Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω..θα φυγει αυτο η θα ειναι ετσι? ειμαι καινουρια στο diablo γι αυτο ρωταω...επισης χρειαζεται καπιο key?

για να παίξεις ναι , χρειάζεσαι να αγοράσεις το παιχνίδι και να βάλεις το cd-key στον λογαριασμό σου στο battlenet , αλλιώς δεν μπορείς να παίξεις.

μετά δεν πληρώνεις ξανά , δεν έχει συνδρομή , απλά το αγοράζεις και τέλος.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για να παίξεις ναι , χρειάζεσαι να αγοράσεις το παιχνίδι και να βάλεις το cd-key στον λογαριασμό σου στο battlenet , αλλιώς δεν μπορείς να παίξεις.

μετά δεν πληρώνεις ξανά , δεν έχει συνδρομή , απλά το αγοράζεις και τέλος.

ουπς :/

Δημοσ.

Εγω ειμαι ακομη στο normal Act III και χθες μου πεσε το πρωτο legendary, αλλα ηταν οπλο για monk lvl26 νομιζω!

Δεν ηταν ασχημο παντως, το εβαλα ΑΗ να δω τι θα πιασει

Μπορει να ειναι και η ιδεα μου, αλλα μετα το patch σαν να εχουν αλλαξει τα drops προς το καλυτερο... Αφου μου επεσαν και χρυσες μποτες πολυ καλυτερες απο αυτες που ειχα παρει απο ΑΗ!!! Περιεργα πραγματα!

βασικά και εγώ ήθελα να το ρωτήσω αυτό γιατί μετά το Patch και αφού κατάφερα να λογκάρω έπεσε το 2o legendary item..

και γενικά είδα μια αλλαγή στα drops αλλά σε μένα μάλλον είναι και το buff των 60 lvl που αυξάνει το magic find..

Δημοσ.

παιδια ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα

1) γιατι υπαρχουν παραπονα οτι δεν πεφτουν Magical items? ισχυει? η απλα τα παραπονα ειναι επειδη δεν πεφτουν ΚΑΛΑ magical items?

2) στο AH μονο equipment υπαρχει? δεν εχω καταφερει να βρω κατι αλλο

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες έχουνε φτιάξει τα items που πέφτουνε. Μου τυχαίνουνε αρκετά rares/κίτρινα, κάποια χρήσιμα για τον χαρακτήρα μου. Μου έτυχε και ένα legendary. Αυτά σε normal mode.

Το chat εμένα μου αρέσει, έχει τις πιο άκυρες συζητήσεις. Χθες είχανε ανοίξει κουβέντα για την οικονομική κρίση και την κατάσταση της Ελλάδας :D

Δημοσ.

2) στο AH μονο equipment υπαρχει? δεν εχω καταφερει να βρω κατι αλλο

Εγω προχτες αγορασα μερικα αυγα. :-(

Hell εχουν δυσκολεψει τα πραγματα για τον μονκ μου,2κ dps 22k health και τα elites/champions με ρημαζουνε.Αλλαξα ολο το build,εχει καποια βελτιωση αλλα χρειαζομαι gear.

Δημοσ.

στα αριστερα ειναι τα αντικειμενα rare που εχω βρει κατω την τελευταια ωρα και δεν εχω καν χωρο να τα βαλω σε AH. Δεξια ειμαι εγω τωρα! μολις βρηκα το αιμα του Kulle

20aphtl.jpg

Δημοσ.

άντε πάλι ...

error 37 , error 70

wtf μωρή blizzard με τα νευρα μας παίζεις?!

είπα να αφήσω την αδερφή μου να παίξει σήμερα να δει το παιχνίδι και τώρα παω να μπω και @!#%!@#

--

έχω μπει και ειμαι οκ με 80ms αλλα τρώει κάτι ξαφνικά lag spikes 3-4 sec που αν δεν ημουν nightmare αλλα hell θα είχα ψοφήσει 100 φορές τώρα (dh)

το καλό βέβαια ειναι πως διορθώθηκε το θέμα με τα item drop και πλέον πέφτουν και καλά items που ειναι χρήσιμα.

επιτέλους αρχίζει να φτιάχνει στο θεμα αυτό , μακάρι να διορθωθούν και τα error/lag problems ..γιατι μας το βγάζει απο την μύτη ..

Δημοσ.

εγώ πως σκατά μπαίνω με την μία πείτε μου.... btw, κλασικό farm act 1 , πράσινο ringaki... μην απελπίζεστε, πέφτουν και στο 1 καλούτσικα loot

Δημοσ.

οκ εγινε..... ξανα error Μου πεταει δεν με αφηνει να μπω......Καποιος μας κανει πλακα ετσι ; δεν εξηγειται αλλιως ... Αντι να μου φτιαξει το κολο lag και τα error Μου εβαλε ΑΥΤΟΜΑΤΟ JOIN στο GENERAL CHAT . Αι σιχτιρ επιτελους ρε blizzard . Τι σκατα κανεις ; παιζεις με τα νευρα του κοσμου ;

Δημοσ.

Error37 κι εδώ αλλά τελικά μπήκε με την 4η-5η προσπάθεια.

edit: Συνεχίζει να γελάει η οικουμένη. Όχι μόνο έχουμε το καινούριο φρούτο με το ενοχλητικό autojoin στο general chat (δεν βρήκα αν μπορεί να απενεργοποιηθεί κάπως), αλλά ακόμα και αυτά που γράφω εκεί εμφανίζονται μετά από κανα λεπτό. Δηλαδή πότε ακριβώς έχουν σκοπό να τα φτιάξουν όλα αυτά; Όταν οι μισοί παίκτες θα έχουν βαρεθεί το παιχνίδι;

Δημοσ.

Ημαρτον πια με τους σερβερ τουΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ. Εμενα παντως για την ταλαιπωρια και μονο με εχασε απο πελατη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...