Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To loot είναι εντελώς τυχαίο παιδιά;

Γιατί είμαι 29 level και είμαι ACT III και έχω loot για level apo 12 έως 22.. μετά πως να βάλω τα σωστά αντικείμενα για το level μου αν δεν κάνω χρήση της AH; :huh:

εμ αυτό λέμε :)

με δικό μας Loot δύσκολα τα πράματα..

Δημοσ.

μηπως το εκαναν επιτηδες για να εχει σημασια το AH και να μην πουλανε πολλοι πολλα? γιατι αν επεφταν σε ολους καλα αντικειμενα τοτε ισως κανεις να μην το χρησιμοποιουσε. λογικα στην blizzard εχουν πονταρει σε αυτην την καινοτομια.

Δημοσ.

Εγώ ξέρω απο τα παιχνίδια το loot είναι ανάλογα με το level σου..τώρα αν η blizzard το έκανε εντελώς random το loot..μάλλων προς τα κάτω το έκαναν γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μου τύχει κάτι καλύτερο ούτε καν στο level μου.. <_<

Δημοσ.

Εχει να κανει και με το ειδος του αντικειμενου. Ας πουμε lvl 15 και μου επεσε το πρωτο legendary. Απλα νομιζω εχουν βαλει για τα καλα στο παιχνιδι το auction.

Υγ εχει κανεις αλλος ψιλοβαρεθει τον μαγο του; Α και ποιο απο τα skills για αριστερο κλικ χρησιμοποιειτε;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ πάντως με φίλο που παίζουμε nightmare εγώ DH και αυτός Barb, είπαμε να μην χρησιμοποιήσουμε AH για αγορές ακόμα, γιατί πχ πήρα ένα Bow στο τέλος του normal από AH με διπλάσιο DPS από ότι είχα διαθέσιμο μέχρι τότε και ξενέρωσα, μετά δεν περίμενα να βρω τπτ καλύτερο, χάνει την μαγεία του το loot-fest. Βέβαια και το ψάξιμο στο AH μια χαρά είναι, μου θυμίζει εποχές ebay με sniping' last highest bid για BlackTemplars tabletop.

Καλά, αν βρω κάνα ντούκι σε χαμηλή τιμή σιγά μην δεν το τσιμπήσω αλλά λέμε τωρα

Δημοσ.

15 level και βαρεθηκες κιολας?Καλα λεω οτι το παιχνιδι δεν ειναι για σενα.

Εκανε κανεις αλλος τη χαζομαρα να δωσει 100κ για tab?Νομιζα θα εδινε ολοκληρη καρτελα αλλα πηρα τα @@ μου :(.Τζαμπα λεφτα.

Δημοσ.

Εκανε κανεις αλλος τη χαζομαρα να δωσει 100κ για tab?Νομιζα θα εδινε ολοκληρη καρτελα αλλα πηρα τα @@ μου :(.Τζαμπα λεφτα.

εννοείτε ότι έδωσα 100κ για tab.. βάλε εκεί κανά rare αντικείμενο και πούλατο στο ah

θα τα βγάλεις τα 100κ κατευθείαν μην μασάς..

• Super Moderators
Δημοσ.

μηπως το εκαναν επιτηδες για να εχει σημασια το AH και να μην πουλανε πολλοι πολλα? γιατι αν επεφταν σε ολους καλα αντικειμενα τοτε ισως κανεις να μην το χρησιμοποιουσε. λογικα στην blizzard εχουν πονταρει σε αυτην την καινοτομια.

ναι το έκαναν επίτηδες και στο Diablo 1 & 2...

σοβαρά τώρα είσαι πράγματι 26 ετών? :P

Δημοσ.

Καλα τι μαζοχισμος/καψιμο ειναι αυτος να παιξεις το παιχνιδι 3 φορες (ιδιο content) για να πας level30/50/60.

Με βλεπω level32 finito εμενα...

Aς βαζαν cap level το 33, ή ας καναν 12 Acts ακομα καλυτερα !

Σαν wow με 85ριδες και heroic 100ριδες ενα πραμα...

Και απο οτι βλεπω ειμαι μειοψηφια...

Δημοσ.

Καλα τι μαζοχισμος/καψιμο ειναι αυτος να παιξεις το παιχνιδι 3 φορες (ιδιο content) για να πας level30/50/60.

Με βλεπω level32 finito εμενα...

Aς βαζαν cap level το 33, ή ας καναν 12 Acts ακομα καλυτερα !

Σαν wow με 85ριδες και heroic 100ριδες ενα πραμα...

Και απο οτι βλεπω ειμαι μειοψηφια...

κοίτα να δεις..

diablo 2 εγώ προσωπικά δεν έπαιζα για τα acts :mrgreen:

loot loot hack n slash loot loot hack n slash και κανά Lvl up στην μέση

οπότε γιατί να αλλάξει το diablo 3?

δοκιμασμένη συνταγή και ούτως η άλλως εγώ προσωπικά αυτό ζητούσα και στο d3 :)

λίγο με χάλασε τα χαζά drop αλλά τι να κάνεις δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτήν την ζωή

edit : ούτως ή άλλως το diablo είναι κάψιμο :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...