Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα mods είναι μάνα εξ ουρανού ;)

Επειδή δεν το έχω ψάξει, έχεις καμιά πληροφορία, link, πηγή, γνωστό, άκρη για Torchlight mod? Θέλω να το κάνω ένα ξεσκόνισμα πριν το 2 και θα ήταν καλή δικαιολογία.

Δημοσ.

Ναι ξερω τι κανει το elective, απλα ρωταω αν εσεις τα 1-2 αγαπημενα σας build τα εχετε default, η τα εχετε με οτι skill γουσταρετε (elective) και σε τι difficulty....

Δημοσ.

Τέλος και ο belial solo κύριοι.

Μιά ώρα tries και καμια 30ρια deaths. Ποτέ ξανά. Τώρα μετά τα 100k dps. Αν και tbh έτσι όπως το πήγα (μόνιμα phase 3 και έχανα απο μαλακίες) μπορεί και να τον φαρμάρω soon.

Νεύρα απίστευτα πολλά αλλα όταν ψόφησε ήταν τρομερά rewarding.

Elemental/nether, entangling/hatred, caltrops/snare, marked for death/hatred, ss/lingering/ preparation/bu plan. 71k

Phase 1 γωνία ταμπούρωμα με caltrops και εναλλαγή entangling/nether.

Phase 2 apply mark και τανκάρισμα με ss/prep και nether spam + λίγο entangling για το regen. Καθαρό burst ΠΡΙΝ βγούν οι naga.

Phase 3 αν καταλάβεις το pattern είναι ψιλογελοίο αν μπορείς να καθυστερήσεις λίγο την κατάσταση και έρθει το prep cd. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι οτι μετά το hit/hit/double hit combo σκάει το breath και πρέπει να είσαι στη δεξιά γωνία πρίν το κάνει. Τίποτα άλλο. Τα άλλα είναι ξεφτιλισμένα για avoid και στη χειρότερη ss dodge. Το burst το τρώει κατα βάση όταν κάνει το breath (πάντα με mark) και όταν σκάει τους μετεωρίτες. Hit and run αλλα λόγω του μεγάλου hitbox, του nether και του mark φεύγει άκλαφτος.

Αυτά για future use ή για όποιον το παλεύει γιατί απο χθές τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσια με τον μαλάκα.

Μέχρι τώρα μόνο με το ninja gaiden/master ninja μπορώ να το συγκρίνω στα boss. Καθαρά study του pattern και δεν έχεις δικαίωμα για ΚΑΝΕΝΑ λάθος (solo DH πάντα).

Δημοσ.

Μιά ώρα tries και καμια 30ρια deaths. Ποτέ ξανά. Τώρα μετά τα 100k dps. Αν και tbh έτσι όπως το πήγα (μόνιμα phase 3 και έχανα απο μαλακίες) μπορεί και να τον φαρμάρω soon.

Elemental/nether, entangling/hatred, caltrops/snare, marked for death/hatred, ss/lingering/ preparation/bu plan. 71k

Phase 2 apply mark και τανκάρισμα με ss/prep και nether spam + λίγο entangling για το regen. Καθαρό burst ΠΡΙΝ βγούν οι naga.

Phase 3 αν καταλάβεις το pattern είναι ψιλογελοίο αν μπορείς να καθυστερήσεις λίγο την κατάσταση και έρθει το prep cd. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι οτι μετά το hit/hit/double hit combo σκάει το breath και πρέπει να είσαι στη δεξιά γωνία πρίν το κάνει. Τίποτα άλλο. Τα άλλα είναι ξεφτιλισμένα για avoid και στη χειρότερη ss dodge. Το burst το τρώει κατα βάση όταν κάνει το breath (πάντα με mark) και όταν σκάει τους μετεωρίτες. Hit and run αλλα λόγω του μεγάλου hitbox, του nether και του mark φεύγει άκλαφτος.

Αυτά για future use ή για όποιον το παλεύει γιατί απο χθές τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσια με τον μαλάκα.

Μέχρι τώρα μόνο με το ninja gaiden/master ninja μπορώ να το συγκρίνω στα boss. Καθαρά study του pattern και δεν έχεις δικαίωμα για ΚΑΝΕΝΑ λάθος (solo DH πάντα).

PERFECT ! perfect spec, perfect plan. Kudos... Αφού το έβγαλες πας και act 3 άνετα με λίγη προσοχή ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry man, αλλά πήγα πριν λίγο με αυτό το build και βγήκε 1st try, ήταν η πρώτη μου προσπάθεια solo :P

ούτε 1 death, δεν με ακούμπησε τπτ σε κανένα από τα 3 phases, πήρα και τα επιπλέον achievements :shock:

Δημοσ.

O Klain διαβαζει καπου το παραπανω ποστ και κλαιει.. :(

Επίσης θελω να παιξω Diablo! :angry: 1 μηνας έμεινε, που θα παει θα περασει..

Δημοσ.

Μπά όχι γι αυτό το έγραψα κιόλας για να γλυτώσει ο κόσμος απο την τσατίλα.

Ο thresh έχει 10k dps παραπάνω που ήταν και ο main reason που ψοφολογούσα κατα βάση στο phase 2 στην αρχή επειδή δεν είχα αρκετό burst(35-40% ψοφούσα ενώ μπαίνει phase 3 στα 25% περίπου) . Αν ακολουθήσεις το παραπάνω και με αυτό το extra dmg σίγουρα δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.

Και είναι και να σε θέλει λίγο ε; (Να σου κάτσει 1-2 φορές το backup plan ας πούμε ή να buggάρει η τελευταία naga και να έχεις χρόνο για cooldown reset ώστε να πάς full phase 2.)

Όπως και να χει gz και πάμε για άλλα. ^_^ Σήμερα αποχή να ηρεμήσει το κεφάλι μου λίγο.

Upcoming Klain's guide for inferno :P

Btw και γώ νομίζω οτι πήρα όλα του belial. Οπότε full main boss achievements np μιας και του azmodan/diablo έβγαιναν απο το hell ακόμα ^^

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι μου έκατσαν κάποια procs στο preparation (backup plan) και δεν πρόλαβαν να βγουν naga στο phase 2, στο phase 3 δεν με ακούμπησε, έπεσε άκλαφτος και στα 2 phases...

Δημοσ.

ναι μου έκατσαν κάποια procs στο preparation (backup plan) και δεν πρόλαβαν να βγουν naga στο phase 2, στο phase 3 δεν με ακούμπησε, έπεσε άκλαφτος και στα 2 phases...

έλα πάμε διαγωνισμό bucher speed kill αφού έχουμε καθαρίσει και 2ο boss (άρα υπάρχει το gear για speedkill)... αρχή έκανα με το vid εάν είναι, γίνεται 8 ή ακόμα και 7 secs?

Δημοσ.

όσο και ο wizard και ο witch doctor. απλά (για περίεργο λόγο) όσοι έχουν dh εμβαθύνουν περισσότερο... το πρώτο 9 secs kill το είχα δει απο wd για να φανταστείς

Δημοσ.

που στο καλό τα βρίσκετε αυτά τα νούμερα ρε γμτ;

Εγώ με μάγο και ζορίζομαι απίστευτα inferno act I. Γύρω στα 10k damage (όχι dps, αυτό που λέει πάνω από τα details όταν ανοίγεις το inventory) και σχεδόν 30κ hp. Elite / champions με ξεσκίζουν και θα έλεγα ότι έχω σχετικά αμυντικό build με diamond skin / teleport me fracture και force armor και γενικώς ανελέητο kiting. Ίσως φταίνε τα χαμηλά res. που κυμαίνονται κάτω από 200.

Προσπαθώ τώρα να φαρμάρψ gold από act I hell με valor buff και σχετικό gear για να πάω AH να αγοράσω πράμα γιατί αλλιώς δε βλέπω να βγαίνει η κατάσταση. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τελικά έτσι μπαίνω μέσα από τα healing potions + repairs στο inferno και δεν έχει νόημα να συνεχίσω. Λέω να ψάξω για gear με int. + vit. + all resist

Προς το παρόν βγάζω πάνω από 100κ /ώρα με το αυτό το farm.

Καμιά ιδέα, καμιά πρόταση;

Δημοσ.

Επειδή δεν το έχω ψάξει, έχεις καμιά πληροφορία, link, πηγή, γνωστό, άκρη για Torchlight mod? Θέλω να το κάνω ένα ξεσκόνισμα πριν το 2 και θα ήταν καλή δικαιολογία.

Θα πάς εδώ και θα πάθεις πλάκα:

http://www.runicgamesfansite.com/downloads.php?do=cat&id=3

Έχει mod που προσθέτει 20+ classes!

Mod για Complete texture overhaul

Mod για 70+ new pets!

Extra Merchants (potions, gems, spells etc etc)

Mod για character Respec

Extra items

Unique items

Extra maps και missions

Rotating camera!!!

UI overhaul

In-game difficulty change

Και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Δημοσ.

Δημοσίευση Χθες, 11:14

καλημερα παιδια,

εχω 2 ερωτησεις

Οταν εκανα το Install μου ελεγε οτι δεν ειμαι στο internet και θα πρεπει να συνδεθω (μπορουσα ομως να σερφαρω κανονικα)

και μου εβγαλε ενα παραθυρακι που ελεγε συνδεση με το τηλεφωνο,συνδεση ευρειας ζωνης και κατι αλλο που δεν το θυμαμαι.

Με τα πολλα πατησα συνδεση ευρειας ζωνης, μετα ομως οταν μπηκα στο παιχνιδι καθε 15 περιπου λεπτα κατεβαινε το παραθυρο και μου ελεγε οτι σταματησε η συνδεση και ειχε απο κατω 2 κουτακια που ελεγαν "Αποσυνδεση τωρα" - "Ξανασυνδεθειτε"

Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο? πρωτο φορα το παθαινω σε παιχνιδι.

Και κατι αλλο, στην αρχη Questαρα μονος μου μεχρι το 7 lvl μετα ομως μπηκα Public games και συναντησα κατι αλλους τυπους. Το θεμα μου ομως ποιο ειναι, οταν μπηκα με τα αλλα παιδια με εβγαλε σε εντελως διαφορετικο σημειο απο οτι ημουν οταν επαιζα μονος μου και τωρα οταν παω να παιξω μονος μου μετα το public με βγαζει στα Quest που ειχα με το Public.

ελπιζω να το εξηγησα καπως καλα.

Παιδια μια εξηγηση εδω παρακαλω!

Οσο για το παιχνιδι, πρωτη φορα παιζω Diablo και μπορω να πω οτι χαλαλι τα 60 ευρω - εχει το κατι που εμενε με ικανοποιει σαν gamer.

Ακουσα και για PvP System μακαρι να ισχυει να γελασουμε λιγο χεχε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...