Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

62k dps με sharpshooter στον DH, 38k hp και 40% dodge...

για δώσε μερικές λεπτομέρεις για το gear. βέβαια κάνω μία βάση τώρα του χαρακτήρα πριν κάνω οτιδήποτε

να και τα stats και το spec

2urpkr7.png

• Super Moderators
Δημοσ.

για δώσε μερικές λεπτομέρεις για το gear. βέβαια κάνω μία βάση τώρα του χαρακτήρα πριν κάνω οτιδήποτε

να και τα stats και το spec

2urpkr7.png

έχω περίπου 2000 dext, το bow μου δυστυχώς είναι 775dps αλλά δίνει 212 dext και 110 vit, τώρα το τι θα το αντικαταστήσει (bow or xbow) άγνωστο, ότι μου κάτσει καλύτερα...

το sharpshooter με 2 rings που δίνουν 24% crit dmg (και dext) boostάρει το νούμερο του dps :P

ψάχνω rings σε vendor με 15% attack speed και dext...

Δημοσ.

ρε παιδιά τις τιμές στο AH πως τις βάζετε? πως ξέρετε πόσο πάει κάτι?

Δημοσ.

Bαζεις οριο που θελεις εσυ,εχει επιλογη max buyout κατω κατω δεξια στο μενου του ΑΗ.. τοσο καιρο δεν το ειχες προσεξει?? Οο

Δημοσ.

Bαζεις οριο που θελεις εσυ,εχει επιλογη max buyout κατω κατω δεξια στο μενου του ΑΗ.. τοσο καιρο δεν το ειχες προσεξει?? Οο

μάλλον δεν πρόσεξες τι ρώτησα :rolleyes:

Αυτο ρωταει, πως ξερεις σε τι τιμη θα το πουλησεις;

αυτό. στο wow πχ κάναμε ενα search και βλέπαμε πόσο πάει πάνω κάτω , εδώ ?

Δημοσ.

My bad! Εδω δεν...αυτο ζηταγα και εγω αλλα δεν εχει καμια τετοια επιλογη,και ψαχνει ο καθενας μας μια ωρα για να βρει ποσο παει περιπου το αντικειμενο που θελει να πουλησει...

Εμενα με εκνευριζει απειρα εκτος οτι βαζουμε μονο 10 αντικειμενα προς πωληση,μετα ΔΕΝ μπορουμε βγαλουμε αν δεν το τελειωσει το οριο το 2 ημερων... με ποια λογικη το καναν αυτο δεν ξερω...

Δημοσ.

My bad! Εδω δεν...αυτο ζηταγα και εγω αλλα δεν εχει καμια τετοια επιλογη,και ψαχνει ο καθενας μας μια ωρα για να βρει ποσο παει περιπου το αντικειμενο που θελει να πουλησει...

Εμενα με εκνευριζει απειρα εκτος οτι βαζουμε μονο 10 αντικειμενα προς πωληση,μετα ΔΕΝ μπορουμε βγαλουμε αν δεν το τελειωσει το οριο το 2 ημερων... με ποια λογικη το καναν αυτο δεν ξερω...

Με την λογική του ότι, είναι όλη η Ευρώπη στο ίδιο AH και αν βάζαμε παραπάνω από 10 απλά θα ήταν αδύνατο να βρει κανείς το οτιδήποτε αφού θα γινόταν χαμός.

Δημοσ.

παιδια ειμαι σε απογνωση. καταρχην να πω πως μου αρεσει να παιζω full dmg και critical. εχω 2 παικτες barbarian και demon hunter. μιας και δεν το εχουν φερει ακομα, αρα ειμαι στα 13 lvl, ο barbarian με το passive δινει +5% chance critical (συνολικα 10%) και +50% dmg (συνολικα 100%) ενω ο DH εχει 5 και 50 αντιστιχα. αλλα ειδα στο ποστ 5435 οτι dh εχει 100 chance (λογικα με runes το καταφερε....ε?). αυτο που θελω να ρωτησω, ειναι ποιος κανει τα περισσοτερα dmg. στο barbarian εχω 113 με 61.26 dmg και στον dh εχω 70-80 dexterity και 64 dmg. λογικα αν παω και τον dh 113 θα φτασω κανα 90. αρα αυτος τα κανει τα πιο πολλα dmg, απλα το crit με χαλαει.... runes ποτε μπορω να βαλω? και εχει κανα passive που ανεβαζει chance και dmg στο critical?

Δημοσ.

Όντως αλλά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

1. Το wow-ah είναι realm-wide άρα 5-50k κόσμος, ενώ στο diablo είναι χύμα όλη η Ευρώπη.

2. Όλα τα items στο diablo είναι fully randomised. Δλδ ακόμα και να ψάξεις κάτι πολύ δύσκολα θα βρεις το ίδιο με αυτό που έχεις.

Και το όριο για 10 και μένα δε μου φαινόταν λογικό αλλά όντως έχει νόημα λόγω του πολύ κόσμου. Δίνει ένα πλεονέκτημα στο να πουλάς λιγότερο καλά πράγματα. Το μόνο που θα μπορούσε να είναι αλλιώς είναι να μπορείς να τα ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή.

Δημοσ.

ρε παιδιά τις τιμές στο AH πως τις βάζετε? πως ξέρετε πόσο πάει κάτι?

Κάνω ένα search για αντικείμενα παρόμοιας κατηγορίας (rare, magic κλπ) που να έχουν παρόμοια μεγαλύτερα stats και βάζω τιμή ανάλογα με το πόσο γρήγορα θέλω να μου φύγει. Αν είναι πολύ καλό αντικείμενο τιμολογώ στο επίπεδο των υπολοίπων. Αν είναι απλά καλό το σκοτώνω κάπως να μη μου μένει αμανάτι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...