Tenshi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Θα έλεγα οτι ο Ranger μου αρέσει πιο πολύ σάν ιδέα απο Rouge/Thief/Amazon.Τέτοιοι χαρακτήρες παίζουν συνήθως και με pet/familiar, πράγμα που κάνει την class ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.
SleekOperator Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Θα έλεγα οτι ο Ranger μου αρέσει πιο πολύ σάν ιδέα απο Rouge/Thief/Amazon.Τέτοιοι χαρακτήρες παίζουν συνήθως και με pet/familiar, πράγμα που κάνει την class ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Με πιάνεις... Έτσι το πηγαίνουν περισσότερο και προς RPG κατευθύνσεις... Το Rouge είναι για το Moulin Rouge? (Rouge -> Rogue)
ikaruga24 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 ο 5ος χαρακτήρας, με 90% πιθανότητα, υποστηρίζω ότι θα είναι μία μίξη Rogue και Amazon, από τα δύο προηγούμενα. Ο λόγος; Έχουν χαρακτήρα με ωμή δύναμη και για μάχη σώμα με σώμα (Barbarian - με φωνή Arnold :"I'm back"), έχουν καλύψει το επίπεδο της μαγίας (με Wizard και Witch Doctor), μόλις πρόσθεσαν και την ιερότητα (Monk, όχι πάντως ο τύπος από τη γνωστή σειρά), μένει ένας χαρακτήρας που να κάνει επίθεση από μακριά με τόξα κλπ. Τώρα πως να τον πουν; Με εξαίρεση τον Barbarian που κράτησε το ίδιο όνομα, όλοι οι άλλοι χαρακτήρες έχουν άλλα ονόματα. Το Ranger μου έρχεται ως μία πρώτη ιδέα. Η γνώμη σας; Προσπαθουν να βολεψουν ολες τις παλιες κλασσεις στα talent tree των νεων με καποιες διαφορες αλλα μαλλον ιδιες λειτουργιες. Παραδειγμα ο monk σε πολλα σημεια μου θυμισε paladin αλλα σιγουρα θα βαλει και τη δικη του εξτρα ιδεα μεσα στο gameplay του. Για την αλλη class κατι σε Hunter/ Huntress το κοβω.
SleekOperator Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Monk... μάααααλιστα... ο ένας monk έχει 1 εκατομμύριο φοβίες, ο άλλος έχει 1 εκατομμύριο τρόπους να σκοτώνει τους εχθρούς... (λέτε να έχει και βοηθό εκείνη την χαζο-ξανθούλα που παίζει στη σειρά... ?)
Iron_Druid Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Ελληνικό Diablo3 BlizzCon 2009 mini review
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 το expansion του 1ου Diablo δεν είχε Monk class?
klainmaingr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μόνο σε μένα φάνηκε πολύ κακοφτιαγμένο το video του monk? Αντίστοιχα δεν μου άρεσε και σαν ιδέα.. Άντε να δούμε τι ranged θα δούμε.. Bring amazon back
Iron_Druid Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μόνο σε μένα φάνηκε πολύ κακοφτιαγμένο το video του monk? Αντίστοιχα δεν μου άρεσε και σαν ιδέα..Άντε να δούμε τι ranged θα δούμε.. Bring amazon back Και μενα τα ιδια. Πολυ προχειροφτιαγμεν σε σχεση με τα υπόλοιπα. Ασε δε που εβλεπες μονο τον Monk, τον αντιπαλο, και τιποτα αλλο εκτος απο χρωμα. Ειπαμε ειναι στην ερημο αλλα οχι και ετσι ρε Blizzard
klainmaingr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Ακριβώς... Βίντεο απο μια περασμένη δεκαετία. Πιξελιασμένοι χαρακτήρες να πλακώνονται και μηδενικό φόντο.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Συμφωνω. Δεν μπορω να πω πως η παρουσιαση ειναι στα στανταρ που μας εχει συνηθισει η Blizzard αλλα μαλλον θελουν να ριξουν το βαρος αλλου. Αφου το Diablo ειναι τοσο μεγαλο παιχνιδι (το ονομα του) και εχει υπερβολικα πολλους fan ισως να πιστεψανε οτι και μερικες καινουργιες εικονες να ηταν αρκετες και αρκεστηκαν στο γρηγορο αυτο βιντεο.
klainmaingr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Όσο βλέπω το video τόσο πιστεύω οτι είναι κάποιου είδους αστείο η εισαγωγή (ξανά) του monk. Θιβετιανός μοναχός; Που παίζει κουνγκ φού; Και ρίχνει πράσινους όρκ δαίμονες(what?) με μπουνιές; What the f*** is wrong with you blizzard? Δεν είχανε κάνει fighting game και είπανε να δώσουν ένα twist απο tekken στο diablo? Απογοήτευση. Πρώτον απο το βίντεο το οποίο ανήκει σε μια άλλη δεκαετία τεχνικά (αλήθεια μου θύμισε psx intro). Και δεύτερον απο το gameplay του monk που μου φάνηκε τραγικότατο. Μπουνιές μπουνιές... tiger fury?????? WHAT?!?! To hell. Ελπίζω πως είναι ένα (κακο)στημένο αστείο.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Εμενα παλι μου αρεσει σαν ιδεα ο monk. Απο το να μας διναν παλι εναν paladin η priest ο μοναχος ειναι ποιο καλη ιδεα και σιγουρα διαφορετικη σε παιξιμο. Το προβλημα που ειναι που ειναι μοναχος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις