βλακεία είναι ή θράσος.

μια χαρα συμφωνουμε. Απλα πονταρω στο οτι δεν προβλεψανε το μπαμ που θα κανει

Δημοσ.

και στο open battlenet θα έπαιζες με τον χαρακτήρα που ανέβαζες στο single player ή θα άρχιζες καινούριο?

Τι σημασια εχει? Κανεις δεν θα μετρουσε. Οι μονοι που θα μετρουσαν θα ηταν οι χαρακτηρες στο full online παιχνιδι οπως ειναι τωρα.

Στο βασικο μου υπολογιστη το παιχνιδι με πεταει εξω καθε 10 λεπτα περιπου και δεν φταιει η συνδεση μου. Στο τελος για να φτασω στο checkpoint αγνοω τερατα και drops και τρεχω ελπιζοντας να πηγαινω προς τη σωστη κατευθυνση (δεν μπορεις και να ξερεις με τα random dungeons)

Τις τελευταιες 2 μερες δεν μπορω να παιξω καθολου. 2 βδομαδες τωρα και ειμαι ακομα act 2. Αν ειχα offline θα το εβγαζα μια φορα μονος μου για να δω το περιεχομενο και τακτικες και θα ξεκινουσα hardcore χαρακτηρα για το σοβαρο παιχνιδι. Τωρα σκεφτομαι να το παρατησω εντελως ετσι οπως εχει γινει

Δημοσ.

δεν παει ετσι. παντα με τετοια μεγαλα παιχνιδια μπαινει ενα 70-80% στην αρχη και μετα μπαινουν κι αλλοι. Εσυ δηλαδη λες απο δω και περα να εχουν μηδαμινες πωλησεις? σιγουρα δε θα διπλασσιαστουν αλλα θα μπουν κι αλλοι.

το "ακομα δεν εχουν καν ξεκινήσει ολοι" που είπες αναφερόταν στο 10-20% που θα ξεκινούσε ?

τώρα δεν το κόβω να το ξεκινάει αυτος ο κόσμος , οχι έτσι οπως τα σκάτωσαν :X

απο εδω και πέρα θα έχουν μηδαμινές πωλήσεις εφόσον το παιχνίδι diablo 3 κατάντησε ανέκδοτο και δεν ειναι λίγοι αυτοί που ζητούν επιστροφή χρημάτων και απειλούν με μηνύσεις (ρίξε μια ματιά στα forum).

μια χαρα συμφωνουμε. Απλα πονταρω στο οτι δεν προβλεψανε το μπαμ που θα κανει

τρολλάρεις η ποστάρεις για να ανεβάσεις το post count σου ? :X

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι σημασια εχει? Κανεις δεν θα μετρουσε. Οι μονοι που θα μετρουσαν θα ηταν οι χαρακτηρες στο full online παιχνιδι οπως ειναι τωρα.

η σημασία είναι ότι αν έφερνες τον χαρακτήρα από το offline θα ήταν τέρμα hacked, όπως και στο D2...

Δημοσ.

το "ακομα δεν εχουν καν ξεκινήσει ολοι" που είπες αναφερόταν στο 10-20% που θα ξεκινούσε ?

τώρα δεν το κόβω να το ξεκινάει αυτος ο κόσμος , οχι έτσι οπως τα σκάτωσαν :X

απο εδω και πέρα θα έχουν μηδαμινές πωλήσεις εφόσον το παιχνίδι diablo 3 κατάντησε ανέκδοτο και δεν ειναι λίγοι αυτοί που ζητούν επιστροφή χρημάτων και απειλούν με μηνύσεις (ρίξε μια ματιά στα forum).

Δεν υπαρχει ανθρωπος με μυαλο που θα εκανε μηνυση για αυτο το πραγμα. Ας μη γελιομαστε. Λιγη υπομονη θελει και θα φτιαξει. Και το ξαναλεω, εγω δεν εχω αντιμετωπησει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Θα ξεκινησουν και θα παραξεκινησουν και αλλοι.

Δημοσ.

Πολλά errors στο login με τους servers,παίζει hack έχεις δεν έχεις authenticator,lag,story προβλέψιμο,το inferno είναι καθαρά gear dependent και όχι skill και άλλα πολλά που δεν αναφέρω γιατί δε μ'αρέσει να γκρινιάζω (πολύ)...

Η blizzard κατώτερη των προσδοκιών,ούτε 30 euro δεν αξίζει κατ'εμέ.

Δημοσ.

"Ωραιιιαααα" , μου βγαζει μυνημα οτι ο λογαριασμος μου κλειδωθηκε κ.λ.π κ.λ.π

Μου ζητησε την μυστικη απαντηση ...την εβαλα και αναμενω :fear:

Δημοσ.

η σημασία είναι ότι αν έφερνες τον χαρακτήρα από το offline θα ήταν τέρμα hacked, όπως και στο D2...

Ακριβώς, θα σου έδινε όμως την δυνατότητα να παίζεις ένα single player παιχνίδι offline και να κάνεις και χαβαλέ με τα φιλαράκια σου. Στο D2 open που έπαιζα δεν τολμούσα να μπω χύμα με random παίχτες παρά μόνο με την παρέα μου. Αν είχαν κάνει κάτι τέτοιο θα είχαν γλιτώσει και την γκρίνια αλλά και όλο αυτό τον φόρτο στους servers τους. Από την άλλη βέβαια το RMAH τότε θα εξυπηρετούσε λιγότερο κόσμο άρα θα είχε και λιγότερα € προμήθεια... Πραγματικά θα γελάω αν όλα αυτά τα προβλήματα λυθούν ως δια μαγείας όταν με το "καλό" βάλουν το RMAH.

Δημοσ.

Όποια επιλογή κι αν έπερναν έχει τα θετικά και τα αρνητικά της και σίγουρα γκρίνια θα υπήρχε πάλι..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...