Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο που να το αγορασω ρε παιδια? απο σκρουτζ δεν ξερω γιατι εχει σχετικα ακριβες τιμες σε οσα ειναι ετοιμα για παραλβη. στο ebw απο 1-3 εβδομαδες θα κανει 

εδιτ: για αυτο τι λετε? Link ποσο θα μου βγει περιπου και σε ποσες μερες θα ερθει?

Δημοσ.

απο που να το αγορασω ρε παιδια? απο σκρουτζ δεν ξερω γιατι εχει σχετικα ακριβες τιμες σε οσα ειναι ετοιμα για παραλβη. στο ebw απο 1-3 εβδομαδες θα κανει

εδιτ: για αυτο τι λετε? Link ποσο θα μου βγει περιπου και σε ποσες μερες θα ερθει?

Με τέτοια τιμή που έχει είναι ίδια με εδώ 50 λίρες είναι 62.5 ευρώ χωρίς μεταφορικά..και θα περιμένεις και να σου το στείλουν. :blink:

Δημοσ.

αν το βάλεις free delivery, 34 λίρες αγγλίας βγαίνουν 44 ευρώ περίπου

Επισκέπτης
Δημοσ.

1.02 patch notes US (νομίζω αύριο για EU) Link

Δημοσ.

Κανείς που να νιώθει confident με το phase 2 control του belial στο inferno?

Phase 1 πάει πολύ άνετα 8/10 φορές. Phase 2 επίσης μέχρι που σκάνε οι naga και εκτός απο το μαλάκα έχεις και αυτές να βαράνε 40k απο invis. Σπασ@#$δια μέγιστη. Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη. Phase 3 πιστεύω θα πάει άνετα λόγω ss αν είμαι οκ με τα cooldown.

Μέχρι στιγμής το co-op dual hunter νομίζω οτι είναι το καλύτερο αλλα θέλω να δοκιμάσω και κάτι άλλο.

Ή απλά θα φαρμάρω να πάρω αλλα 30k να πάω στα 100k dps και να τον solάρω νύχτα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω,αλλά το έχετε δεί αυτό

http://eu.battle.net...use/how-to#fees

Auction House FeesBefore you post your auction, you’ll see any fees that apply to your listing displayed in the center section of the Sell tab.These fees will only be charged if your auction successfully sells, and will automatically be deducted from the item’s final selling price.

FOR EQUIPMENT
(weapons, armor, accessories, and other unique items)

• Transaction Fee (Gold Auction House): 15% of final sale price
  • Transaction Fee (Real-Money Auction House): 1£ GBP per item / €1 EUR per item
  • Transfer Fee (when sending proceeds to PayPal or other authorized payment-service provider): 15% of amount being transferred

FOR COMMODITIES
(gems, materials, dyes, pages, recipes, and other non-unique items)

• Transaction Fee (Gold Auction House): 15% of final sale price
  • Transaction Fee (Real-Money Auction House): 15% of final sale price
  • Transfer Fee (when sending proceeds to PayPal or other authorized payment-service provider): 15% of amount being transferred

:huh:

αλλά σορρυ,υπάρχει μια τρέλα ή μου φαίνεται
:-(
;;;

Δημοσ.

Δεν ξέρω,αλλά το έχετε δεί αυτό

http://eu.battle.net...use/how-to#fees

:huh:

αλλά σορρυ,υπάρχει μια τρέλα ή μου φαίνεται
:-(
;;;

LOL???Τι ειναι αυτο?Δηλαδη αν πουλας κατι 1€ θα μπαινεις και μεσα?Αν ειναι να το κανανε ετσι για να κονομανε μονοι τους τι να πω...Απλα tragic@Blizzard...

Δημοσ.

Πάντως δεν θα χρεώνεσαι αν δεν πουληθεί το αντικείμενο .. ευτυχώς δηλαδή γιατι τότε θα μιλούσαμε για epic fail , όχι οτι το minimum 1 euro δεν ειναι fail αλλα λέμε τώρα..

πάντως δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ δεν θα μας δώσουν καινούρια bosses και υλικό (οχι μεγέθους expansion) με την δικαιολογία πως δεν ειναι mmo , αφου θα συνεχίσουν να βγάζουν φράγκα από εμάς!!!

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω ενα προβλημα με το diablo. Λοιπον οταν παιζω μετα απο λιγη ωρα μαυριζει η οθονη και ειναι σαν να μπαινει

σε αδρανεια. Μετα restart παλι στο game μετα απο λιγο παλι το ιδιο. Δοκιμασα να χαμηλωσω τα γραφικα αν και δεν νομιζω

οτι φταιει αυτο γιατι το pc ειναι μια χαρα καλο. Εχει ιδεα κανεις τι μπορει να γινετε ?

• Super Moderators
Δημοσ.

act 1 clear (u don't say), act 2 full clear also ( 2 times), act 3 κλαίει ή μάνα μου στο μνήμα.... και με 100κ πάλι φάπες... γαμώ

χωρίς το sharpshooter πόσο? :P

Δημοσ.

Ρε έλεος λέμε. Όχι μόνο κρατάει 15% προμήθεια, αλλά ζητάει και ένα ευρώ νταβατζιλίκι για κάθε αντικείμενο;

Ούτε ευρώ δεν θα δουν. Είπαμε να αρμέξουμε καμιά αγελάδα, αλλά αυτοί γμήσαν ένα παιχνίδι ολόκληρο για να το πετύχουν...

Δημοσ.

χωρίς το sharpshooter πόσο? :P

με το που πάρω bow θα σε πω μιας και είναι bugarismeno με το xbow atm

βάλε sharpshooter και εσύ και μόνο έτσι μπορείς να μετρήσεις (δυστηχώς) τα stats σου....

• Super Moderators
Δημοσ.

με το που πάρω bow θα σε πω μιας και είναι bugarismeno με το xbow atm

βάλε sharpshooter και εσύ και μόνο έτσι μπορείς να μετρήσεις (δυστηχώς) τα stats σου....

τι εννοείς buggαρισμένο?

κι εγώ με sharpshooter παίζω, απλά έχω Bow αυτή τη στιγμή...

82k dps με sharpshooter και 46k dps χωρίς...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...