Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασε τι έγραψα καλά γιατί δεν κατάλαβες.

Στο πρώτο try, τα κατεβάζω στο 10% σε 30-60sec, ψοφάω και στα 3 δευτερόλεπτα για revive έχουν γεμίσει full. Άσχετο αυτό που λες, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέω. Αυτό δεν το παθαίνουν όλα τα mobs μόνο όσα θέλουν να σου σπάσουν τα νεύρα, αν το πάθεις θα με καταλάβεις. Καμία σχέση με rage timers πάντως

ναι εκτός αυτού στο offcombat κάνουν regen 5 ή 10% άρα εάν είσαι με 30 secs timer @ rez (για παράδειγμα) θα τους βρίσκεις μόνιμα γεμάτους...

όσο για το act 2 , σκέψου ότι και το 1 είναι nerfed με 50% τα hp των mobs... η διαφορά είναι άρρωστη

Δημοσ.

Μάλλον χαζή ερώτηση για τα runestones. Όταν επιλέξω ένα rune υψηλότερου level (πχ. το Pulverize του Bash), η επίδραση των "χαμηλότερων" runes προστίθεται ή όχι; Γιατί μου κάνει εντύπωση ότι κάποια runes υψηλού επιπέδου, φαίνονται χειρότερα από αυτά του χαμηλότερου άρα ποιός ο λόγος να τα ενεργοποιήσεις.

Δημοσ.

Thanks, να φανταστείς ότι τις πρώτες μέρες παιχνιδιού ούτε καν το είχα φανταστεί και έβαζα πάντα το τελευταίο rune χωρίς να το πολυσκεφτώ. Καιρός λοιπόν να αρχίσω να δοκιμάζω έτοιμα builds (πχ. αυτό) γιατί δεν έχουμε χρόνο για δοκιμές τώρα.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

θα ηθελα παρακαλω πολυ οποιος εχει ενα guest pass και του ειναι ευχερο να μου το πει για το λογο οτι αυτη τη στιγμη 60 ευρω δεν κατεχω για το παιχνιδι και θα ηθελα παρα πολυ να το δοκιμασω.

Ελπιζω να μην φανηκα σαν ζητουλας και ειπαμε οποιου του περισσευει διαφορετικα υπομονη μεχρι τελη Ιουνη.

Ευχαριστω πολυ.

Μαλιστα θα ηθελα να ρωτησω κιολας, εχω ενα bnet account απο παλια που επαιζα WoW. Ειδα οτι καποιοι μπορουν να παιξουν το Diablo III τσαμπα εχοντας ενα account. Ξερει κανεις τι γινεται με αυτο?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

θα ηθελα παρακαλω πολυ οποιος εχει ενα guest pass και του ειναι ευχερο να μου το πει για το λογο οτι αυτη τη στιγμη 60 ευρω δεν κατεχω για το παιχνιδι και θα ηθελα παρα πολυ να το δοκιμασω.

Ελπιζω να μην φανηκα σαν ζητουλας και ειπαμε οποιου του περισσευει διαφορετικα υπομονη μεχρι τελη Ιουνη.

Ευχαριστω πολυ.

Μαλιστα θα ηθελα να ρωτησω κιολας, εχω ενα bnet account απο παλια που επαιζα WoW. Ειδα οτι καποιοι μπορουν να παιξουν το Diablo III τσαμπα εχοντας ενα account. Ξερει κανεις τι γινεται με αυτο?

θα σου δωσω εγω στειλε μου πμ

Δημοσ.

πωπω ο barbarian δεν την παλευει @ inferno

έχω δει σε video barb με 2 hand να solάρει inferno και δεν ένιωθε άρα θέλει γερό gear ..

οπότε έκανα ενα full gold farming για hell ...

ποιο σημείο λέτε να ειναι καλό για αυτή την δουλειά ?.. να πάω για secret level hell (farming 700k g για να το ανοίξω γιατι έχω για normal) η κατευθείαν farming για gear ?

εντωμεταξύ κοιτάζω για str+vit η τώρα παίζουν ρόλο περισσότερο τα resistances?

(ηταν απότομο πάντως γιατι hell ημουν άνετος και τώρα δεν μπορώ να σολάρω ενα rare/elite pack@act 1 !! :X :X )

Δημοσ.

πωπω ο barbarian δεν την παλευει @ inferno

έχω δει σε video barb με 2 hand να solάρει inferno και δεν ένιωθε άρα θέλει γερό gear ..

οπότε έκανα ενα full gold farming για hell ...

ποιο σημείο λέτε να ειναι καλό για αυτή την δουλειά ?.. να πάω για secret level hell (farming 700k g για να το ανοίξω γιατι έχω για normal) η κατευθείαν farming για gear ?

εντωμεταξύ κοιτάζω για str+vit η τώρα παίζουν ρόλο περισσότερο τα resistances?

(ηταν απότομο πάντως γιατι hell ημουν άνετος και τώρα δεν μπορώ να σολάρω ενα rare/elite pack@act 1 !! :X :X )

Ειμαι act1/inferno , αν σου πω οτι μου φαινεται πιο ευκολο απο act4/hell... τα rare/elite/champion/whatever packs @act1 ωρες ωρες ειναι απαλευτα..ειδικα αν σε παιζουν και αποσταση ή αν τρεχουν σαν διαολοι.

Το μονο θετικο ειναι οτι στακαρεις το valor buff και το οποιο το διατηρεις σε ολη την διαρκεια και πεφτουν αρκετα καλα drops.O skeleton king εριξε σε μενα 4 κιτρινα 5 μπλε .

Και γενικως ριχνει πραγμα...

Δημοσ.

Ωραίο φαρμ για act1 inferno μετά το leoric's manor. Clear lvl 2-3 απο τα halls,kill τον Warden (που είναι πολύ εύκολος και ρίχνει την μάνα του και τον πατέρα του κάθε φορά) και μετά Butcher. Αν υπάρχει και παρέα για cross-loot ακόμα καλύτερα.

Πάντως act2 ο monk μου ακόμα δεν την παλεύει :fear:.

Δημοσ.

Ειμαι act1/inferno , αν σου πω οτι μου φαινεται πιο ευκολο απο act4/hell... τα rare/elite/champion/whatever packs @act1 ωρες ωρες ειναι απαλευτα..ειδικα αν σε παιζουν και αποσταση ή αν τρεχουν σαν διαολοι.

Το μονο θετικο ειναι οτι στακαρεις το valor buff και το οποιο το διατηρεις σε ολη την διαρκεια και πεφτουν αρκετα καλα drops.O skeleton king εριξε σε μενα 4 κιτρινα 5 μπλε .

Και γενικως ριχνει πραγμα...

τι build παίζεις και τι gear έχεις? :P

εγω το act 4 hell το φάρμαρα με 5 stack valor αλλα δεν έριξε τίποτα καλό για το class μου ο diablo :X

Δημοσ.

Τοσους ψοφους που εχω φαει με τον barb στο ACT2 του inferno,δεν εχω φαει αθροιστικα σε ολο το game xD Nicoc,εχω με 2Η το εβγαλα το ΑCT1,τα elites τα στριμωχνα σε μια γωνια earthquake>stun εκει μεσα >shield wall και σπαμ revenge οποτε ανοιγει.. Παρε ενα weapon me 800+ dps και θα τα εχεις πιο ευκολα. Ενημερωτικα τα stats μου 15.1κ dps,6.5k armor,43k hp,300resistances unbuffed,και δεν θεωρω οτι εχω καλο gear...

Tωρα φαρμαρω τον Butcher και το μονο που εχει πεταξει καλο ειναι ενα Head SET Tier για witch doctora -.-

Δημοσ.

Τοσους ψοφους που εχω φαει με τον barb στο ACT2 του inferno,δεν εχω φαει αθροιστικα σε ολο το game xD Nicoc,εχω με 2Η το εβγαλα το ΑCT1,τα elites τα στριμωχνα σε μια γωνια earthquake>stun εκει μεσα >shield wall και σπαμ revenge οποτε ανοιγει.. Παρε ενα weapon me 800+ dps και θα τα εχεις πιο ευκολα. Ενημερωτικα τα stats μου 15.1κ dps,6.5k armor,43k hp,300resistances unbuffed,και δεν θεωρω οτι εχω καλο gear...

Tωρα φαρμαρω τον Butcher και το μονο που εχει πεταξει καλο ειναι ενα Head SET Tier για witch doctora -.-

εγω έχω 12k dps , 5800 περίπου armor και 32k hp :-(

φαρμάρω hell τώρα να αγοράσω τπτ απο AH να την παλεψω καλύτερα γιατι ειναι και ακριβά για lvl 60 τα καλύτερα items απο αυτά που φοράω , να φανταστείς είχα 180k g και στο search μου εβγαζε μονο χειρότερα. Το όπλο μου ειναι 1hand με steal life + life on hit με 491dps

Δημοσ.

τι build παίζεις και τι gear έχεις? :P

εγω το act 4 hell το φάρμαρα με 5 stack valor αλλα δεν έριξε τίποτα καλό για το class μου ο diablo :X

Παιζω DH με build το αυτο http://eu.battle.net...YdhT!beT!ZcbbZZ

στην ουσια σπαμαρεις tentacles (που ριχνουν τρελο dmg) και εχεις trap/ακροβατικα για διαφυγη....και με την νυχτεριδα το hatred ειναι ατελειωτο....

40.8k hp / 33.5k dps (με sharpshooter) /2.5k armor

τα tentacles βαρανε απο 30k εως 35k και παιρνουν παραμαζωμα ο,τι βρουν στην πορεια τους...

Το inferno μεχρι τωρα (αν εξαιρεσουμε τα elite groups που σπανε @@ , ειδικα αν ειναι "mortar" , invulnerable minions και κατι τετοια τραγικα) παλευεται αν δεν σε ακουμπανε και πολυ....κατι γελαδες που μου ριχνανε βελη απο μακρυα μου σκαγανε 10k per hit...αρα δεν ειναι για πολλα πολλα....

Επισης εχω τιγκαρει κιτρινα...μισα απο hell μισα απο inferno (act1)..αν θελει καποιος κατι...

EDIT: επεσε amulet με 29% magic find...αν ειναι δυνατον....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...