Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως κάνει μπαμ ότι είσαι άθεος... (και μόλις θυμήθηκα ότι μου είχες στείλει αντιπροχτές sms... κάτσε να το διαβάσω νηφάλιος)

Δημοσ.
το expansion του 1ου Diablo δεν είχε Monk class?

Ναι, ήταν ένας από τους δύο 'κρυμμένους' χαρακτήρες του 1.

Όσον αφορά στην BlizzCon:

Τι να πω; Γελάσαμε με την πρωταπριλιάτικη πλάκα της Blizzard (Archivist) αλλά τελικά ο Μονκ δίνει το στίγμα ότι... μας κάνουν πλάκα! Είναι δυνατόν να περιμένουμε (για να μην πω "ξεροσταλιάζουμε") ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ για κάποια νέα και ουσιαστικά μαντάτα για το παιχνίδι και να μας σερβίρουν... τον Neo από το Matrix σε δύο βιντεάκια!!! Έλεος! Δηλαδή, εντάξει, παραδέχομαι ότι η Blizzard είναι μανούλα στο να κρατά το ενδιαφέρον για χρόνια μέχρι να κυκλοφορήσει έναν τίτλο της και ότι μπορεί να συντηρεί σχεδόν αμείωτες τις fan base των παιχνιδιών της, αλλά αυτό ήταν απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ :mad:

Νοιώθω εντελώς απογοητευμένος και για πρώτη φορά ότι με κοροϊδεύει η -δεν το κρύβω- αγαπημένη μου εταιρία. Δεν ξανασχολούμαι με το παιχνίδι αυτό μέχρι το τέλος του χρόνου (δεν εννοώ την δευτέρα παρουσία, αλλά το 2009) ή μέχρι να βγάλουν καμμιά είδηση της προκοπής. Τέλος :shifty:

Δημοσ.

Αυτο ακριβώς.

Ο archivist βασικά μου έστεκε πιο πολύ απο τον μόνκ. Το κακοφτιαγμένο της υπόθεσης με κάνει να πιστεύω οτι όντως πρόκειται για πλάκα και οτι θα το δούμε αυτό σύντομα.

Κατα τα άλλα ο μόνκ τότε ήταν της sierra (το expansion γενικά) και ο τρόπος παιχνιδιού του ήταν πιο λογικός απο αυτό το πράμα.

Δημοσ.

Εμένα δεν με ενοχλεί τόσο ο Monk να υπάρχει σα χαρακτήρας...Θα προτιμούσα βέβαια να έμπαινε στο expansion του Diablo 3...Αυτό που μου λείπει και με ενοχλεί υπερβολικά είναι οι λιγοστες πιθανότητες ο επόμενος χαρακτήρας να είναι one handed weapon + shield style, μιας και το πιο πιθανόν είναι να βάλουν εναν ranged style χαρακτήρα....τέτοιου είδους παιχνίδια πάντα τα ξεκινούσα με τέτοια class...Σπαθί ή Mace και Ασπιδούλα...Τωρα τι???? :cry: :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.
το expansion του 1ου Diablo δεν είχε Monk class?
Ναι, είχε.

Χμ, ναι, τελικά είχε στο expansion ... Δεν είχα ασχοληθεί με το exp, χίλια συγνώμμη, θα αυτομαστιγωθώ στο χωλ...

Δημοσ.

Προσωπικά, έπαιξα αρκετή ώρα με τον Monk...

Αρχικά και εμένα μου φάνηκε να μην κολλάει καθόλου στο όλο fantasy/epic concept του Diablo (αν και ήταν όντως και στο Hellfire, έστω και αν από πολλούς δεν θεωρείται καν canon του Diablo), αλλά στην πράξη, αν τον δεις απλώς ως μια ακόμα class, έχει αρκετό ενδιαφέρον, αφού όσο να'ναι προσδίδει μια κάποια ποικιλία στο gameplay, ενώ έχει και ορισμένες αρκετά cool κινήσεις...

Δημοσ.

Μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Ότι μας πασάρει η Blizzard δεν σημαίνει ότι είναι και το κορυφαίο και ότι δεν χωράει αμφιβολία και μήπως να το δούμε έτσι και μήπως να το δουμε και αλλιώς. Για μένα προσωπικα ήταν άστοχο το class αυτό. Ας βάλει και ένα robot που να πετάει λαιζερ και να ζητωκραυγάζει το κοινό από κάτω για την πρωτοπορία

Δημοσ.
Μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Ότι μας πασάρει η Blizzard δεν σημαίνει ότι είναι και το κορυφαίο και ότι δεν χωράει αμφιβολία και μήπως να το δούμε έτσι και μήπως να το δουμε και αλλιώς. Για μένα προσωπικα ήταν άστοχο το class αυτό. Ας βάλει και ένα robot που να πετάει λαιζερ και να ζητωκραυγάζει το κοινό από κάτω για την πρωτοπορία

:lol::lol::lol:

2018 με την ανακοίνωση του diablo4 :P

Δημοσ.
Θα μπορουσαν παντως στη θεση του Monk να βαζαν Vampire. Ειδικα αν σκεφτειτε οτι λειπει ενας "evil" χαρακτηρας οπως ο necromancer του 2.

Αρκετά κοντά πάντως στο gameplay του Necromancer ήταν ο Witch Doctor, αν και συνδύαζε στοιχεία και από άλλες παλιότερες classes...

Αλλά από άποψη... "σατανικότητας", ναι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τελικα ξερουμε ακριβη ημερομηνια?

ακριβή όχι! αλλά πάνω κάτω σε δυο χρόνια θα το έχουμε...

Μέσα στο 2010 δεν το περιμένει ούτε η blizzard πάντως :o

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...