dartmed Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Για να περάσει λίγη ώρα πρίν ξανασπαμάρετε το Log in (Εγώ κουράστικα το spamaρισμα πάω να παίξω κανά Torchlight...) Δείτε εδώ --> ΤΡΕΛΟ VIDEO
Tobajara Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μην είστε χαζοί. Το επίπεδο δυσκολίας μετά το Inferno λέγεται Login. Εδώ να σας δω πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
Tmark Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Εγώ με τα χίλια μπήκα και πάω να κάνω resume game και μου πετάει error 3000008 lol
nevermore Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δεν περίμενα να είναι τέτοιο χάλι οι server... βασικά μόνο την 1η μέρα είχα πρόβλημα στο Login.. ειλικρινά της άλλες μέρες δεν μου παρουσίασε ποτέ κανένα error και παίζω απογευματινές ώρες μετά την δουλειά που ψιλογίνεται χαμός.. το σημερινό είναι ίδιο ακριβως με την πρώτη μέρα του game απλά απαράδεκτο από την blizzard..
nevermore Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 μπηκα λεμε good luck με το σπαμαρισμα Me2 οπότε εύχομαι να το λύσαν...
nzeppos Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το επίπεδο δυσκολίας μετά το Inferno λέγεται Login. Εδώ να σας δω πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. epic post is epic
nevermore Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ρε παιδιά μία ερώτηση.. παίζοντας solo παρατήρησα σήμερα να βλέπω Ingame στο general chat να μιλάνε άλλοι παίχτες.... το παρατήρησε κανείς άλλος?υπήρχε και από πριν και απλά δεν το είχα δει?wtf? edit άκυρο μάλλον είχα μπει σε κάποιο public chat chanel καλή φάση
telegamesvg Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μαλλον σημερα ξεκινησε.. Και εγω σημερα το ειδα πρωτη φορα.
DarkKnight Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ρε παιδες καλησπερα γενικα σας εχουν πεσει legendary αντικειμενακια ή μονο στο ah τα βρισκετε?
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το general καθως και τα υπολοιπα καναλια των classes + hardcore υπηρχαν απο την πρωτη μερα . Απλα επρεπε να κανεις δεξι κλικ δεξια του chat για να κανεις enter ή απλα /join General . τωρα το εχουν default να μπαινει . Επειδη φενεται να εινια σαν το general του wow /leave general απλα αλλα στο επομενο login ξανα εμφανιζετε....
nevermore Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ρε παιδες καλησπερα γενικα σας εχουν πεσει legendary αντικειμενακια ή μονο στο ah τα βρισκετε? επειδή όλο και όλο 2 legendary έριξα και αυτά για τον φου! θυμάμαι και τα lvl! στα 47 Κάτι bracers.. και σήμερα αφού έκανα κανά 2ωρο να Logaro μου έριξε ένα axe... αυτά..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 τωρα το εχουν default να μπαινει Ε, τώρα φταίω κι εγώ να γκρινιάξω...; Λένε "δεν είναι ΜΜΟ", αλλά όσο πάνε μας χώνουν στα δικά του. Αν θέλω να μπω στο general channel, δόξα τω Θεώ, μπορώ να κάνω click στο join και όχι να βλέπω ξαφνικά "Yippee dee doo dah!" (ναι...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις