Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεις μηπως να παραθεσεις φωτογραφια απο το αντικειμενο που πουλησες τοσο? ευχαριστω

εφορία? :mrgreen:

μήπως θέλεις και παραστατικό γι΄αυτό ρωτάω

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εφορία? :mrgreen:

μήπως θέλεις και παραστατικό γι΄αυτό ρωτάω

φωτογραφια και αποδειξεις αρκουν αρκει να ειναι νομιμη η αγοραπωλησια!

σοβαρα τωρα! τουλαχιστον το ονομα του?

Δημοσ.

Κατι πρέπει να γίνει με το loot , δεν ειμαι lootwhore αλλα για να μπορείς να παίξεις το act 2 του inferno πρέπει να σου πετάει τίποτα και στο act 1 inferno η στα τελευταία act του hell, και αλλα παιδιά που παίζουμε μαζι αυτο λένε.

Δημοσ.

Κατι πρέπει να γίνει με το loot , δεν ειμαι lootwhore αλλα για να μπορείς να παίξεις το act 2 του inferno πρέπει να σου πετάει τίποτα και στο act 1 inferno η στα τελευταία act του hell, και αλλα παιδιά που παίζουμε μαζι αυτο λένε.

γιατι δεν αγοραζεις απο AH?

• Super Moderators
Δημοσ.

μπορεις μηπως να παραθεσεις φωτογραφια απο το αντικειμενο που πουλησες τοσο? ευχαριστω

όχι, στο completed δεν δείχνει τα stats του item, μόνο το name, το date και πόσο πουλήθηκε, επιπλέον το ΑΗ είναι down...

αναμένω 2x 425.000 + 85.000 gold, ελπίζω να μην τα χάσω...

δεν πρόλαβα και πριν λίγο ένα ωραιότατο helm με 20.000 gold επειδή έκανε request timeout, nice...

Δημοσ.

οκ δεν πειραζει φιλε μου. να ρωτησω, για wizard, μετα απο Intelligence and vitality, τι ειναι πιο σημαντικο να εχει?

• Super Moderators
Δημοσ.

στα lvl που είσαι μόνο αυτά, όταν φτάσεις 60 τα ξαναλέμε ανάλογα με το build που θα έχεις...

Δημοσ.

ναι ενταξει μεχρι τοτε υπαρχει χρονος! θα δειξει! ποτε φτανεις lvl 60 περιπου? σε ποιο επιπεδο δυσκολιας?

Δημοσ.

γιατι δεν αγοραζεις απο AH?

Θεωρώ οτι εχει ουσία να παίζεις το παιχνίδι και να εχεις την προσμονή να σου πέφτουν τα items και να δυναμώνει ο χαρακτήρας και οχι να τα παίρνεις χωρις κοπο απο το AH, γιατι θεωρητικά θα μπορώ να μαζεύω μονο λεφτά και κάποια στιγμή που θα έχω 2 3 εκατομύρια να πάω να ντυθώ full χωρίς ιδιαίτερο κόπο

Δημοσ.

συμφωνω σε αυτο που λες αλλα απο την αλλη με το να ζηταμε καλυτερα items drop , πανω κατω το ιδιο ειναι! ο καθενας βεβαια παιζει με τον τροπο του! Παντως για μενα ανεξαρτητα απο το υπολοιπο παιχνιδι μου αρεσει η ιδεα του auction, ετσι κι αλλιως εχω παιξει πολλα παιχνιδια με τετοιο στο παρελθον και ειναι κολλημα η αγορα, καλως η κακως!

Δημοσ.

Το ποσα/τι κλπ αντικειμενα πεφτουν ειναι συναρτηση του % magic find. Εδω φαρμαρω απο το πρωι το act1 inferno με το 5αρι valor buff (100-110% magic find) και ενω ριχνει πολυ πραμα , σπανια ειναι τα καλα αντικειμενα.

Απο κει και περα μιας και σε ολα τα ντιαμπλο τα drops ηταν τυχαια , μπορει και να παιζεις εναν ολοκληρο χρονο και να μην σου ρχονται τα αντικειμενα που θες.Εκει εχει ενα καποιο νοημα το AH.

Παρεπιπτοντως full act1 / inferno run με 90% exploring και να μαζευω τα παντα , εβγαλα 550-600k gold.

Τελος οτι θα εκανα achievement στον χασαπη στο ινφερνο δεν το περιμενα !! :) (ενα που λεει να τον φας κατω απο τα 2λεπτα και ενα που λεει να μην σε χτυπησει φωτια ή να σε πιασει με τον γατζο στο hell και πανω :))

Δημοσ.

Μια ερωτηση. Το Inferno στο 3 ειναι το αναλογο του hell στο 2;

Γιατι για να περνατε ολοι το hell τοσο γρηγορα στο 3, σημαινει οτι δεν ειναι τοσο δυσκολο.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι ενταξει μεχρι τοτε υπαρχει χρονος! θα δειξει! ποτε φτανεις lvl 60 περιπου? σε ποιο επιπεδο δυσκολιας?

στο act 4 hell

Γιατι για να περνατε ολοι το hell τοσο γρηγορα στο 3, σημαινει οτι δεν ειναι τοσο δυσκολο.

και το hell δύσκολο είναι, απλά με ΚΑΛΑ items από AH βγαίνει αρκετά εύκολα...

Δημοσ.

οχι απλως το λιωνουμε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...