nicoc89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Κάνω ένα search για αντικείμενα παρόμοιας κατηγορίας (rare, magic κλπ) που να έχουν παρόμοια μεγαλύτερα stats και βάζω τιμή ανάλογα με το πόσο γρήγορα θέλω να μου φύγει. Αν είναι πολύ καλό αντικείμενο τιμολογώ στο επίπεδο των υπολοίπων. Αν είναι απλά καλό το σκοτώνω κάπως να μη μου μένει αμανάτι. ωραία ιδέα! θα το κάνω και εγω έτσι απο εδω και πέρα. σ'ευχαριστώ
Skia11 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δώστε ξανά καλό pve build για demon hunter ρε μάγκες.
mphxths Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δώστε ξανά καλό pve build για demon hunter ρε μάγκες. εγω χρησιμοποιω το http://eu.battle.net...YdhT!beT!ZcbbZZ η λογικη του ειναι σπαμαρισμα elemental arrow/tentacles και για υποστηριξη διαφυγης παγιδα+ακροβατικο με την νυχτεριδα δεν τελειωνει σχεδον ποτε το HATRED ..εκτος και αν ειναι καμμια μαχη που κραταει πανω απο 2 λεπτα το fan of knives χρησιμοποιειται σε συνδυασμο με την παγιδα ειτε για οταν εχει γινει η στραβη και σε εχουν περικυκλωσει τα απειρα....παγιδα+fan of knives και περιμενεισ να σε χτυπησουν..αν επιβιωσεις..θα εχουν πεθανει ολοι τους επισης fan of knives+trap πολλες φορες μου εχει χρησιμευσει να rush-αρω κανα περιεργο elite...ειδικα αν εχει mortar (ξερεις που σου βαραει οβιδες απο μακρυα) παω στεκομαι διπλα του... trap / fan of knives / spamming tentacles... Στην τελικη βεβαια ο καθενας με οποιο build βολευεται..τιποτα δεν ειναι πανακεια...
nicoc89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μου την βάρεσε σήμερα και ειπα να αφήσω τον barbarian για κανα 2 μέρες στο inferno μετά τον skeleton king και να φτιάξω ενα DH. Τον πήγα 30 lvl και η εντυπώσεις που μου έμειναν ειναι οι καλύτερες. 1 ειναι overpower μέχρι αηδίας σε σχέση με τον barbarian 2 fun fun gameplay , γουστάρεις να grindάρεις 3 ΠΟΛΛΑ DROPS! και το εννοώ! για κάποιο λόγο τα drops που παίρνω με 0 magic find ειναι καλύτερα και περισσότερα απο αυτά που είχα με barbarian full magic find gear και δεν υπερβάλω. με φλόμωσε στα κίτρινα! :devil:
mphxths Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μου την βάρεσε σήμερα και ειπα να αφήσω τον barbarian για κανα 2 μέρες στο inferno μετά τον skeleton king και να φτιάξω ενα DH. Τον πήγα 30 lvl και η εντυπώσεις που μου έμειναν ειναι οι καλύτερες. 1 ειναι overpower μέχρι αηδίας σε σχέση με τον barbarian 2 fun fun gameplay , γουστάρεις να grindάρεις 3 ΠΟΛΛΑ DROPS! και το εννοώ! για κάποιο λόγο τα drops που παίρνω με 0 magic find ειναι καλύτερα και περισσότερα απο αυτά που είχα με barbarian full magic find gear και δεν υπερβάλω. με φλόμωσε στα κίτρινα! :devil: Εχω απο το μεσημερι και φαρμαρω τον χασαπη στο ινφερνο , με περιπου +127% magic find (συμπεριλαμβανομενου και του 5χ valor) ...εχω πουλησει 7 inventories μπλε...εχουν πεσει 3 inventories κιτρινα....ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ακομα δεν ειδα να πεφτει. Ξερω 127% δεν ειναι και τραγικα μεγαλο νουμερο...αλλα τι να κανω..αν δεν πεσει κατι ...να αλλαξω "ρουχα" 1.ειναι overpower , οσο δεν σε ακουμπανε... 2.ναι ειναι fun 3 αυτο θελω να πιστευω ειναι ασχετο με τον char. λογικα τυχαιο....
zeniath Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRXdlV!cTe!aZaZcb Τα κοτόπουλα stunάρουν πάντα τα boss σε αντίθεση με skill που έχουν % chance που δεν stunάρουν ποτέ στο inferno (Rain of Vengeance = Κοτοπουλα) SS για ευνόητους λόγους Vault με knockback & stun για όταν πέφτεις σε waller/molten/desecrator φεύγεις και έχεις και ένα μικρό περιθώριο για να ανασκουμπωθείς πριν ξυπνήσουν από το stun που επίσης πιάνει 100% (όχι σε boss νομίζω αλλά ποτέ δεν είμαι τόσο κοντά σε boss για να κάνω vault πάνω του) Preperation για discipline & 60% extra health pot για όταν δεν σε fullarei το mythic pot αλλά κυρίως για το discipline. Hungering arrow γιατί και άστοχος να είσαι πάλι θα πετύχουν αφού θα αλλάξουν κατεύθυνση προς τον στόχο. (βοήθησαν υπερβολικά στον Kulle αφού σχεδόν ποτέ δεν τον έβλεπα στην οθόνη και βάραγα προς το μέρος του και απλά έβλεπα να πέφτει η ζωή του οπότε καταλάβαινα ότι πετύχαιναν) Frost Rune και όχι Tentacles γιατί έχει υπερβολικό ΑοΕ το οποίο σκάει critical και στα δευτερεύοντα με συνέπεια μαζί με το Cull the Weak (15% more dmg at slowed enemies) μιλάμε πλέον ότι φεύγει ένα elemental arrow το οποίο σπάει και αν κριτικαλιάσουν όλα (συμβαίνει συχνά σε Demon Hunter ούτως η άλλως) μιλάμε για 60-70Κ dmg σε 8-10 mobs με ένα μόνο skill + μόνιμο slow. Tentacles βάζω όταν πάω να φαρμάρω σε ledges στο Act 2 όπου τα μαζεύω όλα μαζί σε ένα ledge, ψοφάω, κάνω revive και μετά τα τσακίζω όλα με tentacles με full crit όπου μέχρι να κάνει το πρώτο land όλα τα υπόλοιπα που έχουν προλάβει να φύγουν θα σκάσουν και αυτά critical. Ο demon hunter κατά την άποψή μου είναι γαμάτος, αρκεί να μην σε ακουμπήσει κάτι. Ψοφάει πιο εύκολα απ'όλους αν σου έχει τελειώσει το discipline. Σε boss βάζουμε Impale με το 100% crit dmg rune & Devouring Rune για max dmg.
Tobajara Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ξεκίνησα σήμερα μια πιτσιρίκα Demon Huntress. Επειδή έχω ένα κόλλημα με τους henchmen (δεν τους αντέχω, τους σιχαίνομαι, δεν τους χρησιμοποιώ ποτέ) ξεκίνησα τις μπούκες. Διασκεδαστική class σίγουρα, λογική glass cannon, ωραίο το στυλ διαρκούς evade και συλλογής life globes, αλλά όντως αν σε φτάσουν τρέχα. Μετά την Act 1 αποφάσισα να πάρω τον templar γιατί κατάλαβα πως θα έπρεπε να κωλοτουμπιάζομαι σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Αν ξέρει κανείς κάποιο τρόπο ή μέθοδο να επιβιώσεις χωρίς henchman ας μου ανοίξει τα μάτια.
mphxths Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δεν μαζευομαστε λεω εγω να φαρμαρουμε κανα ινφερνο...να μαζεψουμε κανα αντικειμενο της προκοπης
devil-ji Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 το ΑΗ ειναι γελοιο... Με 50.000 μπορεις νντυθεις ανετα για nightmare , ουτε beginner's mode να ηταν. Ναι ξερω , αν θες μπαινεις αλλα τα αντικειμενα που πουλαν ειναι απειρως καλυτερα απο αυτα που πεφτουν
aliakas Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 normal=very easy-tutorial nightmare=normal hell=difficult inferno=insane αυτά είναι τα επίπεδα δυσκολίας του game από hell και πάνω τα αντικείμενα στο AH είναι περιορισμένα και αυτά που αξίζουν κοστίζουν εκατομμύρια
drjohngr Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Paraxena/sok-epaize-72-wres-astamathta-video-game-kai-pethane.1792883.html και ναι εχω λυωσει... παντως κουραστικο οτι πρεπει να το τελειωσεις 3 φορες για να φτασεις 60... τεσπα 55 ειμαι τωρα και προχωραμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Paraxena/sok-epaize-72-wres-astamathta-video-game-kai-pethane.1792883.html και ναι εχω λυωσει... παντως κουραστικο οτι πρεπει να το τελειωσεις 3 φορες για να φτασεις 60... τεσπα 55 ειμαι τωρα και προχωραμε που να δεις το Diablo 2 πόσες φορές έπρεπε να το τελειώσεις για να φτάσεις lvl 99...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 3 φορες το hell να υποθεσω; lol, αστειεύεσαι μου φαίνεται...
Stavrakas13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 3 φορες το hell να υποθεσω; Μιλάμε για αρκετά ένσημα,όχι αστεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις