Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω help για butcer inferno!

Αν χρειαζεσαι ακομα βοηθεια , μεσα στην μερα να συννενοηθουμε να τον πετσοκοψουμε...

Δημοσ.

Ενημερωτικα σημερα σκοτωσα 12 φορες τον Butcher στο Inferno, παντα με buff 5stacks,223% Magic find και πεταγε συνηθως 7+ μπλε αντικειμενα+ 2-3 χρυσα, επεφταν αντικειμενα μεσο ορο κατω του 60lvl δηλαδη εβλεπα 54,57 πιο συψνα,ακομα και 50lvl oh yes... E λοιπον σας πληροφορω οτι ουτε ενα, ωπα σορυ , ΟΥΤΕ ΕΝΑ απο τα 84 μπλε και 36 χρυσα δεν μου εκανε για να αναβαθμησω το gear μου που ως barbaria για ρτο ACT2,οπου πεφτω 3 hits απο τα πρωτα mobs.. και επειδη ξερω τι θα μου πειτε, ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ REROLL CHAR, επειδη οι μαγοι και οι δαιμονικοι κυνηγοι φαρμαρουν το ACT4... :-( αυτο το μικρο rage,καλημερα σας :)

Δημοσ.

Ενημερωτικα σημερα σκοτωσα 12 φορες τον Butcher στο Inferno, παντα με buff 5stacks,223% Magic find και πεταγε συνηθως 7+ μπλε αντικειμενα+ 2-3 χρυσα, επεφταν αντικειμενα μεσο ορο κατω του 60lvl δηλαδη εβλεπα 54,57 πιο συψνα,ακομα και 50lvl oh yes... E λοιπον σας πληροφορω οτι ουτε ενα, ωπα σορυ , ΟΥΤΕ ΕΝΑ απο τα 84 μπλε και 36 χρυσα δεν μου εκανε για να αναβαθμησω το gear μου που ως barbaria για ρτο ACT2,οπου πεφτω 3 hits απο τα πρωτα mobs.. και επειδη ξερω τι θα μου πειτε, ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ REROLL CHAR, επειδη οι μαγοι και οι δαιμονικοι κυνηγοι φαρμαρουν το ACT4... :-( αυτο το μικρο rage,καλημερα σας :)

Ε 3 hits καλα εισαι , εγω που φευγω με το 1 τι να πω (DH) ; :-) Μια απο τα ιδια και μενα , κανενα αντικειμενο δεν εκανε για αναβαθμιση αυτων που φοραω...απλα βγαζουμε χρημα να παρουμε τιποτα απο το ΑΗ. Δεν παει αλλιως η δουλεια εκτος και αν μαζευτουμε και κατεβουμε μπουγιο στο 2 και σκοτωνουμε πιο γρηγορα και απο την σκια μας :-)

Δημοσ.

Ρε συ Doug21 παίζεις καθόλου το game ή όλη την ώρα γράφεις posts εδώ για να μας τρολάρεις?

Στις τελευταίες σελίδες οι μισές δημοσιευσεις είναι δικές σου.

Δημοσ.

Σχεδόν full explore act 2 inferno με 4 mob skip μόνο... ΣΚΑΤΕΝΙΑ drops. ΣΚΑΤΕΝΙΟ gold. Σε κάποια φάση είχαμε μπεί μέσα απο τα repair μάλιστα.. τόσο ξεφτιλισμένο gold...

Πάντα με 5ρι valor buff. Αστειότητες και τσατίλα χωρίς την παραμικρή ανταμοιβή. Βγάλαμε οτι elite υπήρχε ΜΗΠΩΣ και μας δώσει τίποτα απο γινάτι και πήξαμε στο μπλέ και στα γελοία rare.

Σίγουρα είναι πολύ πιο ωραίο να "παλεύεις" για το loot σου και όχι το farmfest που έχουμε καταντήσει το act 1 αλλα το θέμα είναι να δίνει και κάτι. Απο 4-5 ώρες farm μόνο ένα helm έπεσε για το φίλο που έπαιζε wizard και αυτό μάλιστα ψιλοupgrade. Γενικά όλο το act 2 βγήκε σχετικά άνετα αν σκεφτούμε οτι μιλάμε για inferno. Σήμερα βλέπω infinite belial tries. Στο τέλος του phase 2 όσο καλά και να παίξουμε τα κουμπάκια μας έχεις τις nagα που σκάνε απο το πουθενά και ρίχνουν το 40k hit και τέλος. Ούτε smoke screen προλαβαίνω ούτε τίποτα(στις πρώτες 10 δηλαδή κάτι γίνεται.. αλλα μία πάντα ξεφεύγει). Αν έχετε κανένα tip για class/skill combo για εύκολο belial farm πείτε. Πλέον το phase 1 το πάμε χωρίς hit και περιμένουμε να μας κάτσει λίίίίίγο καλύτερα το phase 2 (50%life συνήθως και στο 30% αλλάζει phase) ώστε να δούμε τι θα γίνει στο phase 3. Προσωπικά πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα με καλό ss timing. Αλλα θα δείξει η νεκροψία. Ειδάλλως gold farm για λίγο καλύτερο gear να χτυπήσω τα 80k και λογικά εκεί θα βελτιωθούν κάπως τα πράγματα -.-

Δημοσ.

farmarame act 4 inferno, 1 mini boss πριν τον diablo 3 άτομα. στα 40 kills πέταξε 1 x 2h με 1150 dps , 1x 1h 800 dps , 1x monk fist 900 dps , 2x shields 1200 - 1300 armor

ps1: ούτε τα 88κ dps δεν βοήθησαν να λιώσουν τα mobs όπως θα πίστευε κανείς >.<

Δημοσ.

farmarame act 4 inferno, 1 mini boss πριν τον diablo 3 άτομα. στα 40 kills πέταξε 1 x 2h με 1150 dps , 1x 1h 800 dps , 1x monk fist 900 dps , 2x shields 1200 - 1300 armor

ps1: ούτε τα 88κ dps δεν βοήθησαν να λιώσουν τα mobs όπως θα πίστευε κανείς >.<

Αυτό που βγαίνει απο το maghda ghost? Το farmara solo και έριχνε ΜΠΑΛΕΣ. Μετά τα 20 tries το παράτησα -.- Μάλλον δε με θέλει ιδιαίτερα.

Δημοσ.

Γνωριζετε αν αγορασω την digital version απο battle.net αν ο λογαριασμος ενεργοποιειται την ιδια μερα που θα γινει η πληρωμη?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αυτό που βγαίνει απο το maghda ghost? Το farmara solo και έριχνε ΜΠΑΛΕΣ. Μετά τα 20 tries το παράτησα -.- Μάλλον δε με θέλει ιδιαίτερα.

είναι 3 διαφορετικά φαντάσματα και proqarei διαφορετικό boss κάθε φορά

Δημοσ.

καλημερα παιδια,

εχω 2 ερωτησεις

Οταν εκανα το Install μου ελεγε οτι δεν ειμαι στο internet και θα πρεπει να συνδεθω (μπορουσα ομως να σερφαρω κανονικα)

και μου εβγαλε ενα παραθυρακι που ελεγε συνδεση με το τηλεφωνο,συνδεση ευρειας ζωνης και κατι αλλο που δεν το θυμαμαι.

Με τα πολλα πατησα συνδεση ευρειας ζωνης, μετα ομως οταν μπηκα στο παιχνιδι καθε 15 περιπου λεπτα κατεβαινε το παραθυρο και μου ελεγε οτι σταματησε η συνδεση και ειχε απο κατω 2 κουτακια που ελεγαν "Αποσυνδεση τωρα" - "Ξανασυνδεθειτε"

Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο? πρωτο φορα το παθαινω σε παιχνιδι.

Και κατι αλλο, στην αρχη Questαρα μονος μου μεχρι το 7 lvl μετα ομως μπηκα Public games και συναντησα κατι αλλους τυπους. Το θεμα μου ομως ποιο ειναι, οταν μπηκα με τα αλλα παιδια με εβγαλε σε εντελως διαφορετικο σημειο απο οτι ημουν οταν επαιζα μονος μου και τωρα οταν παω να παιξω μονος μου μετα το public με βγαζει στα Quest που ειχα με το Public.

ελπιζω να το εξηγησα καπως καλα.

Δημοσ.

στο act 4 hell

και το hell δύσκολο είναι, απλά με ΚΑΛΑ items από AH βγαίνει αρκετά εύκολα...

συμφωνώ και επαυξάνω...

είμαι στο 3o act hell και βγαίνει αρκετά εύκολα ΑΛΛΑ με items απο το AH..

αν στηριζόμουν στα item που έχω droparei ειλικρινά θα ήμουν στον belial στον nightmare...

:)

Δημοσ.

To loot είναι εντελώς τυχαίο παιδιά;

Γιατί είμαι 29 level και είμαι ACT III και έχω loot για level apo 12 έως 22.. μετά πως να βάλω τα σωστά αντικείμενα για το level μου αν δεν κάνω χρήση της AH; :huh:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...