Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμπεράσματα μέχρι στιγμής σαν DH Inferno Act 2 (Chapter 8):

Οι monk είναι πολύ τούμπανα τανκ

Μονκ & Barb αν δεν πάνε με 1h & ασπίδα δε βγάζουν ούτε τα αρχικά ζόμπι στο inferno.

Solo/duo inferno μου φαίνεται πιο εύκολο παρά με full party. Μέχρι στιγμής το progression που έχω κάνει το έκανα solo. Πήγαμε με ένα co-op DH,Wiz,Barb,Monk να βγάλουμε butcher και απλά δεν έβγαινε. Βασικά έβγαινε αλλά θέλει να ξέρουν όλοι πραγματικά πια στιγμή κάνει το κάθε ability γιατί το να έχεις ένα liability σε 4αδα είναι γάμα τα. Πχ. Είχαμε τον βάρβαρο (κυρίως) και λιγότερο τον μάγο όλο να λένε "Μα ρε μαλάκα πως ψόφησα αφού αυτό αφού εκείνο κλπ" Μετά επειδή ήθελα και το co-op achievment για τον Butcher πήγα με τον monk και στο 2-3το run τον βγάλαμε γιατί απλά ξέραμε τι πως και πότε κάνει ο butcher.

Συμπέρασμα: Της μικρής ψωλής της φταίνε οι τρίχες. Το inferno δεν είναι για όλους, θέλει αρκετή υπομονή και προσπάθεια. Σωστή χρήση skill, rune και abilities από items.

Το μεγαλύτερο bug (δε ξέρω αλλά μάλλον bug είναι) και εκνευριστικό στο Inferno είναι ότι αν κατεβάσεις τα champion/rare σε health και πεθάνεις, πολλές φορές κάτι παθαίνουν και κάνει reset το life τους instantly και από εκεί που όσο είσαι ψόφιος γεμίζουν λίγο λίγο life ξαφνικά από το 20% health πχ, τσουπ instantly full life. Και όταν μιλάμε για rare με 1.7Μ life καταλαβαίνετε τι πίκρα είναι να σου μένουν να του φας μόνο 100-200Κ.

Μέχρι στιγμής τα boss κατα την γνώμη μου:

Skeleton King : very easy

Queen Aranae : very easy

Butcher : Moderate

Magda : too easy to be true

πάω για τον κουλό τώρα και βλέπουμε

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιτελους τελειωσα το νορμαλ,level 32 monk,μου πηρε ~23 ωρες,εξερευνησα τα παντα ομως.Τωρα στο nightmare δεν ξερω τι να κανω,να συνεχισω να σολαρω η να δοκιμασω coop?Στο coop τι παιζει,απλα τρεχουμε και κανουμε τα quests η παιζει και explore?

Δημοσ.

ρε παιδιά πόσο ηλίθια ειναι η enchantres? ειναι κάποιο bug η την έκαναν ζώο για να μας νευριάζει ? ειμαι inferno και περνάω απο safe distanse για να αποφύγω τον ψοφο απο group elite με poison/fire chains κλπ και τα pullάρει. Περνάω απο ακόμα ποιο μακριά , να μην τους βλέπω καν και το ξανακάνει , βαράει ...

wtf δηλαδή!..

--

εντωμεταξύ υπάρχει καποιο build για barbarian solo inferno? δεν βρίσκω κάτι και το δικό μου δεν δουλευει πλέον ..(ειναι και θέμα gear βέβαια..)

Δημοσ.

επιτελους κατοχος του μεγαλου αυτου τιτλου! ελπιζω να τα λεμε συντομα παιδια και να βοηθησετε και τον αρχαριο απο 'δω!

Δημοσ.

μας έπρηζε τόσο χωρίς να το έχει, φαντάσου τι έχουμε να ακούσουμε τώρα που το πήρε...

@ zeniath, enrage / berzerk λέγεται των mobs επειδή σας έχει πάρει ώρα να τα φάτε και παίρνουν ένα buf που αυξάνει το dmg τους και healaroun 1% κάθε δευτερόλεπτο... δεν είναι bug, είναι game mechanic. άρα σημαίνει ότι θέλετε να κάνετε λιγότερο kite και παραπάνω dmg (κάπως)

Δημοσ.

@ zeniath, enrage / berzerk λέγεται των mobs επειδή σας έχει πάρει ώρα να τα φάτε και παίρνουν ένα buf που αυξάνει το dmg τους και healaroun 1% κάθε δευτερόλεπτο... δεν είναι bug, είναι game mechanic. άρα σημαίνει ότι θέλετε να κάνετε λιγότερο kite και παραπάνω dmg (κάπως)

Διάβασε τι έγραψα καλά γιατί δεν κατάλαβες.

Στο πρώτο try, τα κατεβάζω στο 10% σε 30-60sec, ψοφάω και στα 3 δευτερόλεπτα για revive έχουν γεμίσει full. Άσχετο αυτό που λες, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέω. Αυτό δεν το παθαίνουν όλα τα mobs μόνο όσα θέλουν να σου σπάσουν τα νεύρα, αν το πάθεις θα με καταλάβεις. Καμία σχέση με rage timers πάντως

Δημοσ.

Τέλος και το act 1 inferno solo. Go go go Act 2 να δώ αν είναι τόσο που#@!α όσο διαφημίζεται.

Να μας γράψεις όμως για τις εντυπώσεις σου.Kukuku.

Περάσανε 5 λεπτά. Ακόμα?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία ,μόλις έγινα κάτοχος του παιχνιδιού και σε λίγο θα logaro.Μπορείτε κάποιος μου πει που θα βρώ καποιο site που περιέχει κανέναν οδηγό για νέους παίχτες?Επίσης υπάρχει κανένα ελληνικό forum?

p.s Όποις θέλει guest pass key pm..εχω ένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...