paularas Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Παιζω DH με build το αυτο http://eu.battle.net...YdhT!beT!ZcbbZZ στην ουσια σπαμαρεις tentacles (που ριχνουν τρελο dmg) και εχεις trap/ακροβατικα για διαφυγη....και με την νυχτεριδα το hatred ειναι ατελειωτο.... 40.8k hp / 33.5k dps (με sharpshooter) /2.5k armor τα tentacles βαρανε απο 30k εως 35k και παιρνουν παραμαζωμα ο,τι βρουν στην πορεια τους... Το inferno μεχρι τωρα (αν εξαιρεσουμε τα elite groups που σπανε @@ , ειδικα αν ειναι "mortar" , invulnerable minions και κατι τετοια τραγικα) παλευεται αν δεν σε ακουμπανε και πολυ....κατι γελαδες που μου ριχνανε βελη απο μακρυα μου σκαγανε 10k per hit...αρα δεν ειναι για πολλα πολλα.... Επισης εχω τιγκαρει κιτρινα...μισα απο hell μισα απο inferno (act1)..αν θελει καποιος κατι... EDIT: επεσε amulet με 29% magic find...αν ειναι δυνατον.... σαν κάπως άπειρα hp δεν έχεις? εγώ πήγα χθες 60 τον dh μου και με λίγο ah farm είμαι στα 22κ hp και 58κ dps με sharpshooter. όσο για το build έχω το http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRjXVT21beaaaaZc!TeY!YcYZcZ
klainmaingr Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Πάει και το μεγαλύτερο μέρος του act 2 inferno. Χαιρετίσματα στο kulle και on my way για belial. Everything went better than expected. ^^ Τώρα λογικά θα χρειαστώ farm για να μπορέσω να κάνω λίγο shopping γιατί ο belial προβλέπεται μπελάς (χουχ).
mphxths Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 σαν κάπως άπειρα hp δεν έχεις? εγώ πήγα χθες 60 τον dh μου και με λίγο ah farm είμαι στα 22κ hp και 58κ dps με sharpshooter. όσο για το build έχω το http://eu.battle.net...aaZc!TeY!YcYZcZ Δεν εχω λογο να πω ψεματα ... για του λογου το αληθες (μολις γυρισα πολη να πουλησω πραμα ) απο κει και περα το build σου οπως το καταλαβαινω εγω ειναι focused για single targets (π.χ. elites / bosses) .Χωρις vault και caltrops (παγιδα εν ολιγοις) δεν εχεις survivability...
aris1986 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Παιδια ασχετο. Οταν ανοιξε η beta και παιξατε για το διαστημα 3 ημερων Σας πηγαινε καλύτερα το game ,το ιδιο ή τωρα καλυτερα που το κανατε install απο dvd κανονικά οταν κυκλοφόρησε;
paularas Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δεν εχω λογο να πω ψεματα ... για του λογου το αληθες (μολις γυρισα πολη να πουλησω πραμα ) απο κει και περα το build σου οπως το καταλαβαινω εγω ειναι focused για single targets (π.χ. elites / bosses) .Χωρις vault και caltrops (παγιδα εν ολιγοις) δεν εχεις survivability... οχι οχι σε πιστεύω. απλά μου φάνηκαν άπειρα τα hp... όσο για τα vault και caultrops, ναι τα τρώω με smoke screen tank και το vault μου φαίνεται λίγο δύσχρηστο μιας και δεν περνάει τα κολο wall
klainmaingr Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δεν εχω λογο να πω ψεματα ... για του λογου το αληθες (μολις γυρισα πολη να πουλησω πραμα ) απο κει και περα το build σου οπως το καταλαβαινω εγω ειναι focused για single targets (π.χ. elites / bosses) .Χωρις vault και caltrops (παγιδα εν ολιγοις) δεν εχεις survivability... Μάλλον εννοεί οτι είναι υπερβολικό και πολύ λίγο το dps σου. Και γώ πλέον παίζω στα 46-47k dps ανάλογα με το ring και ~29κ hp. Ούτως η άλλως μονόχιτος είσαι όσα hp και να έχεις Κατα τα άλλα ναι αυτό το build είναι για bosses/single target. Εγώ παίζω ss/prep/vault/multi και hungering(hatred regen)/rapid fire(low cost) και είμαι αρκετά all around. Αλλα σε bosses κτλ το γυρνάω και γώ σε marked for death και bat companion. 101 hours played. Shit.
paularas Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δεν εχω λογο να πω ψεματα ... για του λογου το αληθες (μολις γυρισα πολη να πουλησω πραμα ) απο κει και περα το build σου οπως το καταλαβαινω εγω ειναι focused για single targets (π.χ. elites / bosses) .Χωρις vault και caltrops (παγιδα εν ολιγοις) δεν εχεις survivability... οχι οχι σε πιστεύω. απλά μου φάνηκαν άπειρα τα hp... όσο για τα vault και caultrops, ναι τα τρώω με smoke screen tank και το vault μου φαίνεται λίγο δύσχρηστο μιας και δεν περνάει τα κολο wall ps1: βέβαια έχω απίστευτο πρόβλημα αν δεν τα φάω γρήγορα μιας και δεν έχω ουσιαστικά κάτι για kite και κάνω το νόημα του dh ps2: θέλετε να κάνουμε ένα δικό μας ah να αλλάζουμε / πουλάμε items ώστε να μην τα στήνουμε για 2 μέρες στους ξένους
mphxths Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 οχι οχι σε πιστεύω. απλά μου φάνηκαν άπειρα τα hp... όσο για τα vault και caultrops, ναι τα τρώω με smoke screen tank και το vault μου φαίνεται λίγο δύσχρηστο μιας και δεν περνάει τα κολο wall δεν ειναι και τοσο απειρα να σου πω την αληθεια , οταν με χτυπανε ranged για 10k .... τωρα μπηκα butcher και πεφτει το ξυλο συννεφο... οσο για το vault αληθευει αυτο που λες..αλλα αν το wall εχει καποιο "κενο" κανει ζιγκ ζαγκ και σε βγαζει απεξω...αν δεν εχει κενο...στην υγεια μας EDIT: παει και ο χασαπης..οφειλω να ομολογησω ομως οτι μου ανοιξε....γιατι του κανα dodge τα μισα χτυπηματα (αυτο με τις αλυσιδες που τις ριχνει ολες μαζι....25k με χτυπουσαν οταν με πετυχαινανε...)
paularas Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 και κάτι last, μην ξεχνάτε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε spec λόγο valor buf που το μαζεύεις όμως για τα bosses... άρα farmareis με boss spec για να το έχεις στην τελική στα bosses....
klainmaingr Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Indeed. Αλλα προσωπικά στο πρώτο run αδιαφορώ για το buff αν μου βγαίνει η παναγία. Στα επόμενα φυσικά και πας με boss spec.
mphxths Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ο,τι δουλευει στον καθενα παιδια , μην αγχωνομαστε... και τωρα που πεθανε ο χασαπης τι ? να τολμησω act2 ή θα χουμε ιστοριες?
paularas Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ο,τι δουλευει στον καθενα παιδια , μην αγχωνομαστε... και τωρα που πεθανε ο χασαπης τι ? να τολμησω act2 ή θα χουμε ιστοριες? πάνε και θα φέρω τις βαζελίνες
mphxths Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 πάνε και θα φέρω τις βαζελίνες ενταξει πηγα εκει στο φαραγγι στην αρχη , που σε συνοδευει η μαγισσα...το μοναδικο χτυπημα που δεν με σκοτωσε μου σκασε 37k dmg.....λεω να φαρμαρω το act 1 προς το παρον
paularas Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 μα όχι πάνε.... πάνε και ποιο μετά... βρες μελλισούλες με fast, vortex, chains + βάλε κάτι άλλο εσύ και μετά έλα να μου πεις για ΠΟΝΟ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 σαν κάπως άπειρα hp δεν έχεις? εγώ πήγα χθες 60 τον dh μου και με λίγο ah farm είμαι στα 22κ hp και 58κ dps με sharpshooter. όσο για το build έχω το http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRjXVT21beaaaaZc!TeY!YcYZcZ 62k dps με sharpshooter στον DH, 38k hp και 40% dodge...
Προτεινόμενες αναρτήσεις