Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παίδες μου blockarane το account! Δεν γίνεται να κάνω reset μου βγάζει οτι τα στοιχεία δεν είναι σωστά ! επίσης δεν μπορώ να κάνω log in να αφήσω ticket και τα τηλέφωνα επικοινωνίας δεν λειτουργούν! τι να κάνω :(

Δημοσ.

παίδες μου blockarane το account! Δεν γίνεται να κάνω reset μου βγάζει οτι τα στοιχεία δεν είναι σωστά ! επίσης δεν μπορώ να κάνω log in να αφήσω ticket και τα τηλέφωνα επικοινωνίας δεν λειτουργούν! τι να κάνω :(

Να μπεις στο battlenet και να αλλαξεις κωδικο δε γινεται? σου εχουν αλλαξει και το email?

Δημοσ.

μέχρι εχθές με έδειχνε μέσα και μπορούσα τουλάχιστον να βλέπω την τύχη των ticket μου τώρα ούτε μέσα με δείχνει.. όταν πάω να κανω recover και βαζω email και ονομα μου λεει ο συνδυασμός είναι λάθος. Θα προσπαθήσω πιο μετά όταν ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές μήπως καταφέρω κάτι αν λειτουργήσουν γιατί εχθές πα..πα...ρια πήρα

Δημοσ.

Για να αλλαξει καποιος το email σου θα πρεπει να ξερει το secret answer σου πραγμα που το θεωρω δυσκολο. Authenticator δεν εχει φανταζομαι ε?

Δημοσ.

Ε, τώρα φταίω κι εγώ να γκρινιάξω...;

Λένε "δεν είναι ΜΜΟ", αλλά όσο πάνε μας χώνουν στα δικά του. -_-

Αν θέλω να μπω στο general channel, δόξα τω Θεώ, μπορώ να κάνω click στο join και όχι να βλέπω ξαφνικά "Yippee dee doo dah!" (ναι...)

ελα ντε,τι βλακεια ειναι παλι αυτη;

εχτες ενω επαιζα,βλεπω ξαφνικα καποιους να μιλανε στο chat,μαλιστα ηταν και μερικοι ελληνες.

στην αρχη νομιζα οτι ειχα μπει κατα λαθος σε καποιο chat αλλα τωρα βλεπω οτι αυτη ειναι πλεον default λειτουργια.

θα παω στο forum τους να τους κραξω,κατι που ειμαι σιγουρος θα εχουν κανει και αλλοι.

βασικά μόνο την 1η μέρα είχα πρόβλημα στο Login..

ειλικρινά της άλλες μέρες δεν μου παρουσίασε ποτέ κανένα error

και παίζω απογευματινές ώρες μετά την δουλειά που ψιλογίνεται χαμός..

το σημερινό είναι ίδιο ακριβως με την πρώτη μέρα του game

απλά απαράδεκτο από την blizzard..

εχτες κανανε maintenance τους servers...

Δημοσ.

ρε παιδες καλησπερα γενικα σας εχουν πεσει legendary αντικειμενακια ή μονο στο ah τα βρισκετε?

Εγω ειμαι ακομη στο normal Act III και χθες μου πεσε το πρωτο legendary, αλλα ηταν οπλο για monk lvl26 νομιζω!

Δεν ηταν ασχημο παντως, το εβαλα ΑΗ να δω τι θα πιασει

Μπορει να ειναι και η ιδεα μου, αλλα μετα το patch σαν να εχουν αλλαξει τα drops προς το καλυτερο... Αφου μου επεσαν και χρυσες μποτες πολυ καλυτερες απο αυτες που ειχα παρει απο ΑΗ!!! Περιεργα πραγματα!

Δημοσ.

Αφου μου επεσαν και χρυσες μποτες πολυ καλυτερες απο αυτες που ειχα παρει απο ΑΗ!!! Περιεργα πραγματα!

Τυχεράκια, πήρες Legendary boots of Floriniotis

Δημοσ.

παιδια τι ειναι το error 12 που μου βγαζει?

το άλλο όνομα του error 37 , απλά για να έχουμε ποικιλία. :-D

δεν είσαι ο πρώτος που το έχει

μορφώσου :-)

26 σελίδες και ειναι ένα thread απο τα πολλά για αυτό το error.

τελικά το d3 μπορεί να μην έχει κάποια πράγματα που περιμέναμε (έχουν αναφερθεί pages ago)αλλα απο errors δεν έχουμε παράπονο :lol:

Δημοσ.

το άλλο όνομα του error 37 , απλά για να έχουμε ποικιλία. :-D

δεν είσαι ο πρώτος που το έχει

μορφώσου :-)

26 σελίδες και ειναι ένα thread απο τα πολλά για αυτό το error.

τελικά το d3 μπορεί να μην έχει κάποια πράγματα που περιμέναμε (έχουν αναφερθεί pages ago)αλλα απο errors δεν έχουμε παράπονο :lol:

ευχαριστω..θα φυγει αυτο η θα ειναι ετσι? ειμαι καινουρια στο diablo γι αυτο ρωταω...επισης χρειαζεται καπιο key?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...