doutsos13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 παιδιά μία ερώτηση έβαλα το starter (Guest pass) δηλαδή. Αν παίξω και μετά αγοράσω το παιχνίδι από μαγαζί όχι digital αγορά μπορώ να συνεχίσω με τους χαρακτήρες που έχω ή διαγράφονται;
_Drakos_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 παιδιά μία ερώτηση έβαλα το starter (Guest pass) δηλαδή. Αν παίξω και μετά αγοράσω το παιχνίδι από μαγαζί όχι digital αγορά μπορώ να συνεχίσω με τους χαρακτήρες που έχω ή διαγράφονται; Άνετα. Βάζεις το key στο ίδιο account που έχεις και γίνεται upgrade το παιχνιδι και κρατάς τα πάντα. Δημοσίευση Χθες, 11:14 καλημερα παιδια, εχω 2 ερωτησεις Οταν εκανα το Install μου ελεγε οτι δεν ειμαι στο internet και θα πρεπει να συνδεθω (μπορουσα ομως να σερφαρω κανονικα) και μου εβγαλε ενα παραθυρακι που ελεγε συνδεση με το τηλεφωνο,συνδεση ευρειας ζωνης και κατι αλλο που δεν το θυμαμαι. Με τα πολλα πατησα συνδεση ευρειας ζωνης, μετα ομως οταν μπηκα στο παιχνιδι καθε 15 περιπου λεπτα κατεβαινε το παραθυρο και μου ελεγε οτι σταματησε η συνδεση και ειχε απο κατω 2 κουτακια που ελεγαν "Αποσυνδεση τωρα" - "Ξανασυνδεθειτε" Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο? πρωτο φορα το παθαινω σε παιχνιδι. Και κατι αλλο, στην αρχη Questαρα μονος μου μεχρι το 7 lvl μετα ομως μπηκα Public games και συναντησα κατι αλλους τυπους. Το θεμα μου ομως ποιο ειναι, οταν μπηκα με τα αλλα παιδια με εβγαλε σε εντελως διαφορετικο σημειο απο οτι ημουν οταν επαιζα μονος μου και τωρα οταν παω να παιξω μονος μου μετα το public με βγαζει στα Quest που ειχα με το Public. ελπιζω να το εξηγησα καπως καλα. Παιδια μια εξηγηση εδω παρακαλω! Οσο για το παιχνιδι, πρωτη φορα παιζω Diablo και μπορω να πω οτι χαλαλι τα 60 ευρω - εχει το κατι που εμενε με ικανοποιει σαν gamer. Ακουσα και για PvP System μακαρι να ισχυει να γελασουμε λιγο χεχε Αδερφέ για αυτό με την σύνδεση σου δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς αλλά έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον σε κόβει το firewall σου. Η μπες μέσα στο firewall και φτιάξε εξαίρεση για το diablo ή κλείσε το firewall όταν παίζεις. Για το δεύτερο όταν κάνεις πάρτυ με άλλου σε βγάζει στο σημείο που βρίσκεται ο μεγαλύτερος σε lvl χαρακτήρας. Για να παίξεις τα προηγούμενα έχω την εντύπωση ότι πρέπει να πας μόνος σου πίσω.
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 easy mode ο Demon Hunter ή είναι η ιδέα μου? τι level εισαι και σε ποια δυσκολία ?
anafleksh Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Άνετα. Βάζεις το key στο ίδιο account που έχεις και γίνεται upgrade το παιχνιδι και κρατάς τα πάντα. Αδερφέ για αυτό με την σύνδεση σου δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς αλλά έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον σε κόβει το firewall σου. Η μπες μέσα στο firewall και φτιάξε εξαίρεση για το diablo ή κλείσε το firewall όταν παίζεις. Για το δεύτερο όταν κάνεις πάρτυ με άλλου σε βγάζει στο σημείο που βρίσκεται ο μεγαλύτερος σε lvl χαρακτήρας. Για να παίξεις τα προηγούμενα έχω την εντύπωση ότι πρέπει να πας μόνος σου πίσω. Ααα μαλιστα για αυτο το παιχνιδι με ειχε προτρεξει στα Quest. Εκει τα ειχα χασει λιγο δεν καταλαβαινα τι γινοταν απλα ακολουθουσα τους αλλους χαχα. Ωραιος σε ευχαριστω πολυ Πρεπει να εχω γινει σπαστικος, αλλα εχω μια τελευταια ερωτηση και ειμαι καλυμμενος. Υπαρχει καποιο συστημα ας το πουμε να στελνω mail in-game σε καποιον αλλον? Θελω να βοηθησω ενα φιλαρακι ειτε με λεφτα ειτε με καποια αντικειμενα που δεν θελω να του τα δινω.
Doug21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ααα μαλιστα για αυτο το παιχνιδι με ειχε προτρεξει στα Quest. Εκει τα ειχα χασει λιγο δεν καταλαβαινα τι γινοταν απλα ακολουθουσα τους αλλους χαχα. Ωραιος σε ευχαριστω πολυ Πρεπει να εχω γινει σπαστικος, αλλα εχω μια τελευταια ερωτηση και ειμαι καλυμμενος. Υπαρχει καποιο συστημα ας το πουμε να στελνω mail in-game σε καποιον αλλον? Θελω να βοηθησω ενα φιλαρακι ειτε με λεφτα ειτε με καποια αντικειμενα που δεν θελω να του τα δινω. δεν γινεται να του τα δινεις ειτε παιζοντας μαζι και ριχνωντας τα κατω ειτε βαζωντας τα auction σχεδον τσαμπε αλλα να τα παιρνει αμεσα?
Tmark Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 ειτε βαζωντας τα auction σχεδον τσαμπε αλλα να τα παιρνει αμεσα? Το σκέφτηκες πολύ ώρα αυτό?
Doug21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Το σκέφτηκες πολύ ώρα αυτό? ειναι πρακτκη ετων σε δεκαδες παιχνιδια. ετσι ανταλλασουμε καρτες, χαρακτηρες, αντικειμενα, χρυσο κτλ κτλ κτλ σε πολλα παιχνιδια
Tmark Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Και ποιος σου λέει ότι θα προλάβει να το πάρει, την ώρα που κάνουν browse το Ah χιλιάδες άτομα?
Doug21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Και ποιος σου λέει ότι θα προλάβει να το πάρει, την ώρα που κάνουν browse το Ah χιλιάδες άτομα? φυσικα και υπαρχει αυτη η περιπτωση. Οπως σου ειπα ειναι πολυ κοινη πρακτικη με τα υπερ και τα κατα της. Παντως μιας και μπορουν δυο ατομα να παιζουν μαζι δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορει να παιρνει απο εκει τα αντικειμενα. ΥΓ Ο χασαπης στο Normal ειναι πολυ ευκολος παντως
anafleksh Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 και το AH σκεφτηκα αλλα ελα που μολις τα εβαλα του λεω "μπες και παρτα γρηγορα" ειχαν ηδη βγαλει φτερα. θα δω μηπως μπορω να τον κανω invite σε ενα public game ή κατι αν τα εχει ξεκλειδωσει τα Acts... (Δειξτε κατανοηση ακομα "προσαρμοζομαι" στο παιχνιδι)
Angeldust Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 φυσικα και υπαρχει αυτη η περιπτωση. Οπως σου ειπα ειναι πολυ κοινη πρακτικη με τα υπερ και τα κατα της. Παντως μιας και μπορουν δυο ατομα να παιζουν μαζι δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορει να παιρνει απο εκει τα αντικειμενα. ΥΓ Ο χασαπης στο Normal ειναι πολυ ευκολος παντως To normal δεν είναι Diablo 3, είναι το μικρό μου πόνυ σε video game.
gmal1990 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Καλησπερα Εχω ενα προβλημα με το diablo. Λοιπον οταν παιζω μετα απο λιγη ωρα μαυριζει η οθονη και ειναι σαν να μπαινει σε αδρανεια. Μετα restart παλι στο game μετα απο λιγο παλι το ιδιο. Δοκιμασα να χαμηλωσω τα γραφικα αν και δεν νομιζω οτι φταιει αυτο γιατι το pc ειναι μια χαρα καλο. Εχει ιδεα κανεις τι μπορει να γινετε ?
panther_512 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 To normal δεν είναι Diablo 3, είναι το μικρό μου πόνυ σε video game. Επιτέλους! Η αναζήτησή μου τελείωσε. Bρήκα το comment of the day
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 error 37 λολ! μου φαίνεται θα αρχίσω να παίζω diablo 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις