Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

οπότε όπως το βλέπουν δεν έχουν να χάσουν και πολλά.

Πολλοι δεν το αγορασαν λογο του συγκεκριμενου DRM.

Εαν δεν διορθωθει η κατασταση, οσοι το αγορασαν, στο μελλον θελω να πιστευω οτι δεν θα αγορασουν ξανα οτιδηποτε σχετικο της blizzard.

Εχουν πολλα να χασουν, αλλα οχι την παρουσα στιγμη.

Δημοσ.

Πολλοι δεν το αγορασαν λογο του συγκεκριμενου DRM.

Εαν δεν διορθωθει η κατασταση, οσοι το αγορασαν, στο μελλον θελω να πιστευω οτι δεν θα αγορασουν ξανα οτιδηποτε σχετικο της blizzard.

Εχουν πολλα να χασουν, αλλα οχι την παρουσα στιγμη.

Ακριβώς έτσι είναι.

Μετά από αυτό το φιάσκο, θα ξανααγοράσετε προϊόν της Blizzard με κλειστά μάτια?

Ή προϊόν με always online DRM?

Δεν το νομίζω.

6 εκατομμύρια άτομα είπαμε αγόρασαν το παιχνίδι?

Ε, λοιπόν, 6 εκατομμύρια καταναλωτές έμαθαν να είναι πιό προσεκτικοί στις αγορές τους από δώ και πέρα ^_^

Το hype και τα πληρωμένα reviews δεν αρκούν....

Δημοσ.

εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι σαν κολλημενος με το diablo 1 μεχρι να βγει το 2 και με το diablo 2 εγκατεστημενο στο Pc μου ακομα και σημερα δεν προκειται να τρεξω σαν ΜΑΛΑΚΑΣ να παρω το expansion του d3 οταν βγει και αν βγει . Βαρεθηκα . Ειχα 5 ημερες ΜΟΝΟΣ στο σπιτι χαλαρος απο γυναικα παιδι να απολαυσω με τα ηχεια μου το παιχνιδι να γουσταρω και ή ετρωγα d/c και ξανα εκανα το q απο την αρχη ( ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ) ή ηταν κατω οι server 2 μερες τωρα και ξενερσα την ζωη μου ....

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι είναι.

Μετά από αυτό το φιάσκο, θα ξανααγοράσετε προϊόν της Blizzard με κλειστά μάτια?

Ή προϊόν με always online DRM?

Δεν το νομίζω.

6 εκατομμύρια άτομα είπαμε αγόρασαν το παιχνίδι?

Ε, λοιπόν, 6 εκατομμύρια καταναλωτές έμαθαν να είναι πιό προσεκτικοί στις αγορές τους από δώ και πέρα ^_^

Μαζί σου και εγώ. Θέλω και εγώ με την σειρά μου να πιστεύω ότι θα το βρουν μπροστά τους και πρέπει να το βρουν μπροστά τους.

Από την άλλη θα μπορούσαν να κάνουν ότι είχαν κάνει και στο Diablo 2. Single player στο pc σου χωρίς internet χωρίς τίποτα, ένα open battle.net για να κάνεις τον χαβαλέ σου με τα φιλαράκια σου και μετά ένα battle.net v2 - όπως είναι τώρα δηλαδή - με το ladder του, το RMAH του και τα ρέστα.

Θα δικαιολογηθούν βέβαια λέγοντας ότι με συγκεκριμένο DRM καταπολεμούν την πειρατεία και προστατεύουν το δημιούργημά τους... Τι να τον κάνεις τον πειρατή ρε μπάρμπα όταν το σκοτώνεις μόνος σου;

Δημοσ.

Για να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, αυτό το χάλι ούτε ο μεγαλύτερος hater της Blizzard δε θα το είχε προβλέψει, πόσο μάλλον όσοι ξέρουν τη Blizzard από άλλους τίτλους της. Και να πεις πως είναι η...Runic Games και δεν περίμενε τόση μεγάλη επιτυχία, όπως είπε και ο violatus, το ξέρανε και το περίμεναν. Αυτό είναι το εξοργιστικό και είναι 10 φορές χειρότερο από τα στάνταρ προβλήματα ενός online τίτλου στο launch.

Σήμερα πάντως δεν είχα πρόβλημα να μπω και να παίξω. Για αύριο επιφυλάσσομαι.

Δημοσ.

παιδια χαλαρωστε, ειναι αρχη ακομα. υστερα θα δουμε πως θα τα φτιαξουν τα προβληματα. να καταδικαζουμε ενα παιχνιδι και μια εταιρια μεσα σε 2 βδομαδες ειναι λιγο ακραιο. Προσωπικα ειμαι 100% ευχαριστημενος ως τωρα

χαχαχα παλι κατω ειναι? βιαστηκα να μιλησω! ε συμβαινουν αυτα!

• Moderators
Δημοσ.

παιδια χαλαρωστε, ειναι αρχη ακομα. υστερα θα δουμε πως θα τα φτιαξουν τα προβληματα. να καταδικαζουμε ενα παιχνιδι και μια εταιρια μεσα σε 2 βδομαδες ειναι λιγο ακραιο. Προσωπικα ειμαι 100% ευχαριστημενος ως τωρα

Βγαλτο οταν ειναι ετοιμο. Δεν υφισταται δικαιολογια "ειναι αρχη ακομα" για τετοια εταιρια.

Και επειδη τον νιωθω, αυτο πως το αποζημιωνεις?

Ειχα 5 ημερες ΜΟΝΟΣ στο σπιτι χαλαρος απο γυναικα παιδι να απολαυσω με τα ηχεια μου το παιχνιδι να γουσταρω και ή ετρωγα d/c και ξανα εκανα το q απο την αρχη ( ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ) ή ηταν κατω οι server 2 μερες τωρα και ξενερσα την ζωη μου ....

• Super Moderators
Δημοσ.

Από την άλλη θα μπορούσαν να κάνουν ότι είχαν κάνει και στο Diablo 2. Single player στο pc σου χωρίς internet χωρίς τίποτα, ένα open battle.net για να κάνεις τον χαβαλέ σου με τα φιλαράκια σου και μετά ένα battle.net v2 - όπως είναι τώρα δηλαδή - με το ladder του, το RMAH του και τα ρέστα.

και στο open battlenet θα έπαιζες με τον χαρακτήρα που ανέβαζες στο single player ή θα άρχιζες καινούριο?

Δημοσ.

Βγαλτο οταν ειναι ετοιμο. Δεν υφισταται δικαιολογια "ειναι αρχη ακομα" για τετοια εταιρια.

Και επειδη τον νιωθω, αυτο πως το αποζημιωνεις?

Δε διαφωνω ΚΑΘΟΛΟΥ μαζι σου φιλε μου! Τα ιδια (αλλα για αλλους λογους) περασαμε προσφατα και περναμε με το Heroes of might and magic 6. Απλα σε εμενα δεν εχει τυχει κατι να με αναστατωσει ακομα, αλλα νομιζω δε θα αργησει. Απλα πιστευω οτι για τετοια παιχνιδια και τετοιες εταριες ειναι θεμα χρονου να το φτιαξουν. Απο την αλλη για αυτο που προτεινεις, μην ξεχνας τι θα ακουγαν αν το αργουσαν και αλλο

Δημοσ.

Μέχρι να το φτιάξουν όμως θα έχει σταματήσει να ασχολείται πολύς λαός... Πού να μπει και το καλοκαίρι.

Δημοσ.

Μέχρι να το φτιάξουν όμως θα έχει σταματήσει να ασχολείται πολύς λαός... Πού να μπει και το καλοκαίρι.

Νταξει μη το λες. ακομα δεν εχουν καν ξεκινησει ολοι. παντως σιγουρα ειναι σπαστικο για πολλους.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για άλλους αλλά για μένα είναι το worst gaming experience που έχω ζήσει από το 2004 που ασχολούμαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...