nzeppos Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Γελάει η οικουμένη με τη Blizzard, μια ώρα τη μέρα έχουμε να παίξουμε και μία μπαίνει, μία δεν μπαίνει. Ήμαρτον. edit: βαρέθηκα, αύριο πάλι μπας και έχουν φιλοτιμηθεί να το φτιάξουν μέχρι τότε.
Whiteyez Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Πρίν λίγο τελείωσα το normal με τον πρώτο μου χαρακτήρα, δεν μπορείς να παίξει μετά στο Nightmare με έναν νέο χαρακτήρα; Κάθε χαρακτήρα που φτιάχνεις παίζεις ξανά από την αρχή στο normal;
SPANK Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Εντάξει την εχουμε συνηθίσει την blizzard απο το wow αλλα αυτο που συμβαίνει ειμαι επιεικως απαράδεκτο
Doug21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Πρίν λίγο τελείωσα το normal με τον πρώτο μου χαρακτήρα, δεν μπορείς να παίξει μετά στο Nightmare με έναν νέο χαρακτήρα; Κάθε χαρακτήρα που φτιάχνεις παίζεις ξανά από την αρχή στο normal; κι εγω την ειχα αυτην την απορια αλλα νομιζω η απαντηση εχει την λογικη της. αμα σε μεγαλυτερη δυσκολια παιξεις με lvl 1 χαρακτηρα, δεν νομιζω να βγαινει με τιποτα!
nevermore Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 τι έγινε ρε παίδες καινούργιο έρρορ το 73? πάνω που είχα συνηθίσει το 37!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Τι κλαίτε μωρε; απο το πρωί έχει ανακοίνωση για maintenance. Δεν είναι emergency ή κάτι τέτοιο... (καλή μέρα διάλεξα για hiatus) είμαστε μέσα και παίζουμε κανονικά...
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 ενταξει οτι νανε..... τα νευρα μου ... 3 εβδομαδες το παιχνιδι εκει εξω και ακομα οτι νανε οι σερβερ γαμω το always on line μεσα γαμω. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ BLIZZARD ?
Vasilius Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ναι και εγώ με το κολλητό μέσα ήμασταν από διπλανά PC σπίτι μου κ με πέταξε στο μενού Logged out με error ενώ αυτός συνέχιζε να παίζει , εκ τοτε δε μπορώ να μπώ = 2 ώρες... gtp blizzard παντελώς στο θέμα support-servers μετά από 2 weeks launch του τίτλου.
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 edit : Μπηκε αλλα δεν βλεπω κανεναν στην friend list μονο ενα offline Μυνημα ουτε ονομα ουτε τιποτα ουτε battle tag ουτε email .... δεν μπορω να στειλω friend requwest Που ηθελα ... τουλαχιστον θα παιξω ... παω να λιωσω εμχρι 9 το πρωι που θα φυγω για σεμιναριο στην δουλεια
nevermore Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 και η άχρηστη πληροφορία της ημέρας ειδικά για όσους κρατάνε στατιστικά : στα 10 error τα 8 είναι error 37 και τα 2 error 73! έτσι για να περνάει η ώρα..
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 παντως ειναι η πρωτη μερα που παιζω με latency κατω απο τα 200 ms απο την αρχη .... 126 για την ακριβεια . Δεν ξερω αν οφειλετε στο οτι εβγαλα τα Windows 8 και εβαλα 7 nice.... error 74 στην μεση του πουθενα,, τρεχα σαν μαλακας παλι απο την αρχη του q......φιρι φιρι το παει ... DiabLo Lord Of error ERROR is back..... μαλιστα....τωρα κλειδωνουν οσα τοπικ ανοιγουν και λενε για οτι δεν μπαινει ετσι απλα χωρις καμμια δικαιολογια..... ουτε Blue post ουτε τιποτα.........ΜΠΡΑΒΟ blizzard συνεχισε ετσι......
sharpshooter Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 τι λεει ρε παιδια παιζει κανενας η τσαμπα παλευω να μπω? καμια 100ρια προσπαθειες και τιποτα απογοητευση απλα :-(
nevermore Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 τι λεει ρε παιδια παιζει κανενας η τσαμπα παλευω να μπω? καμια 100ρια προσπαθειες και τιποτα απογοητευση απλα :-( μπα και εγώ το παλεύω... μπήκα πάντως μία μετά απο 100 προσπάθειες και με πέταξε έξω πάντως τώρα κολλάει στον authenticator... πριν πετούσε error με την μία ..
christos_75 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 wtf is error 74, γαμωτη την τρελλα μου!!!! Λες και εχουν λυσει τα αλλα 73, και βγηκε και νεο error!!! edit...χαχαχα ασχετο! http://www.youtube.com/watch?v=XkNkgwa4DDg
carnag9 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 μολις εριξα diablo inferno solo, και servers down. ελπιζω να μην γινει καμια μαλακια με το achievement:P my luck ~.~
Προτεινόμενες αναρτήσεις