Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μερικα σχολια απο εμενα για inferno με τον dh. Act 1 ευκολα solo, act 2 ειναι 3 φορες ποιο δυσκολο απο το 1 (μπορει και 4) αλλα με σαλιο και υπομονη βγαινει (last boss 1 shot αν εισαι κατω απο 30Κ ακομα και απο τα adds). Act 3 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ακομα. Δεν ειναι θεμα το dmg οσο τα hp / resistances. Δλδ με 78Κ dps με sharpshooter ειμαι παρα πολυ καλα. Απλα τωρα θελει τα αλλα. Για group mode ισχυουν περιπου τα ιδια με διαφορα οτι θες monk/ barbarian με resistances + hp + dmg mittigation. Αυτα... Περαστικα μας

Ps1: ψαχνω bow/ xbow με 1κ + socket. If none πειτε μου

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδία όποιος θέλει παρέα - κουβεντολόι και κόσμο για inferno μπορεί να μπεί raid call κανάλι argonaut.gr (τύφλα να έχει το #hellas)

Δημοσ.

Παιδια για να περασω απο guest pass σε κανονικη εκδοση τι κανω? εκανα update στο battle.net αλλα μετα? σβηνω το παλιο client και κανω install απο το DVD η κατι αλλο?

Δημοσ.

Εχω τελειωσει το νορμαλ και περιμενω να το αγορασει και ενας φιλος μου μεσα στην εβδομαδα το game ωστε να παιζουμε και μαζι.

Η ερωτηση ειναι, εχει νοημα να παιζω τον 36αρη μου barb με τον φιλο μου που θα ξεκιναει απο normal? Το xp οντως μοιραζεται στο party?

Δημοσ.

εκανες install Ομως απο το DVD η επαιξες απο το προηγουμενο client?

ευχαριστω!

λοιπον wizard lvl 10 μετα τοn skeleton king, πως σας φαινεται? εχετε προτασεις?

strength (armor): (54)

dexterity (dodge): 17 (1.70%)

Intelligence: 45% increased damaged + 4.5 resistance

Vitality: 29 (290 life)

armor: 278 (-35.73%)

damage: 37.08

Δημοσ.

Παιδια για να περασω απο guest pass σε κανονικη εκδοση τι κανω? εκανα update στο battle.net αλλα μετα? σβηνω το παλιο client και κανω install απο το DVD η κατι αλλο?

Δεν κάνεις τίποτα uninstall. Απλά υπάρχει περίπτωση να φάει σκάλωμα ακόμα και αν έχεις βάλει τον κωδικό.

Αν στο battle.net σου δείχνει ότι έχεις κάνει upgrade αλλά in-game όχι, άλλαξε password από web, και ξαναμπές.

Δημοσ.

Δεν κάνεις τίποτα uninstall. Απλά υπάρχει περίπτωση να φάει σκάλωμα ακόμα και αν έχεις βάλει τον κωδικό.

Αν στο battle.net σου δείχνει ότι έχεις κάνει upgrade αλλά in-game όχι, άλλαξε password από web, και ξαναμπές.

ευχαριστω φιλε, αλλα οτι εγινε εγινε! εκανα πριν Uninstall το προηγουμενο και το εβαλα απο το παιχνιδι. ολα μια χαρα παντως. μπαινω και με authenticator κι απ'ολα. καμια ιδεα για τα στατιστικα μου απο πανω?

ΥΓ (πουλατε κι εσεις πανευκολα στο AH?)

Δημοσ.

Δεν πουλάμε, ξεπουλάμε! :)

ελα ντε, εβαλα 6 πραγματακια ετσι για να δω πως δουλευει, πραγματα που θα πουλουσα στον Merchant για 20-70 χρυσο και πηρα 425 απο το καθενα μεσα σε 5 λεπτα. ισως θα μπορουσα και περισσοτερα αλλα πρωτη φορα ηταν και τεσταρα!

• Super Moderators
Δημοσ.

Η ερωτηση ειναι, εχει νοημα να παιζω τον 36αρη μου barb με τον φιλο μου που θα ξεκιναει απο normal? Το xp οντως μοιραζεται στο party?

όχι δεν έχει νόημα, θα παίρνει το 5% του xp επειδή η διαφορά στα lvls είναι πάνω από 9-10 lvls...

Δημοσ.

παιδια ξερει κανεις κανεναν οδηγο για το auction house, Τιμες κτλ η παμε ακομα τυχαια? δηλαδη ποσο πουλαει συνηθως καθε αντικειμενο κτλ! γιατι μου αγορασανε αλλα 7 πραγματα για 600 χρυσο το καθενα κι αρχιζω να σιγουρευομαι οτι τα δινω πολυ φθηνα!

Δημοσ.

όχι δεν έχει νόημα, θα παίρνει το 5% του xp επειδή η διαφορά στα lvls είναι πάνω από 9-10 lvls...

ξέρουμε από τι level range παίρνουν και οι 2 το 100% του ΧΡ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...