Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ πως σκατά μπαίνω με την μία πείτε μου.... btw, κλασικό farm act 1 , πράσινο ringaki... μην απελπίζεστε, πέφτουν και στο 1 καλούτσικα loot

οπως έπαιζα και εγω 1+ εβδομάδες απο το release χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ολη μέρα ενω οι περισσότεροι δεν κατάφερναν να μπουν :-)

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βαρέθηκα, θα βάλω κανα NBA 2k12 μου φαίνεται. Η κατάσταση είναι τραγική. Παρ' ότι μπαίνω, υπάρχει απίστευτο lag ακόμα και στο chat ενώ φυσικά είναι αδύνατον να συνδεθώ σε public game. Είναι απλώς αστείοι αν πιστεύουν ότι με αυτά τα χάλια θα μπορέσουν να σηκώσουν RMAH σε 2 βδομάδες.

Δημοσ.

Καλά το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα. Έλεος πια.

Οι Κορεάτες θέλουνε τα λεφτά τους πίσω λόγο των προβλημάτων του Diablo 3.

http://kotaku.com/diablo/

Εγώ ψήνομαι να δικαιώσουν τους παίχτες, πέρα από όλα τα άλλα θα είναι πιστεύω και ένα καλό χτύπημα σε όλους αυτούς που θέλουν always online drm.

Ασταδιάλα πια. :mad:

Δημοσ.

Καλά το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα. Έλεος πια.

Εγώ ψήνομαι να δικαιώσουν τους παίχτες, πέρα από όλα τα άλλα θα είναι πιστεύω και ένα καλό χτύπημα σε όλους αυτούς που θέλουν always online drm.

Ασταδιάλα πια. :mad:

Α γειά σου. Αφού θέλουνε DRM ας το κάνουνε σωστά τουλάχιστον. Ακόμη να φτιάξει...

Δημοσ.

πάντως το diablo 3 θα μείνει στην ιστορία (με την αρνητική έννοια)

τώρα μου έσκασε καινούριο πρόβλημα , πηγα να αλλάξω character και μου πετάει error 300008 (δοκίμασα καμια 20αριά φορές).

Δημοσ.

Το ξέρανε ότι ο κόσμος θα πάει να το αγοράσει μαζικά; Το ξέρανε.

Το ξέρανε ότι έχουν και κανένα μύριο από το annual pass του WoW; Το ξέρανε.

Το ξέρανε ότι έχουν και κάμποσα guest passes; Το ξέρανε.

Και όμως γράφουν τον κόσμο εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Θα μπορούσαν να σηκώσουν και άλλους servers και γενικά να νοιαστούν λίγο παραπάνω. Oh wait μας πήραν ήδη τα λεφτά. :shock:

Τελικά μου φαίνεται το μόνο που νιώθουν είναι η τσέπη τους. Αν ξαφνικά κόψει ο κόσμος συνδρομές στο WoW για τα χάλια στο Diablo ίσως και λάβουν το μήνυμα. Κάτι αντίστοιχο νομίζω έγινε με το SWTOR όπου πολλοί έκοψαν λόγω της απάτης με το τέλος του Mass Effect 3.

Για να μην παρεξηγηθώ είμαι από αυτούς που πραγματικά χαίρονται με τους τίτλους της Blizzard (κυρίως παλαιότερα) αλλά έχω σιχαθεί την εταιρία (Blizzard-Activision). Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα. :-D

Δημοσ.

και να κοψουν την συνδρομη του wow ολοι για το annual pass την πληρωσαν για 12 μηνες ... οποτε σε 12 μηνες θα ληξει που θα εχει βγει το pandaria Και φυσικα αφου εχουν ενεργο account θα το αγορασουν .... οποτε και απο εκει λεφτα θα βγαλουν . Κριμα γιατι εβγαλαν ΜΙΣΟ παιχνιδι ( no pvp ) και αυτο το μισο ειναι σκατα .....Lag - D/C - hack - ktlp ktlp....

Δημοσ.

Oh wait μας πήραν ήδη τα λεφτά. :shock:

αυτό σκέφτηκα και εγώ και αισθάνομαι λες και με κορόιδεψαν. Μάλλον ειναι πολυ σίγουροι πως δεν θα την πάθουν όπως ειπες με το wow και έχουν ήδη πάρει τα λεφτά μας για το d3 , οπότε όπως το βλέπουν δεν έχουν να χάσουν και πολλά. Ισως ειναι τραβηγμένο αυτό που θα πω αλλα μου φαίνεται περιμένουν να αγανακτήσει ο κόσμος να το παρατήσουν οι μισοί μηπως και ξεμπουκώσει ο server.

δυστυχώς ο νόμος δεν μας καλύπτει ωστε να μπορούμε να πάρουμε τα λεφτα μας πίσω αφου δεν κατάφεραν να παρέχουν τις υπηρεσίες που πληρώσαμε και έτσι να έχουν τον φόβο οτι θα χάσουν λεφτά , οπότε κάνουμε υπομονή ..

Δημοσ.

Ο νόμος μπορεί και να μας καλύπτει. Έχουμε πάρει ένα προϊόν που δεν εκπληρώνει αυτά που υποσχέθηκε. Ακόμη και να λάβουμε υπόψη ότι το online πάντα έχει μικροπροβλήματα και πάλι δεν δικαιολογείται αυτό το χάλι.

Και βσκ είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν τους πολυκαίει το θέμα απ' την στιγμή που το πληρώσαμε. :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...