Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μόλις γύρισα σπίτι και είπα να μπω λιγάκι δεν μπαίνει με τπτ.. αλλά δεν βγάζει και το κλασικό ερρορ

edit : μπήκα ορμάτε παίδες :mrgreen:

Δημοσ.

Αν έχετε κατεβάσει το US version και μπήκε το EU patch πολύ πιθανό να έχετε προβλήματα. Εγώ αυτό είχα κάνει και αναγκάστηκα να κατεβάσω τον EU client.

που στο καλό τα βρίσκετε αυτά τα νούμερα ρε γμτ;

Εγώ με μάγο και ζορίζομαι απίστευτα inferno act I. Γύρω στα 10k damage (όχι dps, αυτό που λέει πάνω από τα details όταν ανοίγεις το inventory) και σχεδόν 30κ hp. Elite / champions με ξεσκίζουν και θα έλεγα ότι έχω σχετικά αμυντικό build με diamond skin / teleport me fracture και force armor και γενικώς ανελέητο kiting. Ίσως φταίνε τα χαμηλά res. που κυμαίνονται κάτω από 200.

Προσπαθώ τώρα να φαρμάρψ gold από act I hell με valor buff και σχετικό gear για να πάω AH να αγοράσω πράμα γιατί αλλιώς δε βλέπω να βγαίνει η κατάσταση. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τελικά έτσι μπαίνω μέσα από τα healing potions + repairs στο inferno και δεν έχει νόημα να συνεχίσω. Λέω να ψάξω για gear με int. + vit. + all resist

Προς το παρόν βγάζω πάνω από 100κ /ώρα με το αυτό το farm.

Καμιά ιδέα, καμιά πρόταση;

10k damage είναι τραγικά λίγο. Πάνω απο 20k θα δείς ότι είναι σχετικά καλύτερα...αλλά και πάλι θα ζοριστείς.

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω ενα προβλημα με το diablo. Λοιπον οταν παιζω μετα απο λιγη ωρα μαυριζει η οθονη και ειναι σαν να μπαινει

σε αδρανεια. Μετα restart παλι στο game μετα απο λιγο παλι το ιδιο. Δοκιμασα να χαμηλωσω τα γραφικα αν και δεν νομιζω

οτι φταιει αυτο γιατι το pc ειναι μια χαρα καλο. Εχει ιδεα κανεις τι μπορει να γινετε ?

βγαλε καλου κακου οτι εχει σχεση με standby και screen saver και Hybernate στο pc σου .και δες για πιο νεους drivers για την καρτα γραφικων.

Δημοσ.

10k damage είναι τραγικά λίγο. Πάνω απο 20k θα δείς ότι είναι σχετικά καλύτερα...αλλά και πάλι θα ζοριστείς.

Προς το παρόν φαρμάρω act I για gold και act 3 από την spider boss μέχρι και azmodan για τυχόν κάνα καλό κομμάτι gear. Σήμερα βρήκα κάτι ψιλοκαλές μπότες αλλά μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα είναι κατά βάση χειρότερα από αυτά που έχω.

Εσύ με τι είδους build φαρμάρεις act I inferno και με πόσο dps?

Εγώ τώρα, για το δικό μου act III hell farm χρησιμοποιώ αυτό http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#UORXQl!aTd!bYbaYb

και βγάζω το farm σε 20 λεπτά περίπου χωρίς να ιδιαίτερη δυσκολία.

Δημοσ.

Δυστυχώς το θέμα δεν είναι αν πέφτει καλό loot για το χαρακτήρα του καθενός αλλά αν πέφτει αξιόλογο loot για το auction house. Από την άλλη, με βάση τη δικαιολογημένη ως ένα βαθμό γκρίνια για την κατάσταση, απορεί κανείς πώς τροφοδοτούνται οι δημοπρασίες.

Δημοσ.

απορεί κανείς πώς τροφοδοτούνται οι δημοπρασίες.

αυτη ειναι και δικη μου απορια !

Αυτη τη στιγμη ειμαι lvl59 στο Hell Act iii και σχεδον ολο μου το gear το εχω αγορασμενο απο το AH .

To gameplay ειναι εθιστικο , αλλα δυστυχως δεν σε ανταμοιβει με loot.

εκτος αν κατι δεν εχω καταλαβει εγω καλα .

Δημοσ.

Βρε παιδιά μια σκέψη μήπως είναι δυνατόν αυτό το loot στο AH να μήν είναι μόνο απο παίκτες αλλά και απο αντικείμενα που βάζει η ίδια η Blizzard; :huh:

• Super Moderators
Δημοσ.

σκότωσα το πρωϊ Belial Inferno, μπήκα Act 3, αργότερα ξαναφάρμαρα Act1 Inferno και πλέον δεν βλέπω επιλογή για το 1ο quest στο Act 3...

γαμάτο? :P

Δημοσ.

τι γινεται ρε παιδια ; ειμαι δουλεια η γυναικα θα γυρισει αυριο με αφησε μονο και στο φορουμ της blizzard βριζουν για error 37 ΞΑΝΑ ..... Αν γυρισω σπιτι και δεν μπορεσω να παω σερι ωςαυριο δουλεια θα τους παρει ο DIABLO την μανα και τον πατερα......

Δημοσ.

σκότωσα το πρωϊ Belial Inferno, μπήκα Act 3, αργότερα ξαναφάρμαρα Act1 Inferno και πλέον δεν βλέπω επιλογή για το 1ο quest στο Act 3...

βασικά είναι γάματο :mrgreen:

Δημοσ.

έκανες το 1ο quest του νέου act που μπήκες για να το ξεκλειδώσεις? μάλλον όχι

Βρε παιδιά μια σκέψη μήπως είναι δυνατόν αυτό το loot στο AH να μήν είναι μόνο απο παίκτες αλλά και απο αντικείμενα που βάζει η ίδια η Blizzard; :huh:

μην πας να δεις το men in black, θα σου καταστρέψει την ψυχολογία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...